Şimdi Ara

The Witcher 3'ün GOTY Sürümü Türkçe Geliyor (GÜNCELLEME) (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
134
Cevap
1
Favori
1.603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • forumda aylarca ugrasip ceviren arkadaslarin yamasini kullanmadilar. allah belalarini versin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dimwit D kullanıcısına yanıt
    Buyrun hocam...

Bu mesaja eklenen görseller:

The Witcher 3'ün GOTY Sürümü Türkçe Geliyor (GÜNCELLEME)

Bu arada para verip aldigimi nereden biliyorsunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İdrak İstimlak -- 25 Ağustos 2016; 17:02:01 >
  • Ülkemiz için Witcher 3 goty artık ps4 konsol exclusive diyebilirmiyiz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tabii ki diyebiliriz hocam:)
    23studios un Sony ile yakin bağları var. Ben de bu konsol yamasi ücretinin Sony tarafından ödendiğini düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gran Turismo 7

Tabii ki diyebiliriz hocam:)
    23studios un Sony ile yakin bağları var. Ben de bu konsol yamasi ücretinin Sony tarafından ödendiğini düşünüyorum.

Aynen hocam :) olabilir tabi 23 studios zaten bütün sony ex oyunlarını çeviren firma. Onun dışında ps3/360 a çıkan hitman in altyazısını falanda yapmışlardı.

• Güzel haber artık alırız

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Hocam ben oyunu ps4'e çiktiginda almistim ilk dlcyide aldim bunlarada türkçe alt yazi gelirmi acaba yoksa gotymi almak zorundayim ?

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • PCciler olarak çoktan Türkçe olarak bitirdik Çeviren arkadaşlara tekrar teşekkürler. Ama xbox oneada gelmeli bence.
  • Xbox One'da kutulu olarak satılmayacak diye türkçe altyazı gelmeyeceğini nereden çıkardınız?

• Mailde açık bır sekilde pc ve ps4 sürümü deniyor. Bence xbox dil desteği olmayacak

• Çok güzel haber . Demek ki orjinal satın alınınca oyunlar Türkçe geliyormuş . İyi bir örnek oldu .

• Sierra 117 kullanıcısına yanıt
    çunku cevırıyı yapan ekip sony nin ekibi gibi bişey

• quote:

Orjinalden alıntı: onur12onur12onur

forumda aylarca ugrasip ceviren arkadaslarin yamasini kullanmadilar. allah belalarini versin

Adamlar oyuna resmi Türkçe dil desteği ekliyor, hala daha laf ediliyor. Tamam çeviren arkadaşlar da üzülmüştür, ama eminim ki zaten onlar bunun olabileceğini bilerek çevirmişlerdir. Emekleri de boşa gitmedi bence, bir çok insanın oyunu Türkçe oynamasını sağladılar.
  • Yahu Türkiye de satsa satsa 5-10 tane oyun satabilecekleri bir platforma neden getirsinler bu oyunu. Adamlar hayrina yapmiyor sonucta. Bu guncellemenin bedeli sonucta CDPR in cebinden cikacak MS un cebine girecek. MS Türkiye azicik oyuncu dostu olsaydi girisimde bulunur hazır ceviriyi getirtirdi. Bence adamlarij umrunda bile degil, kendinizi bosa hirpaliyorsunuz. Turkiye de ya PC den oynayacaksiniz ya da konsolda Playstation dan baska secenek yok.

• İşte bu yüzden SONY!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Persona_Non_Grata -- 25 Ağustos 2016; 19:11:44 >
  • Oyun xbox'a türkçe gelmeyecek diyenlerin hepsinin imzasında Ps4 var yahu ne bu nefret anlamadım. Olayın Sony ile alakası olsaydı Pc'ye de Türkçe gelmezdi Xbox'a da Türkçe geleceğine eminim eğer gelmezse Cd projekt Red çok büyük yanlış yapmış olur Türk oyuncularına

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ooo harika oyun Xbox'da bekliyordu, ikinci oyunu da bitireyim 3'ü de Türkçe oynamaya devam ederiz ^^

• quote:

Orjinalden alıntı: Vl.Murad

Ooo harika oyun Xbox'da bekliyordu, ikinci oyunu da bitireyim 3'ü de Türkçe oynamaya devam ederiz ^^

sadece Playstation da canım üzgünüm.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pinky_Demon

Satılmış 23 Studios hiç şaşırtmadı Sony kölesi olmuş mahluklar.

ağlama
  • quote:

Orjinalden alıntı: Vinewood

Oyun xbox'a türkçe gelmeyecek diyenlerin hepsinin imzasında Ps4 var yahu ne bu nefret anlamadım. Olayın Sony ile alakası olsaydı Pc'ye de Türkçe gelmezdi Xbox'a da Türkçe geleceğine eminim eğer gelmezse Cd projekt Red çok büyük yanlış yapmış olur Türk oyuncularına

abartma bu oyunu Türkiye de alanların %99 u Pc ve Ps4 e almıştır. kaç kişisinizde ayıp etmiş oluyor Türk oyuncularına? 23 studios Sony ile ortak, Sony nin payı olmasa Ps4 e geleceğini mi sanıyorsun?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.