Şimdi Ara

The Witcher 3'ten Sabrınızı Zorlayacak Bir Oynanış Videosu + Detaylar (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Oyun gerçekten güzel bir oyun ben de bekliyorum amavşunu anlayabilmiş değilim ki bu oyunu her haberinizde kendi şirketinzin oyunu gibi tanıtıp savunuyorsunuz, sorunlarını görmezden geliyorsunuz bunun nddeni nedir?

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • TR yama olaydı çok iyi olurdu, böylesi bir oyunu anlamadan oynamak hiç keyif vermez, 2. oyunda olduğu gibi TR olarak gelse keşke ama adamlar yapmayız diyorlar.

    Grafik olarak düşüş biraz var ama göze batmıyor tabi high ayarlarda oynandığından öyle görünüyor olabilir belki önceki videoları ultrada oynatıyor olabilirler.

    1080p, AA kapalı high ayarlarda gtx 760 ve dengi r9 270x 30 FPS değerlere yakın oynatacaktır. Daha çıkmasına vakit var o zamana kadar optimize ederler.

    Çevre detayı güzel olmuş, etraf geniş ve uzağa baktığınızda o güzel atmosferin içinde olduğunuzu hissediyorsunuz, ormanların içinde daha farklı olacağa benziyor hele şehirdeki insanların hal ve hareketleri birbirine benzemiyor ve çeşitlilik var buda çok güzel.

    Oyun bomba gibi geliyor ama optimize sorunu olacak gibi görünüyor 980'de high ayarlarda oynatıyoruz diyorlarsa ve sistem gereksinimleri de çıkış tarihine kadar değişmez ise önceki yorumumda belirttiğim kartlar ile mediumda oynarız ancak. Bunu zaman gösterecek.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >




  • Çoğu filmin veremediği duyguları yaşattı izlerken şimdi bunun adı sanat değilde nedir.Cidden çok saygı duyuyorum bu yapımcı şirkete helal olsun muazzam bi iş çıkartmışlar ortaya.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Ayrıca eklemeden edemeyeceğim,şu zamana kadar duyduğum en güzel müzikler bu oyunda var.Sountrack albümünü 1 aydır falan dinliyorum o güzel atmosferi dahada şahlandıracak mükemmel müzikler seçmişler kulaklarım bayram etti oynarken oradaymış gibi hissedeceğiz.Müziğin ne kadar önemli olduğu bu oyunla bir kez daha ortaya çıktı.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Bayıldım videoya grafik ayarlarını da dibe vurduk mu zevkten 4 köşe oluruz resmen hele hele RPG bir oyunda bu görseller çok iyi duruyor . Tabi ki ilk gösterilenle arasında çok fark var ama kalitesinden ödün vermemiş . Dolu dolu sınırları zorlayan bir oyun geliyor .

    Türkçe yaması da oyun çıktından sonra başlanır buna eminim .

    Bu arada aslında oyunun ertelenmesi iyi oldu GPU ları değiştirmenin zamanı geldi artık ...

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • grafiklere abandıkları kadar keşke fiziğede abansalardı yani at kar üzerinde gidiyor hiç iz yok ya da mimikleri hiç kımıldamıyor 2011 yapımı skyrimde bile bundan 10 kat daha iyi fizik var.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Crysis'a laf atıyolardı sırf donanım sattırmak için yapılmış oyun diye o donanım sattırmaksa bu ne ?
    Kurban olun bence crysis'a cd project sende harbi adam değilsin.Adam bilirdik ama yüzünü gösterdiğin için teşekkürler.
  • Tek karakterli dayatılan spel ağacı 2 tane silahla rpg oluyorsa bu oyun yılın RPg si.. :P Grafikler muazzam olmuş keşke alt yapısıda öyle olsaydı funları çok seviyor hikayesini, bana göre vasat. Bildiğin konuşmalı aksiyon oyunu

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    <blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: SilentHunterHD<br><br>Cidden güzel oyun yapmış adamlar hakkını vermek lazım. Ön sipariş fiyatı 59TL kutulu. Çok uygun bir fiyat keşke bütün oyunlar da bunun kadar kaliteli ve fiyatı uygun bir fiyattan satışa sunulsa...</blockquote><br><br> oyun 59 tl de oyunu oynatacak kart minimum 650tl onu neyapacağız keşke oyun çok sistem istemeseydi de fiyatı 200 tl olsaydı nasıl olsa oyunun uygun bir şekilde bir yerlerden bulabiliyorsun


    Abi Bilkom kart da mı getirsin? :)

    Şaka bir tarafa zaten upgrade vakti geldi. Bu oyun özelinde düşünme. Tom Clancy's Division, Batman: Arkham Knight gibi oyunlar da bu güçte donanım isteyecek. Zaten NVIDIA da 9 serisinin son kullanıcıyı hedefleyen 960 serisini çıkartıyor. Yani anlayacağın tüm firmalar bu donanımları istemeye başlayacak.

    İşin kısası abiciğim eğer 2015 yılında oyun oynamak istiyorsan GPU'yu biraz kasıp değiştireceksin. Yoksa sadece The Witcher 3 değil, yeni oyunlar da sana aynı sıkıntıyı yaşatacak.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ghostliving

    Oyunun grafikleri ilk gösterildiği zamanlardaki gibi değil.


    Olabilir de oyun ilk gösterimdeki kadar güzel duruyor. Grafik detayları için hala bitmemiş bir oyun olduğünu düşünürsek son dakikaya kadar değişimler olacaktır. Bir de sistem olarak da belki tam detay açmamış olabilirler oyunu.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: RedTurkei

    Tek karakterli dayatılan spel ağacı 2 tane silahla rpg oluyorsa bu oyun yılın RPg si.. :P Grafikler muazzam olmuş keşke alt yapısıda öyle olsaydı funları çok seviyor hikayesini, bana göre vasat. Bildiğin konuşmalı aksiyon oyunu


    Abi bu yorumu Türkçe yok diye mi yaptın merak ettim. Yani senin RPG mantığınla benim RPG mantığım tutmuyor. RPG oyunda lore olur ve bu oyunda lore var. RPG oyununda karakterler roller üstlenir. Eh bunda da var. Tabii ki senin bahsettiğin Baldur's Gate gibi üstten bak, bir tomar eşya olsun hikayesi yok ama bir kitap okur gibi oynanan bir oyun işte.

    Belki oyun hikayeleri seni açmıyordur.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ghostliving

    Oyunun grafikleri ilk gösterildiği zamanlardaki gibi değil.


    çünkü high

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Mekanlar ve müzikler çok hoşuma gitti
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hakande84

    <blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: BSC Misafiri<br><br><blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: SilentHunterHD<br><br>Cidden güzel oyun yapmış adamlar hakkını vermek lazım. Ön sipariş fiyatı 59TL kutulu. Çok uygun bir fiyat keşke bütün oyunlar da bunun kadar kaliteli ve fiyatı uygun bir fiyattan satışa sunulsa...</blockquote><br><br> oyun 59 tl de oyunu oynatacak kart minimum 650tl onu neyapacağız keşke oyun çok sistem istemeseydi de fiyatı 200 tl olsaydı nasıl olsa oyunun uygun bir şekilde bir yerlerden bulabiliyorsun</blockquote><br><br>Abi Bilkom kart da mı getirsin? :)<br><br>Şaka bir tarafa zaten upgrade vakti geldi. Bu oyun özelinde düşünme. Tom Clancy's Division, Batman: Arkham Knight gibi oyunlar da bu güçte donanım isteyecek. Zaten NVIDIA da 9 serisinin son kullanıcıyı hedefleyen 960 serisini çıkartıyor. Yani anlayacağın tüm firmalar bu donanımları istemeye başlayacak.<br><br>İşin kısası abiciğim eğer 2015 yılında oyun oynamak istiyorsan GPU'yu biraz kasıp değiştireceksin. Yoksa sadece The Witcher 3 değil, yeni oyunlar da sana aynı sıkıntıyı yaşatacak.



    direct 12 ve windows 10 ile nvidia 4 serisi üstü kartlar için % 50 performans artışınıda göz önünde bulundurdunuz mu acaba ?.. hem ben hala gtx 670 kartıma ziyadesi ile güveniyorum en kötü ihtimalle Konsol grafiğini yakalarım..

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >




  • Video full XO dan çekilmiş.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tabii ki bulunduruyorum. Hatta daha fazla bile artış olacak. Ancak mesele sadece bu değil. Yeni nesil konsolların donanımlara etkisini bu yıl görüyor olacağız. DX 12 sadece GTX 980 gibi kartlarda tam anlamıyla optimize olmuş olacak. 4,5,6,7 serisi de destekleyecek ancak yeni GPU mimarisi gibi konular epey fark yaratır.

    Batman'in grafikleri gördük hepimiz. Aynı şekilde The Division'ı da. Kart konusunda istedikleri kadar optimizasyonla desteklesinler farketmeyecek. Bir yıl oynatır. Yani siz mesela şu anda kartınızı kullanır oyunu oynarsınız ama gelecek sene yine değiştirmeniz gerekir. Hatta şu aşamada değiştirmezseniz tam detay oynamanız mümkün olmayabilir birçok oyunu. Aslında zaten benim belirtmek istediğim konu da buydu.

    Bu arada GTX 670 çalıştıracak zaten oyunu. Açıkladılar. Benim kastım uzun vadeli bir yatırım. GTX 560 Ti ekran kartımı sırf bu yüzden değiştirdim.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Oyunda her şey güzel ama nedense karakterlerin konuştuğu sıradaki ağız animasyonları hoşuma gitmedi. Böyle biraz yaban durmuş. Oyundaki karakterlerin ağızları gibi konuşsa seslendirenler sanki öyle vurgulu konuşamazlarmış gibi hissediyorum. Tabi hepsi için geçerli değil bu. Normal şartlarda böyle şeylere dikkat etmem ama nedense bu sefer gözüme battı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Karakter gelişimi olsaydı iyiydi fakat yok direttikleri özelliklerlerden açabiliyosun bence Rpg denmez bu oyuna adventure aksiyon gibi bişey şimdi eksileyin emolar, Bu oyun rpg değildir tek karakter açıldıkça verin skilleri tırto haa grafik falan muthiş bide donmasa
  • bu oyun ve DA çok renkli geliyo bana,tabikide ikiside çok güzel oyunlar ama atmosfer olarak skyrim en beğendiğim
  • en mantıklısı yine ps4 e almak olacak oyunu...Gta 5 i de aldım far cry 4 ü de aldım grafikler çok güzeldi ve yeterliydi buda öyle olacak kesin..Pc ile artık hiç uğraşamam...
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.