Şimdi Ara

The Witcher 3 (YENİ NESİL) %100 Türkçe Dil Paketi v5.00 YAYIMLANDI [w3tr.pidacs.com] (516. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11.153
Cevap
249
Favori
813.060
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
464 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 514515516517518
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sn buster,yukarda sorduğum sorunun cevabı hakkında bir bilginiz var mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • busterr kullanıcısına yanıt
    Elinize sağlık NG+ da artık v3.00 ile bitiririm
  • mostt M kullanıcısına yanıt
    Hayır bilgim yok ama tüm gwent kartlarını satan bir tüccar ekleyen mod vardı, onu oyuna ekleyip karşılaştırabilirsiniz kendinizdekilerle sanırım. Mod şu:
    Nexus Mods :: The Witcher 3
    The Gwent Card Dealer
    http://www.nexusmods.com/witcher3/mods/1054/?

• Oyunu 2. kez bu yama ile bitirdim. Şimdi ng+ ile tekrar bitireceğim. v3 sürümünü sabırsızlıkla bekliyorum
  • Melih hocam yeni sürüm ne zaman çıkar bi tur daha dönmek istiyorum ama ona göre daha varsa beklemiyim
  • 3.0 un hazır olduğunu görmek sevindirici. Ne zamandır belli başlı hatalar için güncelleme gelir diyordum takipteydim ses çıkmayınca hatta ümidi kestiydim şimdi hazır olması güzel olmuş. Beklemedeyiz umarım en kısa zamanda setup işi çözülür son halini yükleriz. Elinize sağlık tekrardan.
    Teşekkür ederim.verdiğiniz modu kurmuştum daha önce ve sorunsuz çalıştı.ama sanki biraz kolaya kaçmak gibi oluyor bu mod'la. tam istediğim gibi bir mod daha var harita üzerinde işaret ekliyor.fakat malesef çakışma yüzünden oyun çalışmadı.

Neyse,benim kadar bu işe takan yok galiba,bende vazgeçiyorum bütün kartları toplamaktan. k

• hocam daha önce söyleyen oldu mu bilmiyorum da mükemmel bir detaysınız vallahi çok sağolun notlarıma aldım linki
  • V3 sürümü ne zaman çıkacak acaba oyunu bu çeviriyle tekrar oynamak istiyorum.(ilk oynayışımı resmi olanla yaptım ve gerçekten akıcılık problemi var)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • V3 sürümü busterr(Üsame) kardeşimizde hazır ama konu sahibi olan Melih kardeşimize bir türlü ulaşıp ekletemedik.

Bize ulaşabilirse bir şekilde, ekleyelim istiyoruz. Biz bu projeye başladığımızdan bu yana tek önemli olan kaliteli ve iyi bir yama sunmaktı, hâlâ öyle. Gerisini hiçbir şekilde ve hiçbir şart altında oyuncu arkadaşlarımıza, yani sizlere yansıtmamaya çalışıyoruz. Proje başladığından bu yana da yansıtmadık. Muhtemelen kendisinin de yoğun bir dönemine denk geldi. Ama Üsame'ye ya da herhangi birimize ulaşması yeterli. Şu yamanın son sürümünü yayınlayalım ve Witcher 3 projesini kusursuz olmasa da, kusursuza yakın bir çeviriyle noktalayalım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Witcherer_ -- 10 Mayıs 2017; 3:26:41 >
  • Ellerinize sağlık.
  • Adminlere ulaşıp konunun size devredilmesini isteyelim.

• Tekrar oyuna başlayacağım, yeni sürümü epey hevesli bir şekilde bekliyorum günledir En azından şimdilik, konunun ilk mesajını editleyemesek bile, burada paylaşabilir misiniz yeni sürümü?
  • The Witcher 3 (YENİ NESİL) %100 Türkçe Dil Paketi v5.00 YAYIMLANDI [w3tr.pidacs.com]

v3.00 çıktı! Çevirimizin nihai sürümü budur arkadaşlar, şu ana kadar yanımızda olan herkese teşekkür eder, keyifli oyunlar dileriz.

İNDİRME LİNKİ

Değişiklikler:
    -Çeviride geniş çaplı iyileştirmeler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi busterr -- 15 Mayıs 2017; 1:25:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: busterr

The Witcher 3 (YENİ NESİL) %100 Türkçe Dil Paketi v5.00 YAYIMLANDI [w3tr.pidacs.com]

v3.00 çıktı! Çevirimizin nihai sürümü budur arkadaşlar, şu ana kadar yanımızda olan herkese teşekkür eder, keyifli oyunlar dileriz.

İNDİRME LİNKİ

Değişiklikler:
    -Çeviride iyileştirmeler.

Aslında helvamız yeneli çok oldu ama :D

Biz gene de vedamızı edelim, artık %99.9 ihtimalle yeni bir güncelleme olmayacak arkadaşlar. Kendinize iyi bakın :D

Çok teşekkürler.

• Konuyu adım adım sayfa sayfa takip eden biri olarak duygulandım..ilk projenin ortaya konmasından sonunda yapılan haksızlığa kadar...

Kaçıncı teşekkürüm bilmiyorum lakin yine teşekkür ederim sonsuz teşekkür ederim arkadaşlar..
  • Emeğinize sağlık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Elinize sağlık çok teşekkürler
  • Teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 514515516517518
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.