Şimdi Ara

The Witcher 3 (YENİ NESİL) %100 Türkçe Dil Paketi v5.00 YAYIMLANDI [w3tr.pidacs.com] (483. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
11.153
Cevap
249
Favori
813.831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
464 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 481482483484485
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Doğru kurmuşsunuz, hiçbir sorun yok. :) O mods klasörü bizim çevirimizle bağdaşık modlar içerdiğinden öyle

oyunu oynayabilirsiniz, bir sorun oluşursa bildirmekten çekinmeyin
  • smart screen cant be reached diyo exeyi çalışdırınca neden öyle ? nasıl düzeltcez bunu
  • valjean_ V kullanıcısına yanıt
    ekran görüntüsü atabilir misiniz
    w10 koruması bu exe sağ tıklayıp özellikler içinden ''engellemeyi kaldır'' tıklayıp uygulayın.

Daha sonra yamayı yönetici olarak çalıştırıp yükleyin sorun ortadan kalkar.
  • mods klasörünü sildiğimizde kayıtlı oyun gidermi acaba ?
  • dragoa4545 kullanıcısına yanıt
    hayır gitmez :)
  • teşekkür ederim :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: T_Ice

ekran görüntüsü atabilir misiniz

başta öyle dedi şimdide bu çıkıyor dosya virüslümü acaba neden böyle bi uyarı geliyo ?

The Witcher 3 (YENİ NESİL) %100 Türkçe Dil Paketi v5.00 YAYIMLANDI [w3tr.pidacs.com]

• quote:

Orijinalden alıntı: # Ace #

w10 koruması bu exe sağ tıklayıp özellikler içinden ''engellemeyi kaldır'' tıklayıp uygulayın.

Daha sonra yamayı yönetici olarak çalıştırıp yükleyin sorun ortadan kalkar.

dosya virüslümü acaba neden böyle bi uyarı geliyo ?
    Hayır virüslü değil, smart screen çok pimpirikli bir program, "Ek bilgi"ye basıp özen izin verirseniz yamayı kurabilirsiniz
    T_Ice belirtmiş zaten virüs ile alakası yoktur gönül rahatlığı ile kurabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: T_Ice

Hayır virüslü değil, smart screen çok pimpirikli bir program, "Ek bilgi"ye basıp özen izin verirseniz yamayı kurabilirsiniz

hocam öyle diyosunda virustotalde de baktım aynı söylediğin gibi 3,4 program çıktı malware ve trojan diyen neden acaba yok kurdum artık zaten yamayı ama nie virüs olarak gözüküyorlar anlamış değilim hayırlısı..
    valla hocam programlar siteler sahte virüs bulmaya bayılırlar, göz boyamak ve "bakın biz virüs buluyoruz" imajı vermek için belki ondan dolayıdır onun dışında çok az rastlanır bir vaka oldu sizink i:)
    Siz deyince bende tarattım. 2 tane virüs çıkıyor. Bulan antiler de Ikarus ve Invincea

Ayrıca biri sadece generic.a diyerek ne olduğunu bile belli etmezken diğeri Trojan/downloader diyor. Demekki program online olarak bir dosya indiriyor olabilir diye görüp trojan yapıştırıyor.

Saçma sapan antilere fazla bakmayınız sinir krizi geçirtiyorlar bazen

• Hiç antivirüs programı kullanmamak en temizi.Zaten bişeye yaramıyolar.
  • Skellige'da soru işaretlerinin hepsi kaçakçı zulası mı ya Bıktım gitmekten içim sıkıldı işe yarayan loot da yok.
  • Ve yeniden maceraya atılma zamanı tabi ki sizin yamanızla, Teşekkürler.

The Witcher 3 (YENİ NESİL) %100 Türkçe Dil Paketi v5.00 YAYIMLANDI [w3tr.pidacs.com]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DGNzr -- 16 Eylül 2016; 11:33:51 >
  • Elinizde sağlık, bu yüzden oyuna ara vermiştim... Akşam gidince hemen yükleyeceğim...

Selamlar,
  • quote:

Orijinalden alıntı: Springheel Jack

Skellige'da soru işaretlerinin hepsi kaçakçı zulası mı ya Bıktım gitmekten içim sıkıldı işe yarayan loot da yok.

Valla öyle bir ise yarıyorlar ki... Toplamaya devam et. Değerli materyal verenleri parçala basit olanları sat

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim gibi arayan varsa

• 
Sayfa: önceki 481482483484485
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.