Şimdi Ara

The Witcher 3 (YENİ NESİL) %100 Türkçe Dil Paketi v5.00 YAYIMLANDI [w3tr.pidacs.com] (429. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11.151
Cevap
250
Favori
806.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
464 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 427428429430431
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • TxsMelih kullanıcısına yanıt
    23 studios olmasaydı Ps4 e çıkarttıracakmıydınız yamayı, yoksa sadece pc yi mi düşündünüz?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • TxsMelih kullanıcısına yanıt
    paradoxfan.com
    HOI4 - Türkçe Yama Çalışması V4.2 Yayınlandı! - HOI4 - Modlar - Paradox Interactive Türkiye
    http://paradoxfan.com/forum/index.php?topic=50025.0
    Şu arkadaşa sizde yardım amaclı bir al atsanız hem onun için hem bu yamayı bekleyenler içinde iyi olur oda sizin gibi bağımsız ve sizin aksinize tek kişi olarak başladı eksiğim var ve yardıma ihtiyacım var diyor.profesyonel gruplardan yardım istedi ama beklendiği gibi yardımı alamadı belki sizler azda olsa açığını kapatırsınız.Yardımdan kastı yanılmıyorsam dosya acma veya sağlam şekilde dosya ekleme/değiştirme.

    Biliyorum daha yeni büyük bir yükün altından kalkdınız hemen değil bir ara göz atıp ufakda olsa eksiklerini kapatmaya yardım ederseniiz sevinirim.

    Tekrardan Projeniz için teşekkürler.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: masterofagar

    Halen daha neden anlamamakta ısrar ediyorsunuz sayın arkadaşlar. Hani adamlar kaç kere daha mesaj atsınlar, bilerek mi yapıyorsunuz şakasına mı yazıyorsunuz anlamadım. CDPR karşısında firma ister fatura ister falan evet ok buraya kadar haklısınız kimse itiraz etmiyor, problem şu: CDPR bu arkadaşları sürekli oylamış, sürekli 1-2-3 sürekli ağızlarına bal çalmış sonra zaten daha önceden anlaştığı bir firma varmış, problem bu. CDPR in yaptığı şerefsizlik anladınız mı ?

    Çok basit ya 2 kelime, CDPR in yapacağı 2 kelime ya koskoca firma adamlar. Teşekkürler melih, biz sizle çalışmak istemiyoruz. Bu kadar. 2 kelime edecekler iş bitecek.

    Olabilir hocam garanti vermedim demişler Adamların dediği şuydu "We Are Looking İnto İt" şöyle dememişler tamam sizle yapalım vazgectik resmi bir firma ile çalışmak istiyoruz hocam kızsanızda olay bu oyalabilirler ora yanlış azcık ama bir firma bir türk forumundaki ceviriyi oyununa eklemez resmi ister bir yanlış 5 doğruyu götürmez oyununu alman felan sanki dil eklenmiyor ha b çevirmiş ha a fark ne ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Kardeş(abiler,kardeşler) yanlış anlamayın ama güzel çevirdiniz witcher ı kalite kokuyor yani, ekibin dağılması yazık olur pes etmek kolaydır zor olan devam etmektir ben inanıyorum başka şirketlerle konuşursanız çevirdiğiniz bu mükemmel yamayıda gösterirseniz resmi çevirici olabilirsiniz zaten yavaş yavaş oyunlar tr olmaya başladı devam ederseniz belkide 2-3 yıl sonra her oyun tr olacak bundada sizin büyük emeğiniz olacak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 ekibin de eline sağlık 2. ekip boşuna çevirmiş olacak olsa da emek var sonuçta :)
    [ 23 Studios muhatap bile olmayabilirdi şu konuyla bu yüzden kırgın olmaya gerek yok CD Project(Cd ne l*an hangi devirdeyiz) haricine ]
  • Ellerinize sağlık, çok güzel iş çıkarttınız. Bizler, sizlerin Türk oyun dünyasına vermiş olduğunuz hizmetin ne kadar büyük olduğunu farkındayız. Kim bilir belki bu projeden sonra Türk oyuncularına verilen önem kat kat artacak. Umarım bu piyasada kalırsınız da bu işin nasıl yapıldığını herkese gösterirsiniz.
  • Yamayı resmileştirilmediği sürece çevirmenler konsola nası uyarlasın az mantık bahsedilen konu bu değilki.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aligur16

    Yazilan yorumlarin tamamini okudum. 23 Studios'a giydirinden tutun, cdprojekt'e emek hirsizi diyenden cikin herkes bir yorum yapmis. Bunu genc kardeslerim icin bir abiniz, yasitlarim icin de bir arkadasiniz olarak diyorum ki sacmalamanin luzumu yok arkadaslar. Dunyanin her yerinde(altini ciziyorum her yerinde) milyar dolarlik bir sirket karsisinda muhatap olacak, yeri geldiginde hesap soracak bir firma gormek ister. Kabul edin ya da etmeyin bunun raconu budur. Gizlilik anlasmalari imzalanir, taraflar anlasir, proje yonetim vs sureci ile ilgili is tamamlanir. Ve iligli sirket neden bunu sectin diye kimseye hesap vermek zorunda degildir -ki olmamali da. Belki Turkiye pazarina girmek istiyor ve rakiplerinin bilmesini istemiyor. Bu yuzden de gonullu arkadaslara da bir sey diyemiyor. Aynu sekilde 23 Studios da gonullu arkadaslara "bosuna yorulmayin kanka" gibi bir sey diyemez. Cdprojekt gibi bir firma ile is yaparken bunu yaparsan bir daha sittin sene is alamazsin. Burada 23Studios'u baglayan bir durum olmadigi acikca ortada.

    Cdprojekt guzellik yapmis, oyuna resmi olarak dilimizi eklemis. Bu demek oluyor ki satis rakamlarindan bir hayli memnun. Bundan sonra gelecek oyunlarinin Turkce olma olasiligi cok yuksek. Ama siz gidip de oyunu almam, korsan indiririm bize yanlis yaptilar trinine girerseniz, zaten hemen hemen hicbir oyun gelistiricisi tarafindan kaale alinmayan ulkemize bir darbe de siz vurmus olursunuz. Ben bu konuda gercekten duyarli davranmanizi rica ediyorum. Demeyin ki 1.5 sene oldu oyun cikali simdi mi ekliyorlar vs diye. Ben tum kalbimle inaniyorum ki, ea games'in bazi oyunlarinda yaptigi gibi, CdProjekt bundan sonra cikacak oyunlarinin tamamina Turkce destegi verecek.

    Gonullu arkadaslarin neler hissettijlerini anlayabiliyorum. Ama manita gibi ona kirildij buna kirildik suna kirildik demenize gerek yok ne yazik ki arkadaslar. Bu oyun sayenizde Turkce oldu, biz biliyoruz bu detayi. Yetmez mi? Ayrica forumda kac tane entry vardi sirketlesin vs. diye. Ne yazik ki kaale almadiniz. Gostermelik de olsa bir firma kurabilirdiniz. Kendinizi adamlarin yerine koyun. Mount and Blade'i siz yapiyorsunuz, Fransiz bir ekip biz cevirdik gonulluyuz ekleyin diyor. Bir de Fransa'da hemen hemen tum oyunlarin cevirisini yapan x bir firma var. Oyunun Fransa'da satis rakamlari da beklediginizin cok uzerinde. Hangisini secerdiniz? Bir sorun vs oldugunda karsinizda "mehmet'i hasan'i" degul de, x firmasini bulabilmeniz icin tabii ki x firmayi secerdiniz. Gizlilik de yapardiniz ve olay yama cikana kadar kapanirdi.

    Emekleriniz icin hepinize ayri ayri tesekkurler. Ancak ne yazik ki ilk mesajinizda yazdiginiz bazi seyler, turk oyuncularini desteklemek yerine onlari birbirine dusurmeye yonelik. Bu yamayi x yapmis y yapmis z yapmis onemli olmamali. Sonucta Turkce var mi resmi olarak? Var. Bu kimin sayesinde oldu? Sizin. Konu kapanmistir:-) Oturup da destek mesajlari beklemenize gercekten gerek yok. Eger ki gercekten kirilsaydiniz inanin bana konuyu kitler aciklamnizi yapar yolunuza bakardiniz. 23studios'un ve cdprojekt'in burda elestirilmesini, adiler vs denmesini izlemezdiniz. Belki gonullu cevirmenler olarak amator degilsiniz ama, davranislariniz gosteriyor ki ekip olarak amatorsunuz malesef.

    Her sey gonlunuzce olsun. Gorusuruz,

    Not: Bir forum yoneticisi gercektem bu konuyu kitlemeli. Nefret soyleminden baska bir sey olmayan bir hal aldi.

    Yorumunuza kelimesi kelimesine katılıyorum.

    Ayrıca çevirmen arkadaşların veda yazısı dahil konu içinde gereksiz bir CDPR hatta 23 Studios düşmanlığı beslendiğini sezdim. Maalesef gerçek hayatta özellikle iş hayatında hiçbir şey istediğiniz gibi olmuyor. Kendimden örnek vereyim, bu sene 2. dönem stajım var. Bölümümle alakalı (Rusça Çevirmenlik) staj yapabileceğim yerleri şimdiden araştırmama rağmen hiçbir yer kabul etmedi :) Ben ne kadar bu işi sevsem de karşıdaki insanlar benim işi sevmeme değil kendisinin bu işten nasıl çıkarı olacağına bakıyor. Oyuncu arkadaşların kızmaya hakkı yok hatta 23 Studios'un geçmiş çevirilerinden yola çıkarak yine kaliteli bir iş yapacaklarından eminim. O yüzden özellikle Türk oyuncuları için çok önemli bir olay. Çevirmen arkadaşlara da diyebileceğim tek şey umutsuzluğa kapılmamaları. Bu işi bu noktaya getirenler sizlersiniz. Umarım eski hevesinizle yepyeni projelerde adınızı tekrar duyarız.




  • Hocam 2 elden de oynanıcak PS 4 deki kardeşlerimiz de oyunu türkçe oynuyacak bende destek amacıyla alacağım goty ten

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • The Witcher 3 (YENİ NESİL) %100 Türkçe Dil Paketi v5.00 YAYIMLANDI [w3tr.pidacs.com]
  • Bana kalırsa cdprojectte bir türk düşmanlığı var ama ekonomik çıkarları ağır bastığı için bu yola girdiler ağır hasar verdiler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam hakkınızı helal edin :( :(

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fenah2007

    Yamayı resmileştirilmediği sürece çevirmenler konsola nası uyarlasın az mantık bahsedilen konu bu değilki.

    zaten oradaki kastım resmileştiğindeydi

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konsolcuyum, witcher da oynamam ama girişte bütün bi yazıyı okudum ve yapılan haksızlığa çok üzüldüm. Allah sabır versin, yolunuzda açık olsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TxsMelih


    öncelikle selamlar. sizin emeginizin hakkını hickimse veremez. bu kadar zaman ugraştınız ve mükemmel bir iş çıkarttınız. bunun verdigi zevki düşünerek önünüze gelecek böyle sahtekarlıkların yükünü atlatabileceğinize inanıyorum.
    Türk firması her neyse adı bence suçlu değildir ama sitesinde veya bir yerde bence açıklama yapmalıydılar. biz bu işi aldık diye. bunda sucları yok ama sizlerin ümidini yemek bence haksızlıktı. en azından biz biraz gec yapabiliriz biz de ceviriyoruz. resmi olarak bizim yaptıgımız olacak ama siz de devam edebilirsiniz gibi birşey olabilirdi. bence burada olanlardan da haberdardılar.
    oyun firmasına gelince yaptıklarını burada küfürlerle acıklamak isterdim ama işte emperyalizmin kölesi bir firma olarak kendilerine yakışanı yapmışlar. o yüzden siz yaptıgınız başarının hakkını zaten karşılık olarak istemeyerek bizlerden gelecek bir Teşekkür ile mutlu olmayı seçmişsiniz. o yüzden en içten dileklerimle teşekkür ederek başarınızı kutluyor ve üzülmeyerek adınızla şanınızla başınız dik alnınız ak olunuz. iyi forumlar diliyorum.




  • oncelikle selamlar konuya uzun suredir yorum yapmıyordum 1 saattir mesajları okudum olaydan yeni haberim oldu ve oldukca uzuldum. buradaki yamayı yapan arkadasların dedigi gibi onlar yamayı cıkarttıklarında sevinc heyecan vs gibi duyguları had safhada yasattılar bana. benim yasım 31 ve 3 cocuk babasıyım bu arkadaslar sayesinde gercekten oyun namına en keyifli saatlerimi harcadım yaklasık 140 saat civarı oynamıslıgım var. ve bw yi beklemekteydim. Ben arkadaslara gercekten cok buyyuk saygı duyuyorum ve eger şu saatten sonra yama icin bagış opsiyonunu dusunurlerse sahsen oyunun fiyatı kadar yardımda bulunmak isterim. bu saatten sonra kimse kaqlkıp ta "bak gordun mu para ıcın yapıyolarmıs" diyemez nasıl olsa. ve eminim benim gibi dusunen bir cok arkadas mevcut. bunu ciddi ciddi dusunmelerini istiyorum. ben bu verdikleri emekten 140 saat keyif aldım hatta yama cıktı cıkacak diye beklerken yasadıgım heyecan cok guzel bi duyguydu. sozun ozu bagış opsiyonunu dusunmeniz arkadaslar.
  • 23 Studios'ta çalışanlarda eğer ayrılmadılarsa sizin gibi bir ekipten çıkanlardı. Sizi en iyi onların anlaması gerekir. Yaptğınız iş büyük emek ve fedakarlık isteyen bir iştir.Ben her ne kadar yamanızı kurma fırsatı bulamadıysam da verdiğiniz çabayı takdir ediyorum. Türk oyuncularına sağladığınız çeviri için teşekkür ediyorum.
  • Bu gurubun en önem verdiği konsolar içinde oyuna resmi yama gelmesiydi, bu grup kadar oyuncu dostu bir gruba yapılanlar ortada. İşin komik tarafı ps4 konusunda 23 Studios saldırıyor laf sokuyormuşuz diyor akıllı bazı fanlar komik ya çok komikler.

    Yazık bu grubun en büyük amaçlarından biride konsolar içinde yamayı resmi yapmaktı, grup ne düşünüyor ps4 konusunda neler yazılıyor. Bu gruba ne desek ki biz benim yüzüm kalmadı çıkın başka yamalara el atın diyecek. En azından elimizden gelinceye kadar yamayı mükemmel hala getirmek için uğraşmaya devam edelim.

    Artık bu yama benim için farklı bir anlam ifade ediyor, sadece bir yama olmaktan çıktı şahsi bir mesele haline geldi. Bakalım firmanın yakında çıkacak oyunları türkçe gelecek mi? yada daha çevrilmeyi bekleyen rpg oyunları Fallout 4 ve türevlerinede el atacak mı ? 23 Studios......

    Ha 23 Studios ps4 oyunlarına emeklerini es geçmem ama bu farklı bir konu iyi şeyler yaptı diye diğer yapacakları hatalarını görmezden gelecek değilim.




  • Redshift kullanıcısına yanıt
    Bize düşman olmayan ülke yokki. Özellikle Danimarka ve Polonya müslüman ve Türk düşmanı.

    Yaptıkları yanlışı en büyük biçimde öderler umarım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Witcher 3 ü iade ediyorum benim gibi lakabı izmirli geralt olan bir adam bile çıldırdıysa herkez çıldırır herkez iade etsin goty edition'de almayalım cCc Oyun Çeviri cCc cdpr bize 3 oyun sattı ama oyun çeviri bizi milyon tane oyun çevirdi hemde ücretsiz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 427428429430431
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.