Şimdi Ara

The Witcher 3 (YENİ NESİL) %100 Türkçe Dil Paketi v5.00 YAYIMLANDI [w3tr.pidacs.com] (403. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
11.153
Cevap
249
Favori
813.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
464 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 401402403404405
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şansa bugünde Steamde indirim var witcher da tam denk geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thloneagle

Öncelikle cevabınız için teşekkür ederim.
    Övdüğüm kadar değil mi? Fiyatı offline bir oyunun fiyatının biraz altı demişsin eyvallah ama diğer offline oyunlarla karşılaştır kalite ve oyun süresi olarak :)
    Ayrıca her fırsatta adamlar oyunlarına indirim yapıyor.İlk iki oyun 7,5 lira 3.oyun 35 lira oluyor.
    Sizin soğumanızın sebebi kişisel biraz.Firmaya karşı bileniyorsunuz anlıyorum haklısınız da. Ben de anlamıyorum neden böyle yaptıklarını.Ama gerek bu kadar mükemmeliyetçi gerekse (şu yama olayını hariç sayarsak) müşteri dostu olan başka bir firma söyleyin bana :)

Dostum o indirimler gog'ta olmuyor steam dolar kurundan dolayı ucuz ki. Diğer arkadaşta 60 tl demiş. Oyun 50 dolar "Steam" klasik 1.5'tan almış doları 75 TL olmuş. Oyun çıkalı bir yıl olmuş yapılan indirimde oyuna, BaW HoS'a yapılmamış maalesef. Oyun gerçekten çalışılmış ancak sırf fiyatlarıyla firmanın politikası belirlenmez ki inatla bizi geri çeviriyor arkadaşlar bugün çıkarıyor yamayı. Ayrıca yine diğer arkadaşın dediği sadece single bir oyunun üçte biri 180 tl, 180 tl'ye alacağın oyunların çoğunda online özelliği bulunur. Konsolları kastediyorsan anlamam ben pc kullanıyorum sadece.

• Emeğinize sağlık en yakın zamanda season pass alıp DLC lere dalmak istiyorum
  • Kardeşim siz varya adamın dibisiniz dibi. Siz varya alemin kralısınız. Size ne desek az bizi mutlu ediyorsunuz ya Allah da sizi mutlu etsin.
  • Arkadaşlar, az sonra yama yayımlanacak, ön bilgi olarak dikkat etmenizi istediğimiz bir şey var.

Oyunu modlayarak Türkçe'yi ayrı bir dil olarak ekledik, yani hiçbir dosyanızın üzerine işlem yapılmayacak bundan sonra. Oyunu açınca oyun karşınıza İngilizce çıkacak,

Options>Language'a girip Turkish'i seçmeniz gerekiyor. (sondan ikinci) Lütfen bu bilgiyi dikkate alın, neden oyun Türkçe olmadı sorularıyla dolmasını istemeyiz buranın. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaenerysStormborn -- 23 Ağustos 2016; 21:56:21 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İndirdik bakalım hayırlı uğurlu olsun
  • Hadi hayırlı olsun
  • Bu da son büyük yamaydı sanırım bundan sonra ufak güncellemeler gelir. Herkesin eline koluna sağlık yama için teşekkürler.
  • Arkadaşlar sitede yayınlandı Blood and Wine. İndirebilirsiniz.

2015 Eylül ayında söz verdiğimiz işi, ne olursa olsun tamamladığımız için mutluyuz.

İyi oyunlar.
  • Teşekkürler , emeğinizin karşılığını nasıl öderiz bilmiyorum. Hepinizden Allah razı olsun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-05471E679 -- 23 Ağustos 2016; 22:04:56 >
  • Merhabalar iki sorum olcak bu yeni çıkmış Blood and Wine'lı yamayı zaten yaptığımız yamanın üstüne mi kurucaz bi problem olur mu? İkincisi de antivirüs programım virüs uyarısı veriyor, bi kontrol eder misiniz?
  • Emeği geçen herkesin eline koluna sağlık. Hakkınız ödenmez Ne desek az.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hitokiri Kenshin

Arkadaşlar sitede yayınlandı Blood and Wine. İndirebilirsiniz.

2015 Eylül ayında söz verdiğimiz işi, ne olursa olsun tamamladığımız için mutluyuz.

İyi oyunlar.

Aynen öyle.

At the end of the Path.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapılması gereken en önemli şeyi yapmışsınız. daha özgün bir çalışma oldu bu sayede. isteyen özgün dili de görüp karşılaştırabilecek ve olası kafa karışıklığını giderecek. Çeviri bir kenara her aşamada üzerine koyduğunuz için emeğiniz takdiri hak ediyor, dilerim yapılanların karşılığın alırsınız...
  • Kayıtlı oyunumu yüklerken video ve ses yerine siyah ekranda kalıyor ancak bir süre oyuna giriyor ?
  • CMD kurulumunu tamamladığınza emin misiniz?

• Hafta sonu yeniden W3 kurayım. Son eklenti paketini oynamak için yamanızı bekliyordum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: T_Ice

CMD kurulumunu tamamladığınza emin misiniz?

Evet ancak yamayı eskisinin üzerine kurdum , yamayı silip sıfır kurulum nasıl yapabilirim ?
  • witcher klasöründeki mods klasörünü silin, yamayı yeniden kurmayı deneyin

• quote:

Orijinalden alıntı: T_Ice

witcher klasöründeki mods klasörünü silin, yamayı yeniden kurmayı deneyin

Deneyeceğim , teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 401402403404405
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.