Bildirim
The Witcher 3 (YENİ NESİL) %100 Türkçe Dil Paketi v5.00 YAYIMLANDI [w3tr.pidacs.com] (109. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Türkçe yama teaser videosunda açılışta Türkçe karakterleri göremedim.Onun gibi hikayenin özetini içeren videolarda Türkçe karakter desteği olmayacak mı?quote:
Orijinalden alıntı: wingardiumleviosa
Hocam siz ne kadar büyük ve güzel bir iş yaptığınızın farkında mısınız? Helal olsun valla ne diyelim, bu kadar kısa zamanda bu kadar hızlı gelişme kaydetmeniz takdire şayan. Şimdiden çok teşekkür ediyorum yama için, yama haberlerini duyduğumda önemsememiştim başta; kim bilir ne zaman çıkar ben oyunuma devam edeyim diyordum, taa ki sizin gayretinizi görene kadar. Oyunda 60 saati devirmeme rağmen bıraktım, yamanın tamamlanmasını bekliyorum. Belki bitirdikten sonra baştan sona Türkçe bir şekilde yeniden oynarım. Tebrikler..
Alıntıları Göster
-
malesef ki öyle oldu
başka bir yolunu bulursam elbet denerim, ama şu an için durum böyle gözüküyor -
quote:
Orijinalden alıntı: T_Ice
malesef ki öyle oldu
başka bir yolunu bulursam elbet denerim, ama şu an için durum böyle gözüküyor
Melih Uçar'ın paylaştığı ''Skellige Giriş'' videosunda Türkçe karakter destekliyor. Videodan videoya değişiyor mu? -
quote:
Orijinalden alıntı: MALTHAEL
Adamlar motor takmış vallahi helal olsun . Orjinal almayanlarda şu gençlerin emeği için almalı diye düşünüyorum . Türkçe çıkarsa bende alırım ya da yaması olursa bende alırım diyenler buyursun
cidden sırf bu yüzden aldım GOTY alıcaktım indirime girerse season pass alıcam onuda takipteyim -
quote:
Orijinalden alıntı: Relinquished06
quote:
malesef ki öyle oldu
Melih Uçar'ın paylaştığı ''Skellige Giriş'' videosunda Türkçe karakter destekliyor. Videodan videoya değişiyor mu?
bir kısmı .sub dosyasına kodlanmış, onları unicode ile kaydedebildiğim için sıkıntı olmuyor ama diğerinde hxd ile çalıştığım için türkçe karakter desteklmiyor
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Relinquished06
quote:
malesef ki öyle oldu
Melih Uçar'ın paylaştığı ''Skellige Giriş'' videosunda Türkçe karakter destekliyor. Videodan videoya değişiyor mu?
bir kısmı .sub dosyasına kodlanmış, onları unicode ile kaydedebildiğim için sıkıntı olmuyor ama diğerinde hxd ile çalıştığım için türkçe karakter desteklmiyor
Anladım hocam sorumun cevabı evet yani videodan videoya değişiyor. Peki oyundaki normal altyazı ve ara sahnelerde böyle bir sorun yok değil mi ? Sadece bu tarz videoların bazılarında mı bu sorun var?
-
oyunda arada sırada nutuk çeken videolar var onların tamamı türkçe karaktersiz,
GosuNoobyoutube
The Witcher 3: Wild Hunt - All Flashback Cinematicshttps://www.youtube.com/watch?v=Ip207_CVQ7g
bir de oyunun sonunda bu tarz nutuk çeken bir video silsilesi var. oyunda olanları ve sonuçlarını kısaca özetleyen, malesef onlar da bu türe giriyor
onun dışında oyunun mekanikleriyle yapılmış heryerin altyazısı normal türkçe karakterli ama bu hazır render videolarının altyazılarını videoya gömmüşler
-
quote:
https://www.youtube.com/watch?v=Ip207_CVQ7g
bir de oyunun sonunda bu tarz nutuk çeken bir video silsilesi var. oyunda olanları ve sonuçlarını kısaca özetleyen, malesef onlar da bu türe giriyor
onun dışında oyunun mekanikleriyle yapılmış heryerin altyazısı normal türkçe karakterli ama bu hazır render videolarının altyazılarını videoya gömmüşler
Anladım teşekkür ederim cevaplar için. Oyunun çok küçük bi kısmını oluşturuyo zaten bu videolar. Türkçe karaktersiz olmaları çok da önemli değil meraktan sordum. Kolay gelsin.
-
Vurdu gol oldu bequote:
Orijinalden alıntı: Relinquished06quote:
https://www.youtube.com/watch?v=Ip207_CVQ7g
Anladım teşekkür ederim cevaplar için. Oyunun çok küçük bi kısmını oluşturuyo zaten bu videolar. Türkçe karaktersiz olmaları çok da önemli değil meraktan sordum. Kolay gelsin.
Alıntıları Göster
-
Helal olsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Az kalmış bitsinde şu oyunu 4k tadıyla bi oynayalım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ewarrr -- 16 Ocak 2016; 19:11:10 >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Elinize kolunuza sağlık... Acaba ps4 için yapımcı firmaya gonderseniz yama psn den indirilmeye sunulurmu ?... Efsane olur o zaman
yamanız hayırlısyla %96 yı da gördüğüne göre artık tahmini bitiş tarihi verebilecek misiniz ?
Vay be ilk defa Kara Perşembe indiriminde oyunu alsammı ? Türkçe yaması var mı ? Diye bakarken görmüştüm.(%20 lerde birşeydi sanırsam) Bayağı çok çalışmışsınız şuana kadar belliki. (RPG bi oyun boru mu) Kolay Gelsin. -
on parmağanıza ve kaslarınıza sağlıkquote:
Orijinalden alıntı: Ewarrr
Az kalmış bitsinde şu oyunu 4k tadıyla bi oynayalım
kötü yorum yapan arkadaşlar yabancı dilleri varsa yamayı kurmak zorunda değil -
quote:
Orijinalden alıntı: charcottriad
yamanız hayırlısyla %96 yı da gördüğüne göre artık tahmini bitiş tarihi verebilecek misiniz ?
30 şubatta çıkacak gibi -
quote:
quote:
30 şubatta çıkacak gibi
Bi an noluyor dedim fakat jeton dustu.
Test sureci uzun olur arkadaslar.cevirmenlere hak verin.oyun cok uzun.her seyi ile test etcekler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maestro725 -- 16 Ocak 2016; 19:54:15 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
skala mediadaki kortiniz bilateral hasar alaydı da bu cevabı vermeyeydiniz
Oha Hic bu kadar Sevinmemiştim.. Raf'lara Sürdügüm Witcher 3 Kasetimi Artik Kurma Zamani Gelmiştir.quote:
skala mediadaki kortiniz bilateral hasar alaydı da bu cevabı vermeyeydiniz
Tetikte Bekleteyim. Sayenizde Bu oyunu aldim.. Türkçe Cıkacagi Gün Oynayacagim Demiştim.. Muhteşemsiniz Tebrik ederim.. Ellerinize saglik..
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X