Bildirim
The Witcher (2019 - ) | Netflix (103. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
ne güzel dizi yapmış adamlar ya bu senenin en iyi dizisi bence -
Her sahnede alakasız yerlerde zenci karakter çıkıyor o kadar çok sırıtıyor ki artık kusma ve sövme noktasına geldim.
Böyle büyük bir potansiyelin Netflix gibi aşağılık bir şirketin elinde sjw propagandasına kurban gitmesi üzüyor.
Henry Cavill olmasa izlemeye değmez.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leon -- 9 Ocak 2020; 10:28:19 > -
-
-
Rezillik resmen şu dizi kendime yediremiyorum gerçekten. Kitaplarda Triss melez bir hintlidir diye mi bahsediliyordu? Tabiki de hayır ama sırf oyuna inat melez hintliye çevirmişler. Dizi zaten isim hakkı ve henry e çok para verdik paramız kalmadı idare edin modun da çekilmiş. Fakirler bir de üniversiteli ergenlere cgi yaptırmışlar bu kadar olmaz komedi tamamen
Cast zaten skandal yorum bile yapılmaz. Henry cavili zaten sevmem burada hiç sevmedim özellikle fazlasıyla genç duruyor. Cavile bu kadar para verene kadar ondan daha iyi Geralt oynayacak tiyatrocular onda bir fiyatına ayarlanırdı.
Bu diziyi beğenenler ancak dizi kültürü zayıf ve önceden witcher oynamamış kişilerdir açık ve net yazıyorum. Şu diziyi beğenmek için insanın hayatında ilk defa fantastik kurgu ya sahip bir dizi izliyor olması gerekir..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jedi_masterr -- 9 Ocak 2020; 12:18:18 >
-
Öncelikle Ana karakter geralt süper olmuş cuk diye oturmuş role.
Ama biraz daha canavar öldürmesini bekliyorum
1. Bölümü çok çok beğendim gerisinde ise hep zaman karmaşası yaşadım :)
Bir hikayeden diğerine atlayıp durdu ve aksiyondan çok anlatım ön plandaydı.
Ama ben inanıyorum ki 2. Sezon da çok çok daha iyi olacak.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Dün ilk bölümü seyrettim ve beklediğimden çok daha iyi çıktı. 1. sezon sadece 8 bölüm az olmuş bakalım gelişmeler nasıl olacak
Not : Oyunlarını oynamadım ve izlemedim -
Harita
Türkçesi varmış. Ayrıca hikayedeki zaman çizelgesini inceleyebilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-368EFBB24 -- 11 Ocak 2020; 9:44:32 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
4 bölüm izledim hiç hoşuma gitmedi benim dizi. Oyununu da pek beğenmezdim zaten.
Karakterlerin görünüşlerini oyundan bildiğimden hiç ısınamadım dizidekilere. Triss, Yennefer falan rezalet. Triss ile ilk karşılaşma sahnesinde gelen kadının Triss olduğunu tahmin etmiştim. Diziyi durdurup "Allahın nolur bu Triss olmasın" dedim. Triss çıktı. Bastım küfürü
Dizinin kendisi de sıkıcı. Şimdiye kadar 4-5 tane falan yabancı dizi bitirdim. İlk defa bir diziyi atlayarak izledim.
Bir de Witcher dünyasıyla diziyle tanışanların bazı olayları anlamakta zorlanacaklarını düşünüyorum. İzlerken oyunları bilmeyen birisi buralarını nasıl anlasın lan dediğim anlar oldu. Kitapları, oyunları bilmeyen biriyseniz "noluyor ya!" demeniz olası.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GATIRCAN -- 11 Ocak 2020; 15:43:39 > -
Onlarca dizi izledim yarıda bıraktığım 2. dizi olacak. 2 bölüm izledim ne adamakıllı bir konu var , ne kişiler arasında bağlantı var,kim kiminle ,kim kimi neden öldürüyor belli değil. beğenip izleyenlere saygı duyuorum ama hayatımda izlemeye çalıştığım en saçma dizi desem yeridir. -
-
Henry Cavill ı begenmeyen bir sensin. Bence dizi görüşün baya zayıf.quote:
Orijinalden alıntı: Jedi_masterr
Rezillik resmen şu dizi kendime yediremiyorum gerçekten. Kitaplarda Triss melez bir hintlidir diye mi bahsediliyordu? Tabiki de hayır ama sırf oyuna inat melez hintliye çevirmişler. Dizi zaten isim hakkı ve henry e çok para verdik paramız kalmadı idare edin modun da çekilmiş. Fakirler bir de üniversiteli ergenlere cgi yaptırmışlar bu kadar olmaz komedi tamamen
Cast zaten skandal yorum bile yapılmaz. Henry cavili zaten sevmem burada hiç sevmedim özellikle fazlasıyla genç duruyor. Cavile bu kadar para verene kadar ondan daha iyi Geralt oynayacak tiyatrocular onda bir fiyatına ayarlanırdı.
Bu diziyi beğenenler ancak dizi kültürü zayıf ve önceden witcher oynamamış kişilerdir açık ve net yazıyorum. Şu diziyi beğenmek için insanın hayatında ilk defa fantastik kurgu ya sahip bir dizi izliyor olması gerekir..
-
henry gibi çöp bir aktörü begenecek kadar düşmedim 30 yıldır yabancı sinema dizi takip ederim. henry i begeniyorsan zaten dizi falan izleme sana tavsiyem kanal d show tv de yerli diziler var onlara takıl haydi bakayım. dizi görüşüne gelince sen kimsin ki benimle dizi sinema tartışabiliyorsun güldürme Allah aşkınaquote:
Orijinalden alıntı: SW4RTHY
Henry Cavill ı begenmeyen bir sensin. Bence dizi görüşün baya zayıf.
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jedi_masterr -- 14 Ocak 2020; 11:26:10 >
-
Diziyi izleyen kişilerin neredeyse %99 u Beğeniyor tam oturduğunu düşünüyor ama bizim çok bilmiş beğenmeyip kanal d öneriyor.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
%99 gibi bir oran ben göremedim tabi netflix izleyen genç kızlar henry ye bakıp rüyalara dalıyorsa bu onu iyi aktör yapmazquote:
Orijinalden alıntı: SW4RTHY
Diziyi izleyen kişilerin neredeyse %99 u Beğeniyor tam oturduğunu düşünüyor ama bizim çok bilmiş beğenmeyip kanal d öneriyor.ben zaten biliyorum bu yüzden çok bilmişlik yapan sensin. Haydi arkadaşım boş beleş alıntılama belli ki yaşın küçük senle boş konuşacak vaktim yok henry yi begeniyorsan gidip izlersin, bana göre aktör değil bu kadar açık ve net.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jedi_masterr -- 14 Ocak 2020; 12:26:26 >
-
Diziye ikinci defa başladım. Bu defa zaman çizelgesine ve ayrıntılara daha dikkat ediyorum. Sanki ilk izlediğimden daha çok keyif verecek gibi.
Sonradan yorumlardan öğrenmiştim ama dizinin içerisinde de farkedince daha tatmin edici oluyor.
Netflix'in yayınladığı resmi harita ve zaman çizelgesinin olduğu siteden de yararlanıyorum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Sana göre aktör değilse izleme o zaman birader. Gelmiş boş boş konuşuyorsun. Sen git arka sokaklar felan izle.
Yaşım küçükmüşmüş, verecek cevabın yok saçmalıyorsun
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X