Şimdi Ara

The witcher 2 Yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar witcher 2 de bir bölümde takılı kaldım kafayı yemek üzereyim oyunu bilenler varsa yardım ederlerse çok sevinirim dert oldu içime :D

benden cecil burdan ile konuşmamı istiyolar.

The witcher 2 Yardım

yanına gidip konuştuğum başka bir görev çıkıyo ormandaki mekana gidip sancağı bi şekilde aldım ama sağ tarafta gözüktüğü gibi hala olayların gelişmesini bekle diyor ne yapmam lazım lütfen yardım edin.

The witcher 2 Yardım

• quote:

Orijinalden alıntı: cenkk34

Arkadaşlar witcher 2 de bir bölümde takılı kaldım kafayı yemek üzereyim oyunu bilenler varsa yardım ederlerse çok sevinirim dert oldu içime :D

benden cecil burdan ile konuşmamı istiyolar.

The witcher 2 Yardım

yanına gidip konuştuğum başka bir görev çıkıyo ormandaki mekana gidip sancağı bi şekilde aldım ama sağ tarafta gözüktüğü gibi hala olayların gelişmesini bekle diyor ne yapmam lazım lütfen yardım edin.

The witcher 2 Yardım

Hortlatiyorsam özür dilerim 2 gündür uğrasıyorum o bölümü geçemedim kardeşim sen çözdüysen banada bi yardımci olsana ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flakel -- 3 Ağustos 2014; 18:30:17 >

• philippa eilhart le konuşman gerekiyodu sanırım.. evine gidip konuşmayı dene bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: darktooth

philippa eilhart le konuşman gerekiyodu sanırım.. evine gidip konuşmayı dene bakalım

deniyorum hemen sonucu yazicam
  • quote:

Orijinalden alıntı: darktooth

philippa eilhart le konuşman gerekiyodu sanırım.. evine gidip konuşmayı dene bakalım

kardeşim philppa evinde yok :|
  • Madende ki görevi yapıp bir daha dene Philipa ile konuşmayı.
  • Neredeyse 2 sene olmuş konuya yeni gelmiş cevap :D oyunu iki kere bitirdim o zamandan beri J ye basınca görevler menüsü çıkıyor ordan haritadan gözüken başka bi görevi seçtim gidip onu yaptım olaylar gelişti öylece geçemeyen arkadaşlara yardımcı olmuş olur belki.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    The Witcher 4 [ANA KONU]
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: cenkk34

Neredeyse 2 sene olmuş konuya yeni gelmiş cevap :D oyunu iki kere bitirdim o zamandan beri J ye basınca görevler menüsü çıkıyor ordan haritadan gözüken başka bi görevi seçtim gidip onu yaptım olaylar gelişti öylece geçemeyen arkadaşlara yardımcı olmuş olur belki.

Aynen dostum işe yaradı sonunda bitirdim oyunu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.