Şimdi Ara

THE WiTCHER 2 PS3'e mi Geliyor ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
63
Cevap
0
Favori
2.503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Witcher 2?nin baş tasarımcısı Mateusz Kanik?in oyun hakkında yaptığı açıklama epey ilgi çekecek gibi görünüyor. Kanik?in verdiği bilgilere göre oyunun en üst zorluğu olan Insane seviyesinde öldüğümüz zaman kaldığımız yerden devam etme şansımız olmayacak. Belki oluşan tepkiler doğrultusunda bir Resurrection Scroll DLC?si yayınlayabileceklerini söyleyen Kanik, oyunda ?Easy, medium, hard ve insane? olmak üzere 4 zorluk olacağını da belirtmiş. Insane dışındaki zorluklarda oyunu kaydetme butonları olacağı da verilen bilgiler arasında.Bakalım bu zorluk seviyesi oyun dünyasında nasıl bir tepkiye yol açacak.

http://www.merlininkazani.com/The_Witcher_2_cok_zor-haber-38436p1.html

• Yakin dovus sahnelerindeki aksiyona lutfen dikkat ediniz. Oyunda combat sistem basariliyla uygulanirsa surukleyici senaryosu, diyalog sistemiyle birlikte muhtesem bir RPG olucagina eminim.

• Bu oyun elime geçsin insane seviyesinde ortalığı dağıtmak çok zevkli olacaktır sabırsızlıkla bekliyorum ilk oyunu zevkle oynamıştım özellikle şu sex card hepsini almak için baya uğraştım bakalım bunda nasıl bir hatun çeşidiyle karşılaşacağız nede olsa geralt işi gücü hatunlar.
  • Sipahi
    dostum oyunun erken gelem ihtimali yokmu 2011 ilk çeyreği gibi yani
  • @ bigbooss En son bolum sonu canavarinda 2011 ilk ceyregi denilmisdi oyunun cikis tarihi, ama net bir tarih varmi emin degilim.
  • The Witcher 2'nin konsol sürümüyle ilgili pek umudum kalmadı. Öncesindede bir proje vardı yalan oldu bununda durumu ne olacak bakalım. Pc toplamış olursam tadına Pc'de bakacağım.
  • Evet hala konsol versiyonu için çıkış tarihinin verilmemesi canımı sıkıyor. Pc'de oyun oynamayı artık sevmiyorum, bu oyunu da konsolda oynamak istiyorum. Umarım bir sürpriz yaparlarda pc'ye yakın bir çıkış tarihi verirler.

Neyse ki bu sene rpg bakımından dolu bir yıl. Yılın ilk meyvesi Dragon Age 2'ye 50 günden az bir zaman kaldı.
  • Konsollarda oyunun ertelenme gibi bir durumu soz konusu degil. 1 sene once boyle bir haber vardi fakat  polonya kokenli yapimci CD Projekt sirketi oyunun konsollarada cikacagini resmen onaylamisdi sadece cikis tarihinde PC ye gore bir aksama olabilir bu bile  CD Projekt tarafindan dogrulanmadi bekliyoruz.

•  THE WiTCHER 2 PS3'e mi Geliyor ?

THE WiTCHER 2 PS3'e mi Geliyor ?

• Oyunun grafikleri fotodan gördüğümüz kadarıyla şu an piyasadaki herhangi bir konsolun kaldıramayacağı seviyede dolayısıyla konsola çıksa dahi oyunun hakkını verebilmek için PC'de oynamak gerekiyor gibi. Özellikle konsola çıkış tarihi henüz açıklamadılar ise bu konsol oyuncularını iyice üzecektir ve satışlara yansıyacaktır. Witcher 2, GOG.com gibi DRM koruması kullanmayan bir sitede de satışa sunulacak (GOG ve Witcher aynı firmaya ait) dolayısıyla oyun piyasaya çıkınca Korsan Show görmeye hazır olalım, bu kadar beklenen bir oyun dediğim gibi konsollara geç sunulursa herkes oyunu PC'de bitirmiş olacağından dolayı konsol üzerinde satışları çok minimal seviyelerde olacaktır diye tahmin ediyorum.

Bu arada herifler SS'lerde acayip photoshop kullanmışlar.
  • Takipteyim
  • Polonyalı firma CD Project tarafından geliştirilen The Witcher 2: Assassins of Kings'in yeni ekran görüntüleri yayınlandı. Oyunun görselleri geliştiricinin söylediği gibi gerçekten de harika görünüyor.  Söylentilere göre 16 farklı sonu olacak oyun, ilk oyundakinin aksine Bioware'in Aurora adlı motorunu kullanmıyor. Bu defa geliştiricinin kendi oyun motoru ile mükemmel grafikler sunulması hedefleniyor. 17 Mayıs'ta PC için piyasaya çıkacak oyunun Playstation 3 ve Xbox 360 sürümlerinin çıkış tarihi belli değil.

BSC

Onceki sayfada bir kardesim PC cikis tarihini merak ediyordu. 17 Mayismis.
  • Ben artık bu oyunun konsollar için duyurulacağını hiç sanmıyorum. Öncesindede Witcher projesi duyurulmuştu ama sonradan iptal edildi anlaşılan bu hiç duyurulmayacak bile.

İlerde şu masraflarım bir azalsın bu oyun için gidip sağlam bir PC toplayacağım daha doğrusu RPG türü için sağlam bir PC toplayacağım.
  •  THE WiTCHER 2 PS3'e mi Geliyor ?

• Bende az önce RPG bölümündeki başlıkta paylaştım bu görüntüleri ve kendimden geçtim. Görsel olarak tam bir şölen The Witcher 2. Oyunda ne arasan var valla bu oyunu her gördüğümde kuduruyorum
  • Belirtildigi uzere The Witcher 2: Assassins of Kings de ozellikle kullanilan yeni oyun motoru ve renk paleto sayesinde muthis bir seviye yakaladigi asikar bence buna birde The Witcher 2 deki yeni combat sistemi de ilave edersek ki inanilmaz cesitlilik ve gercekcilik katicak oyuna gercekten cok iyi bir RPG olacak.
  • The Witcher 2'nin Konsol Sürümleri Onaylandı.

Orjinali yalnızca PC platformuna çıkan The Witcher 2, konsollara da gelecek mi? CD Projekt, bir röportajda oyunun Playstation 3 ve Xbox 360 sürümleri olacağını onayladı.  Yapımcı ekipten Michael Kicinski'nin Polonya kanalında röportaj vermesiyle öğrenilen bilgilere göre, CD Projeckt şu anda oyunun konsol sürümleri üzerinde çalışıyor. Konsol sürümleriyle ilgili sorulan bir soruya Kicinski şu yanıtı verdi:    "Evet, bizim için tamamen yeni bir proje. Ama tabi ki, çoktan üzerinde çalışıyoruz. E3 veya Gamescom'da ne üzerinde çalıştığımızı sizlere göstereceğiz." Geçtiğimiz sene oyunun yayıncı firması Namco Bandai, The Witcher 2 için konsol planları olmadıklarını söylemişti. Ancak fikirler değişmiş gibi görünüyor. Bakalım E3'te beklediğimiz duyuru gerçekleşecek mi?

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-The_Witcher_2nin_Konsol_Surumleri_Onaylandi-15209.htm

• yeni pc toplamaktan kurtuldum,umarım iyi bir port olur
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.