Şimdi Ara

The Witcher 2: Assassins Of The Kings Enhanced Edition Resmi Türkçe Yama Çalışması (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
267
Cevap
3
Favori
32.391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler The Witcher 2 Enhanced Edition kutulu olarak satisa cikacakmi magazalarda filan?
    simdi alamazsam bir daha alamam gibi birsey varmiki stok durumu hakkinda?

birde enhanced edition aldigimda hicbiryama kurmam gerekmiyecek sanirim.
  • Arkadaşlar patch 10 GB olduğunu gördüm ve şimdiden indirilebiliyomuş sitesinden felan. Steam'de hala hareket yok. Yani o kadar dosyayı indirmem 2 gün sürecek. Steam'den bir şekil patchi indirebilen varsa nasıl olduğunu bana da açıklarsan sevinirim. Bu arada röportaj linki açılmıyor. Ana sayfa gibi bir yere attı. Okumak istiyordum doğrusu
  • quote:

Orijinalden alıntı: x_tol

quote:

Orijinalden alıntı: wildlove

quote:

Orijinalden alıntı: x_tol

quote:

Orijinalden alıntı: cemreserpal

"Adamların iyi niyeti nasıl sömürülür"ü çok iyi anlattın, bravo.

böyle saçma kampanyamı olur oyun fiyatlarını düşür ki daha çok satılsın. steam'de hala 39$. oyunu satan adama gift olarak aynı oyunu vermek kadar saçma birşey gömredim şimdiye kadar. tabi ki o adam gift olanı satacak ne yapacak turşusunu mu kuracak.

gift olarak aynı oyunu vermenin neresi kötü, yedek kopya veriyor sana o kadar. ister sat istersen bir arkadaşına hediye olarak yolla. fiyatlarını indirsinmiş tırı vırı, adamlar enhanced edition hazırladı piyasaya sürecek neyin fiyatını indirmesinden bahsediyorsun mübarek..

bu bir pazarlama hatasıdır sen ürünün aynısından veremezsin pizza değil ki bu bir alana bir bedava olsun. satışlarını kendi elinle düşüryorsun gift vererek. halbuki gift yerine fiyat indirimi yapsa daha çok satacak.

gerçi tartışmaya gerek yok bu kadar iyi oyun yapıp ta diğer büyük oyunlara göre az satması pazarlama konusunda ne kadar sıkıntılı olduklarını açılıyor.

mesela football manager indirim yaptı kaç bin kişi aldı oyunu. yoksa kimsenin orijinal alacağı yoktu.

Mesajı yeni gördüm ve 2-3 kelam etmek istedim. Adamlar çıkardıkları yeni içerikleri sana bedava sağlıyor. Bunu yapabilecek ben şu anda bir tane firma bilmiyorum varsa da onlara da helal olsun. Hele ki bu kadar büyük bir icerik. 2.0 yamasını ile birlikte gelen ve benim çok sevdiğim Arena Mode bedavaya geldi. Şimdi ki bedava belki bir tane daha icerik cıkarsalar o da bedava olacak. Kısacası oyuncuları çok düşünen bir firma.

İndirim yapsınlar demişsin zaten bu oyun 2 defa indirime girdi yanılmıyorsam ki birinde de ben aldım Steam üzerinden. Onun için indirim yapmıyorlar böyle tırı vırı hediyeler dağıtıyorlar deme hakkın yok. Sonucta her ay bir kere indirime girecek hali yok. Ayrıca oyunun iceriği, oynanıs süresi ve kalite olarak kıyaslandığı oyunlardan indirimsiz bile olsa uygun fiyatdan satılıyor. Doğruya doğru...

• Witcher serisinin ilk romanı (3. kitap) Blood of Elves Orbit'te indrimde. 3 dolar fiyat etiketi var isteyen ebook olarak alabilir.

http://www.orbitebooks.com/
  • Normalde pek rpg'ci sayılmam ama arkadaşım zamanında çok önermişti, türkçe olduğunu duyunca siparişi verdim.
  • Witcher 2 yeniden başlıyor
  • Oyunu kutulu olanlara müjde. Yüklemeler başladı.......Oyunu açtığınızda 10.2 gb lik Enhanced Edition kurulumu başlıyor............
  • türkçe yamayı nerden indireceğiz arkadaşlar ?
  • WİTCHER 2 ENHANCED EDITION update'ini yaptım (10 gb), sonraki update'ini de yaptım (587 mb), sonra belirli yüklemeleri yaptı... Türkçe şekilde...
    Launcher'dan oyunu başlatırken "Cannot load language resources" hatası veriyordu,
    http://www.oyunceviri.com/forum/threads/5771-Witcher-2-Destek-Konusu bu konudaki en üstteki denilenleri yaptım, hemde mediafire'den paylaşılan programı indirip kurdum.

Oyun açıldı;
    -Menü yazıları gözükmüyor fakat Mouse'u üzerlerine getirdiğimde gözüküyor sadece,
    -Eğitim bölümünde açılan pencerelerde hiçbi yazı gözükmüyor,
    -2 metre öteden itibaren ufuk noktalarına kadar hızlı şekilde değişen renkler var :S

Çözümünü bilen varsa yardımcı olursa çok sevinirim..

• Enhanced edition bildiğim kadarıyla son update'i içeriyor zaten
  • ya bu kayran naasıl ödlrürü ya kafayı yecem resmen:@ mouse tıkla bölümende yanıyom sürekli tıklıyom tıklıyom bişe oldgu yok ayarları düşrüdüm gene aynı :@

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OathBreakerr -- 24 Nisan 2012; 20:37:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OathBreakerr

ya bu kayran naasıl ödlrürü ya kafayı yecem resmen:@ mouse tıkla bölümende yanıyom sürekli tıklıyom tıklıyom bişe oldgu yok ayarları düşrüdüm gene aynı :@

kayrana gitmeden olusturdugun iksiri ic sonra in gole
    yrden adli buyu ile kollarinin vurdugu yere olustur buyuyu.
    buyunun ustunde dur kollari ile sana vurucagi zaman kacarsan o buyuye takilir olelikle kollarini kesmis olursun
    sonrasinda zaten buyuk kopru yikiliyor ustune cikip bomba kurucak geralt

• yok hacı oraları geciyom mouse tıklmaa bölümü var orda n bir türlü gecemiyom bi
  • quote:

Orijinalden alıntı: OathBreakerr

yok hacı oraları geciyom mouse tıklmaa bölümü var orda n bir türlü gecemiyom bi

Zamanlamayı iyi yapman lazım. İlk seferde üzerine çıkmak için ekranda mouse simgesini görünce 1 kere sağ tıkla, üzerine çıkınca sarı çubuk dolana kadar sol tıklayacaksın, üzerinden atmaya yakın gösterdiğinde Space ye basacaksın bir kez. Sonra kaya atmaya başlıyor, hemen yıkıntının arkasına koş ve soldaki köprünün üzerine çık darbe almadan köprünün sonuna ulaştığında video giriyor zaten.
  • bi denicem :)
  • ya bug felan mı var burda doldurdum gende bişe olmadı dedğin gibi yaptım
  • başlığı gördüm yok artık dedim hala yok artık diyorum böyle rpg leri türkçe yapmanız çok güzel.
    sykrim i de çevirecekmisiniz?
    bir sorum daha var ati radeon hd 5500 serisi yetiyormu oyuna
  • oyunu türkçe olarak oynamak için önce tw2 yi yükleyip sonra TW2-Enhanced-Edition nı mı indirmek gerekiyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: venomtrk

Cd Projekt'in The Witcher 2 : Assassins Of Kings Türkçe Yerelleştirme Ekip Liderimiz Gökhan Halil Düzgün (Gokyabgu) ile yapmış olduğu röportaj...

http://www.thewitcher.com/community/entry/177

Okan abii sen nasıl ingilizce ögrendin, bende ögrenmek istiyorum

Şimdi lisede yabancı dil bölümünü seçtim, başka neler yapabilirim, ne kadar sürede öğrenebilirim :)
  • Sizi böyle büyük işlerde görmek bizi mutlu ediyor bravo
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.