Şimdi Ara

The Witcher 2: Assassins of Kings Enhanced Edition (2011) [ANA KONU] (171. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.278
Cevap
21
Favori
342.752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 169170171172173
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: siberarmi

Şu muhteşem yeni videoyu buraya bırakayım :)

harika olmuş ama okçunun ıskalamasına bir anlam veremedim.
  • Gemi kırılmaya başlayınca dengesini kaybediyor, yoksa herif bildiğin orta çağ sniperı görünen üzere.
  • Arkadaşlar bilgisayarı değiştirdim...Forumdan bir arkadaştan masaüstü sistem aldım...İlk işim Witcher 2 ile test etmek oldu... High ayarlarda 33-45 arası frame alıyorum...Sorun şu ki buna rağmen sanki ara ara Geralt takılıyor gibi ilerlerken bilhassa Arena Mode'da farketmedim ama Training kısmında farkediliyordu işin garibi fraps açıkken hiç takılma emaresi göstermeyip hep 33 ve yukarısı frame gösteriyor...Yani o kısacık takılma gibi şey olurken frame düşmüyor fraps'te...Bir bilgisi olan var mıdır?

Bir de 30 ve üzeri frame de öyledir takılma olan diyenlere Skyrim'de hemen hemen aynı frame'leri veriyor ama oyun yağ gibi akıyor diyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeaCulpa_27 -- 7 Şubat 2012; 1:24:20 >
  • Hatırlatma yapayım arkadaşlar. Türkçe yaması Oyun Çeviri tarafından yapıldı. Yama resmi olduğu için Nisan ayında güncelleme ile beraber gelecekmiş.
  • 2.1e yükselttim oyunu. şimdi bomba veya bıçak yapamıyorum. item crafteed diyor ama envanterde hiçbir şey yok. bir sürü demir,tahta falan harcadım. bıçak falan yok.
    hangoveru yapınca düzeldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pronefroz -- 18 Şubat 2012; 11:36:04 >
  • lobindendaki cadıyı gördüm. salak toprağı fırçalayarak temizlemeye çalışıyor.
  • F5e basıp hızlı kaydedince bazen oyun çöküyor. masaüstüne atıyor.nasıl düzeltirim.
  • İlk oyundan bahsediyorsan, oyun her hızlı kaydı ayrı ayrı kaydediyordu diye hatırlıyorum, ondan dolayı olabilir. Kayıtların olduğu klasörü bulup eski kayıtları başka yere taşırsan (veya silersen, tabii, ama ben taşımayı tercih ettim hep sabit diskte bolca yer olduğundan) belki öyle yapmayı bırakabilir. Kayıtların nerede tutulduğunu bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemreserpal

İlk oyundan bahsediyorsan, oyun her hızlı kaydı ayrı ayrı kaydediyordu diye hatırlıyorum, ondan dolayı olabilir. Kayıtların olduğu klasörü bulup eski kayıtları başka yere taşırsan (veya silersen, tabii, ama ben taşımayı tercih ettim hep sabit diskte bolca yer olduğundan) belki öyle yapmayı bırakabilir. Kayıtların nerede tutulduğunu bilmiyorum.

2. oyun. f5 bastığım zamanlar bazen masaüstüne atıyor. oyun kaanıyor.
  • 1. oyun ile bağlantılı mı beyler bu eleman? Ona göre 1-2 yapalım ha eğer bağlantılı değilse direk 2yi çakıcam
  • Oyun ilk oyunun kaldigi yerden devam ediyor yani konu baglantili. Ama yok ben sadece adam oldurucem diyorsan 1. Oynamaya gerek yok
  • vaov o zaman 1 de indireyim
  • arkadaşlar ben bu oyunu indirdim. cd key bulamıyorum. var mı bana cd key söyleyecek olan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: entrika888

arkadaşlar ben bu oyunu indirdim. cd key bulamıyorum. var mı bana cd key söyleyecek olan.

oyunu kurun aktivasyon kodu stedigi zaman pencereyi kapatin ***** adli klasordeki patcher_efigs.exeyi oyunun kurulu oldugu yere atin tekrar serial istediginde exit diyip cikin **** klasorundeki oyunun kurulu oldugu yerdekilerle degistirin

demisler nette dene
  • hallettim o cd key sorununu. yukardan çıkış yapınca oluyormuş meğersem . ben ne bileyim..

yükledim oyuna girmedi uğraştım uğraştım olmadı en sonunda sildim oyunu.
  • Enhanced edition ne getirecek oyuna?
  • beyler. i7 işlemci 6 gb ram 1 gb paylaşımsız gt420 m ekran kartı olan bir laptopum var.

bildiğim kadarıyla oyun optimizasyon konusunda sıkıntılı. minimum sistem ihtiyaçlarını geçiyorum görünüyor. oyunu edinsem oynayabilirmiyim ? son patchlerle falan ne durumda şu an ?
  • Beyler acil yardim lazim bana. Chapter 2 sonunda Vergen Besieged gorevinde su lanet olasi vanalari acmam gerekiyor. Zoltan bana saga gideceksin dedi vanalari acmam icin gereken dumen midir nedir onu buldum mouse ile basiyorum ama bir turlu yariyi gecemedim. Sinirimden kuduracagim. Bana birisi
    tam burada kaydedilmis save dosyasini atabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: LivingDeads69

Beyler acil yardim lazim bana. Chapter 2 sonunda Vergen Besieged gorevinde su lanet olasi vanalari acmam gerekiyor. Zoltan bana saga gideceksin dedi vanalari acmam icin gereken dumen midir nedir onu buldum mouse ile basiyorum ama bir turlu yariyi gecemedim. Sinirimden kuduracagim. Bana birisi
    tam burada kaydedilmis save dosyasini atabilir mi?

http://witcher.wikia.com/wiki/Vergen_Besieged
  • oyuna girişte bir kadın vokalistin sesiyle güzel bir soundtrcak koymuşlar
    o müziği bulamadım yardımcı olurmusunuz
  • 
Sayfa: önceki 169170171172173
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.