Şimdi Ara

The Witcher 2: Assassins of Kings Enhanced Edition (2011) [ANA KONU] (105. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5.278
Cevap
21
Favori
342.752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 103104105106107
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: _XpLoSiVe_

OYUN Chapter 3 de mi bitiyor?

Evet....Malesef...
  • quote:

Orijinalden alıntı: can_38

quote:

Orijinalden alıntı: _XpLoSiVe_

OYUN Chapter 3 de mi bitiyor?

Evet....Malesef...

tam oyuna ısınmışken oyun bitti ; dwarf mahallesindeki süreç gereksiz yere uzun ve yerleri bulmak işkence..
  • Patch'den sonra oyun performansında ne gibi değişmeler var acaba ?
  • Evet arkadaşlar.
    İncelememiz de hazır.
    http://www.oyun90.net/ adresinden galaksinin en seksi TW 2 incelemesini okuyabilirsiniz.
    Gün içinde DH oyun a da koyacam incelemeyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nømad

Evet arkadaşlar.
    İncelememiz de hazır.
    http://www.oyun90.net/ adresinden galaksinin en seksi TW 2 incelemesini okuyabilirsiniz.

Yazı eğlenceli olmuş ama bir kaç typo ve düzeltilmesi gereken cümle var. Eline sağlık
  • Patch'i deneyen yok sanırım indi girip denerim birazdan
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat.ksd

bu nasıl oyundur anlamadim hala chater 1 de 20fps ile idare ediyordum en düşük ayarda ama 2. bölümde fps 5-6 da sürünüyor

sistem E8400 3.0
    HD 4830
    2gb RAm

ole az buz bi sistemde deil crysis 1-2 de tık demeyen pc bu oyunu KALDIRAMIYOR!

oyun crysis 1-2'yi top diye oynar görsellik bakımından. zaten diğer yönlerden daha fazla oynuyor ama olsun. her neyse sana bir kaç tavsiye. texture downscaling'i low yap, motion blur ssao aa ubersampling'i kapat, shadow medium, lod distance very near, texture memory size'ı ise small yap. diğerlerini de deneme yanılma yoluyla yaparsın. bir de çözünürlüğü yüksek tutma 1280*720 seviyesinde olsun.

skidrow yerine gog exe'yi kullan bir de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wildlove -- 27 Mayıs 2011; 11:53:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saşha

Patch'i deneyen yok sanırım indi girip denerim birazdan

Ben dün gece patch ile 1-2 saat oynadım, tek farkettiğim şey performans artışı oldu %25 civarı. Onun haricinde bir şey göremedim. Loading'ler de uzun hala, oyun hızlı açılıyor artık ama DLC'ler çalışmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gokyabgu

Witcher 2'nın resmi lansmanı yaklaşmaya başladı. Witcher'ın resmi sitesinde bir flash resim ile sayfada "2" rakamı gözüküyor.

Aynı zamanda Gametrailer da oyunun ilk trailerı çıktı. Bu adresten ulaşabilirsiniz:

Gamespot'ta ise oyun ile ilgili üç sayfalık bir exclusive first look bulabilirsiniz:

Ayrıca sitede CD Project Red Baş Yapımcısı Tomasz Gop ile yapılmış bir video ropörtaj bulunuyor.

Çıkış tarihi olarak 2011'in başları gösteriliyor. Ama gamespot denedikleri sürümün oyunun oldukça erken bir versiyonu olduğunu belirtmiş. Haydi hayırlısı.

Ayrıca, daha önce oyunun bir tanıtım videosu da youtube'a sızmıştı. İçerisinde bir kaç dakikalık oyun içi videolar ve oynanış anlatılıyordu. Gerçekten grafikleri, oynanışı ile aşmış bir oyun olacak gibi duruyor şimdiden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HapLoo

quote:

Orijinalden alıntı: Nømad

Evet arkadaşlar.
    İncelememiz de hazır.

Yazı eğlenceli olmuş ama bir kaç typo ve düzeltilmesi gereken cümle var. Eline sağlık

Eyvallah üstad.
    Yazıyı geceyarısı, bizim çocuğu uyuttuktan sonra yazdım.
    Yazının sonlarına doğru monitörü bulanık bir ışık kaynağı olarak görüyordum.
    Typo işini gün içinde yapacağım inşaallah.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nømad -- 27 Mayıs 2011; 12:27:16 >
  • 9 GB lık patch mi olur

patch'e oyun kurmak gibi birşey

kotalı interneti olanlar bu oyuna yaklaşmasın.

bu arada elimde premium edition witcher 2 var.ilgilenen arkadaşlara satabilirim.

izmirden alacaklar öncelikli tercihimdir.izmiriçi elden veririm.izmir dışı hesaba havale.anında kargo.kargo numarasını hemen sms mesaj.

fiyat 65 TL.maliyetine maksat hizmet olsun witcher camiasına
  • Yazı güzel olmuş da bana fazla parantez kullanıyormuşsun gibi geldi
  • Steam'den iyice soğudum 9mb'lık patch için 9gb indirtiyorlar millete. Keşke Gog yeni oyunlara biraz daha el atsa da rakip olabilse Steam'e.

Bu arada patch bende performans olarak fazla bir etki yapmadı hatta hiç farketmedim bile diyebilirim. Gog.exe olayının resmi versiyonu ayarında bir patch sanırım.
  • GOG'un açılımı Good Old Games, yeni oyunlara el atmak gibi planları olduğunu sanmıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: JCB

Aferin güzel hava attın ama bende de Cordless Rumblepad 2 var, yanlış adama hava attın

@kumdaoyna, harbi ya, adam gibi bir yazı sayfası yok ki zaten hemen aşağı uzadı sayfa şey gibi onu yukarı alayım ben en iyisi

Sen ona gamepad mi diyorsun ps1 kolu gibi bişey o çok çağ dışı
  • quote:

Orijinalden alıntı: atsuma

9 GB lık patch mi olur

patch'e oyun kurmak gibi birşey

kotalı interneti olanlar bu oyuna yaklaşmasın.

bu arada elimde premium edition witcher 2 var.ilgilenen arkadaşlara satabilirim.

izmirden alacaklar öncelikli tercihimdir.izmiriçi elden veririm.izmir dışı hesaba havale.anında kargo.kargo numarasını hemen sms mesaj.

fiyat 65 TL.maliyetine maksat hizmet olsun witcher camiasına

o nasıl bir patch dir öyle.

bad company 2 de bile o kadar patch yoktu.oyunu oynarken o kadar sorundu görmedim.bu 9 gb neyin nesidir o zaman.
  • quote:

Orijinalden alıntı: skywalkerhan

quote:

Aferin güzel hava attın ama bende de Cordless Rumblepad 2 var, yanlış adama hava attın

@kumdaoyna, harbi ya, adam gibi bir yazı sayfası yok ki zaten hemen aşağı uzadı sayfa şey gibi onu yukarı alayım ben en iyisi

Sen ona gamepad mi diyorsun ps1 kolu gibi bişey o çok çağ dışı

Valla Sony 10 yıldır aynı modelden şaşmadıysa bir bildikleri var demektir, o yüzden no problemo

9GB hiçbir şeyin 9GB'si. Tamamiyle Steam'in hatası o Normalde patch 15MB falan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JCB -- 27 Mayıs 2011; 13:26:50 >
  • quote:

GOG'un açılımı Good Old Games, yeni oyunlara el atmak gibi planları olduğunu sanmıyorum

Hepsine atmasına gerek yok. Witcher 1-2yi satabildiğine göre GG olarak görüyorum ben zaten onları. Bu kalitede oyunları satsa yeter. Ama kardeş olmayan firmalar drmsiz oyun satışını kabul eder mi orası problem işte.
  • Beyler bana Witcher 1 lazım yav hiç biryerde bulamadım 1. sini oynayıp öyle başlayacağım 2. sine..
  • 
Sayfa: önceki 103104105106107
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.