Şimdi Ara

THE WİRE DİZİSİ HAKKINDA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar The wire dizisi izlemeye degermi izleyenler görüşlerini belirtirse cok sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Seyredilir güzel dizidir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her zevkin beğeneceği bir dizi değil. Bir polisiye - suç dizisi olmasına rağmen onca sezon sadece 2 sahnede polisin silahını ateşlediğini görürsün. İki olayda aynı polisin yaptığı iki ayrı aptallığın sonucu. Böyle olmasına rağmen Breaking Bad filan yanında çerez gibi kalır.

• Tabıki izlemeye değer hatta o dönem hbo aşağı yukarı aynı oyuncularla başka dizilerde çekti 'oz' gibi. bu yapımlar rakipsiz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 30 Nisan 2018; 7:54:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Am@deus

Tabıki izlemeye değer hatta o dönem hbo aşağı yukarı aynı oyuncularla başka dizilerde çekti 'oz' gibi. bu yapımlar rakipsiz...
    İyimisin hocam ne oz u ne ayni oyunculari :) oz 5 yil once oynadi wire de,ayni oyuncular filanda degil karistirdin herhalde

Basligi acan arkadas wire diziden cok ote bir yapim,gercegin kendisi resmen,gelmis gecmis en iyi dizidir bana gore

• quote:

Orijinalden alıntı: Nicomedia66

İyimisin hocam ne oz u ne ayni oyunculari :) oz 5 yil once oynadi wire de,ayni oyuncular filanda degil karistirdin herhalde

Basligi acan arkadas wire diziden cok ote bir yapim,gercegin kendisi resmen,gelmis gecmis en iyi dizidir bana gore

Alıntıları Göster
    Aşağı yukarı dedim zaten, benim bildiğim kadarıyla 7/8 oyuncu var iki dizide oynayan. Oz'u ben cine5'de izlerdim ne zaman başladığını iyi biliyorum oz'un final sezonu devam ederken 2003. the wire 2002 ilk sezonu başlamıştı.

J.D. Williams
    Frankie Faison
    Seth Gilliam
    Lance Reddick
    John Doman
    Domenick Lombardozzi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 30 Nisan 2018; 10:40:37 >

• The wire amerikanın bahzat ç. sidir. O yüzden izle derim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    The Walking Dead tarzında dizi..
    14 yıl önce açıldı
    The Sopranos Finali Hakkında?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Gelmiş geçmiş en iyi bir kaç diziden biridir, hatta belgesel gibidir, zira oyuncularının çoğu Baltimore şehrinin vatamdaşıdır oyuncu bile değildir. Ayrıca amerikadaki bazı üniversitelerde ders diye okutulduğunu okudum ne kadar doğrudur bilemem.
  • Ben pek sevemedim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.