Şimdi Ara

The White Stripes grubu dağılmış

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

zaten iki kişiler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0Fatih6 -- 2 Şubat 2011; 22:03:06 >

• iki kişi falan ama fenada değildi
  • Grup en az 3 kişi ile olur
  • sevmezdim zaten bunları iyi olmuş
  • Şu adam çok yetenekli de bi tutturamadı sanki , jack white dı adı galiba , kızın zaten müzisyen bi tarafı yok gibime geliyor , bu jack baba böyle daha yaratıcı tiplerle çalışsa güzel işler de çıkarır , zira o chubby abla biraz odun .
  • Aman aman bi' grup değildi ama severdim kendilerini.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: -ALA-

Bir tek bunu bilirdim.
  • Jack White müzik piyasasında ve kendi dalında gördüğüm en yetenekli ve en içten müzik yapan insanlardan birisi. White Stripes gibi bir grubun vasat bir şarkısını bilip eh işte önemsiz bir grup diyenleri anlamakta güçlük çekiyorum. Bu arada konuya cevap aylar sonra gelmiş.
  • The White Stripes'ı severdim fena grup değil,konuda arkadaşların söylediği gibi Jack White iyi bi müzisyendir..Şuan pek bilgim yok solo olarak da albüm çıkarmadı herhalde?
  • Solo çalışmaları var ama sayılı. Çalıştığı iki grup vardı The White Stripes dışında onlarla devam ediyor sanırım şu an.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muşmula

Şu adam çok yetenekli de bi tutturamadı sanki , jack white dı adı galiba , kızın zaten müzisyen bi tarafı yok gibime geliyor , bu jack baba böyle daha yaratıcı tiplerle çalışsa güzel işler de çıkarır , zira o chubby abla biraz odun .

baterist bayan zaten grup kurulduğunda 2 aylık bateri öğrencisiymiş ve basit, ilkel ritmleri insanların daha çok beğendiğini düşünüyorlarmış. tamam seven nation army'ye harikulade uyum sağlamış fakat diğer şarkıları yavan kalıyor açıkçası.

belirli bir arkadaş grubumla ara sıra toplanıp stüdyoda prova yaparız. ilk provamızdan beri neredeyse her provada bu şarkıyı çalmadan etmeyiz bir nevi adet oldu bizim için

• 6 Şubatta dağıldıklarını yazıyor wikipedi'de
  • Konu eski zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guybrush Threepwood

Konu eski zaten

Fail mi oldum şimdi
  • beyler bu arada Meg white ablanın kasedi var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kurosaki Ichigo

beyler bu arada Meg white ablanın kasedi var

Oha cidden varmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: Manime.

quote:

Orijinalden alıntı: Kurosaki Ichigo

beyler bu arada Meg white ablanın kasedi var

Oha cidden varmış

göbek yapmış ama gideri var
  • Abi kardeş , sevgili , nasıl becermişler dağılmayı merak ettim .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.