|
The Way Way Back (2013) - Muhteşem !

-
-
aynen ben de tavsiye ederim. zamanında izlemiştim.. güzel film. -
hocam hangi film kaldı top 250 olmasına -
kalmadı yeni girdi.. sürekli yeni filmler giriyor o listeye
http://www.imdb.com/title/tt1490017/
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thomas Anderson -- 2 Nisan 2014; 16:11:27 > -
Ben bunu izlemedim güzel diyorsunuz madem aldım listeme en yakın vakitte izlerim. -
quote:
Orijinalden alıntı: Dark Knıght
Ben bunu izlemedim güzel diyorsunuz madem aldım listeme en yakın vakitte izlerim.
Bende tavsiye ederim filmi, beklediğimden kat kat iyi çıkmıştı .. -
filmi izleyeli baya oldu gayet te güzel bir filmdi. ana konusu yokmuydu acaba :) genelde bu tarz filmler bizim forumda pek ilgi görmüyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: Kobrakai
filmi izleyeli baya oldu gayet te güzel bir filmdi. ana konusu yokmuydu acaba :) genelde bu tarz filmler bizim forumda pek ilgi görmüyor.
Malesef öyle forumda bu tarz filmler çok tutulmuyor -
indirdim.izlediğimde editlerim. -
Göz atıcam şimdi.Nasılsa boşum -
Dursun bakalım. Bi ara bakarım.
Konunun adını The Ride Back diye okudum, sevinmiştim. Tükçe altyazı bulamadım da Easy Rider The Ride Back için. -
Sıkılmadan, keyifle izleyeceğiniz bir film. -
baya güzel bir film bunun gibi tatil filmi öneriniz var mı ? -
Nasıl bir film zevkiniz var, bu filmin neyini beğendiniz. Çok zorlasan 5/10'luk film.
-
Filmi izleyeli 4-5 ay olmuştur konusunu görünce hatırladım. Güzel filmdi en azından idare eder bir yapım. Ama bu filmden haz almak için kafayı dağıtacak şekilde izlemeniz lazım. Dertlisindir, streslisindir veya canın sıkkındır; açarsın bu filmi, bırakırsın kendini ve güzel bir vakit geçirirsin. Onun dışında yukarıdaki arkadaş gibi beklentin farklı bir yöndeyse sarmayabilir. Ben de bu filmden keyif alanlardanım yani. Hatta o anki duydu durumuma göre 8/10 vermişim IMDb puanına.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 10 Aralık 2020; 23:58:8 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Jiggly PuffNasıl bir film zevkiniz var, bu filmin neyini beğendiniz. Çok zorlasan 5/10'luk film.
bu kadar insanın beğenmiş ama bir sen beğenmemişsin. kalkmışsın beğenenlerin zevkini sorgulamışsın.
matematiğin de yok sanırım, azınlıkta olan sensin..
-
Güzel filmdi.
-
quote:
Orijinalden alıntı: bcan402bu kadar insanın beğenmiş ama bir sen beğenmemişsin. kalkmışsın beğenenlerin zevkini sorgulamışsın.
matematiğin de yok sanırım, azınlıkta olan sensin..
Alıntıları GösterBeğenenlerin aklını sorgulamadım. Ama şuanda senin beynini sorguluyorum.
-
sen bol bol dil ve anlatım çalış kardeş. daha okumayı da bilmiyorsun gerçi.
-
quote:
Orijinalden alıntı: bcan402sen bol bol dil ve anlatım çalış kardeş. daha okumayı da bilmiyorsun gerçi.
sen bol bol okuduğunu anlama çalış kardeş. daha okuduğunu anlayacak kapasiten yok gerçi.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X