Şimdi Ara

The Walking Dead (Türkçe Çeviri Çalışması)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
4.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  The Walking Dead (Türkçe Çeviri Çalışması)

GELİŞMELER İÇİN TWITTER'DAN TAKİP EDEBİLİRSİNİZ!
    http://twitter.com/adventureceviri

1. ve 2. Bölüm'ün Çıkış Tarihi!
    HAZİRAN 2012

Projeyi Üstlenen:
    Mert Kılıç (TelltaleGames)

Çevirmenler:
    Mert Kılıç
    Aykut Koç
    Ilgaz Büyükkırlı
    Oğuzhan Gücük
    Alpay Orta
    Alpay Cemre Çam
    Efekan Yanık
    Aytuğ Aykut

Çeviri Durumu: %90

Ekran Görüntüleri:

İlk bölümün çeviri durumu %90!

Gelişmeler için konuyu takip edin!
    Katılmak isteyen olursa öm yollasın!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TelltaleGames -- 12 Aralık 2012; 18:37:06 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

The Walking Dead Türkçe Çeviri: Zombi Kıyametini Türkçe Keşfet

The Walking Dead, dünya çapında milyonlarca hayranı olan popüler bir zombi hayatta kalma dizisidir. Türkçe izleyiciler de artık bu heyecan verici diziyi kendi ana dillerinde deneyimleyebilirler.

The Walking Dead Türkçe Çeviri, FX Türkiye kanalında yayınlanmaktadır. Dizi, zombi kıyametinden sonra hayatta kalmaya çalışan bir grup insanın hikayesini anlatmaktadır. Çeviri, orijinal diziye sadık kalırken, Türk izleyiciler için daha erişilebilir hale getirilmiştir.

Dizinin Türkçe çevirisi, karakterlerin duygularını ve mücadelelerini daha iyi anlamanıza yardımcı olarak sizi zombi kıyametine daha da derinlemesine çeker. Zombilerle yüzleşme sahnelerinden hayatta kalanların arasındaki dramatik etkileşimlere kadar her sahne, Türkçenin akıcı ve etkileyici dilinde canlanmaktadır.

The Walking Dead Türkçe Çeviri, zombi hayranları için kaçırılmayacak bir fırsattır. Orijinal dizinin gerilimini ve heyecanını kendi ana dillerinde deneyimleyebilirler. FX Türkiye kanalında yayınlanan diziyi takip ederek zombi kıyametini Türkçe keşfedebilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Teşekkürler. Oyunları Türkçe görmek güzel.
  • Oyunu almayi düsünüyordum türkçe alt yazida olursa kesin alirim, tüm ekibe kolay gelsin...
  • Teşekkürler. Yakında bir video da ekleyeceğim. :)
  • Emeğinize sağlık inş en kısa zamanda çıkar % 70 ise 1 haftaya çıkar heralde.
  • Maksimum 2-3 haftaya çıkacak. Teşekkürler :)
  • Böyle güzel oyunların çevrildiğini görmek güzel. Bende The Walking Dead'in çizgi romanının çevirisini yapıyorum. Bir arkadaşla beraber yürüttüğümüz bir sitede buraya link verdim. Umarım ilgi çeker.

İlgilenen varsa çizgi romana buradan ulaşabilir:http://zombiemundo.com/

Eğer aranızda paylaştırmadığınız çevrilmesi gereken şeyler varsa PM olarak atın bir de deadline verin bende elimden geldiğince yardımcı olurum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • cok tesekkurler bu arada oyun cok mu kısa orjınal alacagımda yaklasık kac saatlık oynanısı var
  • Normal bir oyuncu için 1.5-2 saatlik bir süre tanıyor. Diyalogları okursanız elbet. Zaten sanırım geçmenize de izin vermiyor. :)
    Bence almaya değecek bir oyun.
  • Oyunu kolay anlıyorsun aslında ama yinede iyi bir çalışma olmuş ingilizcesi kötü olanlar için.
  • ((Yalan haber - mesaj silindi))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prelly -- 3 Mayıs 2012; 22:07:24 >
  • Nasıl çıkmamaktadır? Çıktı bile. Hatta ilk olarak PC'ye çıktı!
    Lütfen kesinliğinden emin olmadığınız şeyleri yazmayınız. PC'ye çıkmasa nasıl çevirebilirdik?
  • quote:

Orijinalden alıntı: t3ony

The Walking Dead pc kullanıcılarına kötü haber verdi , The Walking Dead bilgisayara çıkmamaktadır çünki ortalıkta rockstar adına yeni oyunlar çıkmaktadır örneğin "Max Payne 3" "Gta 5" gibi büyük projeler The Walking Dead pcde yer almıyacak.Okudugum haberi özet geçmek istedim duymayanlar varsa bu güzel oyunu pcde oynıyamıcaz özellikle ps3 konsolu olmayanlar.. Kendi adımada üzüldüm açıkcası...

Galiba konu ps3te olucaktı çünki the walking dead pcde çıkmadı çıkmayacak diyede yayınlandı.

Çıkmadımı?? ilk önce pc ye çıktı sonra konsollara çıktı bilip bilmeden mesaj yazmayın önce emin olun hiç görmedinmi incelemelerini pc için millete yanlış bilgi verme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi !!Serious!! -- 3 Mayıs 2012; 18:13:09 >

• quote:

Orijinalden alıntı: !!Serious!!

quote:

Orijinalden alıntı: t3ony

The Walking Dead pc kullanıcılarına kötü haber verdi , The Walking Dead bilgisayara çıkmamaktadır çünki ortalıkta rockstar adına yeni oyunlar çıkmaktadır örneğin "Max Payne 3" "Gta 5" gibi büyük projeler The Walking Dead pcde yer almıyacak.Okudugum haberi özet geçmek istedim duymayanlar varsa bu güzel oyunu pcde oynıyamıcaz özellikle ps3 konsolu olmayanlar.. Kendi adımada üzüldüm açıkcası...

Galiba konu ps3te olucaktı çünki the walking dead pcde çıkmadı çıkmayacak diyede yayınlandı.

Çıkmadımı?? ilk önce pc ye çıktı sonra konsollara çıktı bilip bilmeden mesaj yazmayın önce emin olun hiç görmedinmi incelemelerini pc için millete yanlış bilgi verme.

The walking'i indirmeye çalıştıgımda sadece konsol oyunu olarak yazıyordu pcde çıkmayacak yazıyordu Yalan haber yapmışlar pardon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prelly -- 3 Mayıs 2012; 23:45:41 >

• ilk ep u bitirdim gerçekten güzel olmuş oyun back to the future kadar iyi diyebilirim. ancak biraz kısa geldi
  • Benimde uzun zamandır beklediğimbir oyundu belkide adventure hayranlığımdandır ama çoğu kişi pek sıcak yaklaşmıyordu oyuna ben satın aldım türkçe yamasını görmek çok iyi oldu merak ettiğim bir konu daha var 2.bölüm çıkınca ilk bölüm bedava olarakmı yayınlanacak?

NOT:Sitede ilk kez ben haricinde Telltale Games oyunlarını takip eden birini görüyorum.
  • Çevirmen arkadaşlara kolay gelsin türkçe yama çıktığında kısmetse steam'den almayı pilanlıyorum oyunu.
  • Teşekkürler 1-2 haftaya paketleyip sunacağız. :)
  • Diziyi severek takip ediyorum oyununu da sevdim ama diziyle pek alakası yok :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RockSharp -- 7 Mayıs 2012; 19:15:42 >
  • Polis bey yerine memur bey olsaymış iyiymiş

Emeğinize sağlık.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.