Şimdi Ara

The Walking Dead: The Telltale Definitive Series türkçe yama ''İstek'' (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
250
Cevap
12
Favori
19.953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • FEYKIN. kullanıcısına yanıt
    Bence İngilizce başlayın. Bir sürü ücretsiz kurslar var zaten online olarak. Hem kendinizi geliştirmiş olursunuz. Boş boş ücretsiz yama beklemek yerine.
  • şu internete bağlı olmadan kullanamama özelliği biraz can sıkıcı, ufak bir internet problemi yüzünden geçen akşam oyuna giremedim baya çileden çıkardı.

    bunun dışında yama güzel durumda bir sıkıntıya rastlamadım, kurulum falan da dertli değil. sadece daha ilk sezonda bile bir kaç cümle çevrilmemiş atlanmış. madem paralı yapıyorsunuz, bir cümle bile atlanmamalı diye düşünüyorum.

    yine de 15 lira problem değil bu kadar laf etmese millet keşke ya da son sezon hariç hepsinin yaması ücretsiz bir şekilde bulunuyor, normal sürümden türkçe oynanabilir oyun
  • braveus B kullanıcısına yanıt
    Merhaba, oyunda 170k metin olduğu ve tamamını test etmenin neredeyse imkansız olduğu için gözden kaçmış kısımlar muhakkak olacaktır. Konu mesajında da belirttik. Böyle hataları lütfen ekran görüntüsü olarak bize ulaştırın, düzeltmesini sağlayalım :)

    Yamada herhangi bir sıkıntı yaşarsanız discord kanalımızda neredeyse 7/24 destek sağlıyoruz, kendiniz hiç uğraşmayın biz size yardımcı olalım.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Emmanuel Goldstein

    Merhaba Görkem veya pek sevgili Anonymous grubu,
    "Control'den sonra Walking Dead'i çevirmeyi düşünüyoruz" dediğimizde yaklaşık 4-5 ay önce "gönüllü olarak çeviriyoruz, ücretsiz olacak ve duyurmadığımız için rahat ortam var" diyerek çevirdiğinizi söylemiştin ve çeviri ekibine davet etmiştin. Control'de yaşananlardan sonra Elif sizle ortak bir projede olmak istemediğinden Elif dahil olmak istemedi, "ücretsiz çıkacak" lafından ötürü de biz bu yamaya hiç başlamadık.

    Aradan aylaaaaaaar geçince sizin vazgeçtiğinizi düşünüp biz çevirmek için tool falan araştırıp dosyaları açtık yakın zaman önce ama baaburcan denen şahıs -sanırım sizin grubun gayriresmi sözcüsü- "adını veremediğim bir grup 1 ay içinde çıkaracak" yazınca yine vazgeçtik ve çevirmedik.

    Şimdi 23 Nisan'da "süpriz" diyerek 15 liraya satıyorsunuz bunu. Şu oyundan 15 lira istemeye hiç mi utanmıyorsunuz yahu? Senin "gönüllü çeviriyoruz" lafın olmasa 3-4 kez çevirip koymuştuk şu siteye, 15 liraya koymanız ciddi bir ayıp. Diyecek laf bulamıyorum gerçekten.
    .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi floda reltih x -- 14 Haziran 2020; 3:25:54 >




  • Eee oyunun şu ana kadar ücretsiz yaması varmı hani sokağa çıkma yasağı var çıkamıyorum parada atamayınca ananomys çeviridende alamıyor yardım edebilecek varmı?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Emmanuel Goldstein kullanıcısına yanıt
    Epic games twd içinde geçerli mi bu yama
  • gitgide artan ücretli yamaları tek tek oyun yapımcılarına şikayet etmek lazım
  • Ücretli yamaya bile ulaşım yok şu an.
    Ne arkadaşların kayıt sistemi çalışıyor ne de internet siteleri.
  • Konuyu canlandırmak istiyorum, hiç mi oluru yok bu oyuna güzel bir Türkçe yamanın? Malum taraftan almak istemiyorum gerekirse yeniden yapan kişi veya ekibe kendim bağış yaparım gerçekten gönlümden kopar, eminim tek bağışta benden olmaz yeterki yapılsın.

  • @Emmanuel Goldstein hocam siz bu işten anlıyor gibisiniz Allah rızası için bir el atalım benimde yapabileceğim bir şey olursa yaparım bu işi yaparsanız gerçekten eminim insanlardan da gönülden ve samimi olduğunuz için bağış olsun teşekkür olsun bolca geleceği kanaatindeyim.Biliyorum bağış ücret vb beklentiniz yok okudum önceki yorumlarınızı hatta başlamayı bile düşünmüşsünüz malum taraf sebebiyle olmamış bu iş beklemişsiniz beklemiş insanlar sonuç tabi hüsran.İşte tamda niyetinizin gerçekten sadece para olmadığını bildikleri ve görecekleri için bizlerden tam destek alacağınıza eminim.Bu işin oluru yok mu yıl bitiyor bir sürpriz olmaz mı sorsanız çevrenize dostlarınıza?

  • hocam şimdi bu türkçe yama geliyor mu? gelmiyor mu? yetkili abliler bizi uyandırsa çok tatlı olur aynı konuyu sıfırdan açmak istemiyorum birde son olarak oyunun dosyalarına baktığımda "Archives" kısmı var muhtemelen dil dosyaları burada yamayı parasını basıp ta almış bir babayiğit varsa dosyaları paylaşabilir mi? şimdiden teşekkürler

  • Yakında geliyor.. :)


    The Walking Dead: The Telltale Definitive Series türkçe yama ""İstek""sinnerclown türkçe oyun çeviri ekibi | oyunlar artık türkçe olacak!
    PC - The Walking Dead: Definitive Edition (Türkçe Yama Çalışması)
    https://sinnerclownceviri.com/threads/the-walking-dead-definitive-edition-tuerkce-yama-calismasi.694/
  • Piyasada iki tane Türkçe çevirisi var oyunun ikisi de ücretli. Sinnerclown ekibi v3'e kadar galiba ücretsiz paylaştılar ama v4 itibariyle sitelerinde bulunan destek kısmından minumum 3$ bağış yaparak verilen rol ile yamaya erişim sağlanabiliyor artık oyunun güncel ücretsiz çevirisi bulunmamaktadır. SC ekibinin V3 yaması da bir hayli kötü v4 ile bunu düzelttiklerini söylüyorlar. Önce ücretsiz çeviriyle başlayanlar daha sonra paralıya dönüyorlar. Tabi müşteriyi bağladıktan sonra el mahkum olunca paralıya da dönersin kraliyet usulünede...

  • tunahankayahan kullanıcısına yanıt
    Sinnerclown translate yamaya birde ücret mi istiyor

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • JaReD22 kullanıcısına yanıt

    V4 olarak güncellemişler ve bu v4 yamanın konusuna yorum yapabilmek için Destekçi üye olman gerekiyor destekçi üyelikte 3$'dan başlıyor. 3$ (80,49? - güncel kur 17:00 07.09.2023) translate yamaya verileceğine 85,50? Anonymousceviri'ye verilir daha iyi en azından diğeri daha doğru ve düzgün bir yama. Ne diyelim herkesin kendi tercihi isteyen alır.


    The Walking Dead: The Telltale Definitive Series türkçe yama ""İstek""


    The Walking Dead: The Telltale Definitive Series türkçe yama ""İstek""



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tunahankayahan -- 7 Eylül 2023; 17:1:47 >




  • dumbola D kullanıcısına yanıt
    Ben aldıkları ücrete takılı kalmadım
    Hadi anonymous ücret istiyor çevirmen masrafını karşılamak için
    Bunlar translate ile yapıyorlar birde ücret talep ediyorlar

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • JaReD22 kullanıcısına yanıt

    Onların da bir nedeni var. Yukarıdaki arkadaşın dediği gibi. Sunucu masrafı, şunun masrafı, bunun masrafı derken kolay değil tabi. (!)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tunahankayahan -- 7 Eylül 2023; 17:9:8 >
  • tunahankayahan kullanıcısına yanıt
    E yani translate yamaya değil 80 1 TL bile verilmez

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.