Şimdi Ara

The Walking Dead: SI'nın Müthiş! Yapay Zekası (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
64
Cevap
0
Favori
1.158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Akıllı telefonların konsol oyunlarını geçtiği pc ile yarıştığı şu günlerde son derece boş bir oyun olmuş. Şuan pcde oynuyorum ama ne oynamak Oyunu açıp 10 saniye dayanabilene şirketin hisselerinden falan vermeleri lazım. Yıl olmuş 2013, oyunlar çağ atlamış uzay çağına erişmiş senin çıkardığın oyuna bak. 2004-2005lerde çıkan adında dead kelimesi geçen dandik oyunlardaki grafikler, fizikler, karakter animasyonları bile bu oyun benzeri şeyden daha iyi. Hadi hepsi bir yana o kontroller ne lan öyle. Resmen hacı sen bu oyunu bırak hatta sil gitsin diyor kontroller. Ulan koskoca firmasın böyle bir hikayesi olan oyun yapıyosun grafik, fizik, animasyon, zevk vs. hepsi sıfır hepsinde en basitine kaçmışsında birader yarım saat bi saat bi oturup kontrolleri adam gibi yapmaktandamı acizsin.

Bu oyunu 90larda çıkarsalardı iyi tutardı ama 2013 yılında hakkaten dalga geçer gibi olmuş. Oyunun yapımcıları hiçmi oyunun son halini oynamamış hiçmi bu ne lan napıyoz biz bu ne saçma oyun dememişler.

10-15 sene geriden gelen bu berbat oyuna en yakın zamanda video inceleme bekliyoruz..

• 0:56 zombie´e dikkat Michael Jackson Nightwalker yapiyor :D

bu arada oyunu savunanlar nerde bana verdiginis eksiler size geri döndü hahah:D
    simdi oynayin pasa pasa.

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • alien colonial marines oyununu geçmiş yani öyle gözüküyor :)

• alien colonial marines'e tepki olarak yapıldı :)))

• Flash Oyun olmuş bu, browserda calışır 2dk oynanır sonra facebook yazılır adres cubuğuna, bu kadar da aşağılarım,

• Süper oyun.

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackLead

Süper oyun.

Neyi süper mesela?
  • diziden soğum walla yazık :)) bide 8.5 gb oyun 50 dolar psn de hehheheheheh 1 Nisan daha var gerçi ama yılın şakası

• Sanırım yapay zekayı DLC olarak satmaya karar vermişler. :)

• Yapay zeka berbat sanırım bunlar zombilerin zekası yoktur diye yapay zeka koymamışlar.Ama oyun grafikleri , vuruş hissi olarak hoşuma gitti.

• Başlıkta ünlemin parantez içinde yazılması gerekiyor alaycı bir tavır olduğu için.
  • Valve´ye mesaj atinda su L4D´deki Zombileri su oyuna import etsin :D

• Cidden rezillik... Kalite diye bir şey yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhans19

quote:

Orijinalden alıntı: BlackLead

Süper oyun.

Neyi süper mesela?

Hehe merak ettim kaç eksi gelir diye
  • alien vs walking dead; acaba hangisi daha kötü
  • oyun grafik olarak hiç fena değik animasyonlar güzel ama yapay zeka berbat ve fazlaca bug olacak gibime geliyor diziden soğudum.
  • Bir , diğer walking dead oyununa bakın. Bir de buna. Yazık! Walking deadin adını bu şekilde yansıtmamalıydılar. Fps zombi güzel olurdu ama şu an için keşke çıkmasaydı derim.

• Düzeltirler tam sürümünde
  • Oyunu korsan olarak indirdim güzel olsaydı satın alıp arşivime de eklemiş olacaktım ama şuanda indirdiğime bile pişman oldum bu nedir arkadaş activision çok eleştirilir bu oyun yüzünden. Sıkı bir TWD fanıyım ama 2 yıllık olan ve birçok hata barındıran Dead Island'ı bile buna tercih ederim.

• Yapay zeka güzel olabilir fakat oyun berbat ötesi.İnsanı diziden soğutuyor.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.