ben bir kaç haftadır bu twd serilerine sardım . 1,2,3 oynadım bi The Walking Dead Michonne kaldı.. oyunu steamden yükledim ama oyun açıldıgında siyah bi ekran çıkıyo.müzik var ama görüntü siyah . bu konuda bana yardımcı olabilecek bi baba yiğit yokmu
Türkçe yamaları yüklediysen hepsini sil tekrar dene. Steam diyorsun o vakit bi önbelleği doğrulat tekrar dene. TR yama ile 2 ve 3 bölüm sonunda takılıyordu bende de.. TR yamayı silince düzeldi. TR yamalar yüklü değil diyorsan oyunun save dosyası belgelerimde. Onu silip oyuna tekrar gir (çözünürlük hatası yüzünden siyah ekran problemi yemiş olabilirsin)
quote:
Orijinalden alıntı: Ustanak
Türkçe yamaları yüklediysen hepsini sil tekrar dene. Steam diyorsun o vakit bi önbelleği doğrulat tekrar dene. TR yama ile 2 ve 3 bölüm sonunda takılıyordu bende de.. TR yamayı silince düzeldi. TR yamalar yüklü değil diyorsan oyunun save dosyası belgelerimde. Onu silip oyuna tekrar gir (çözünürlük hatası yüzünden siyah ekran problemi yemiş olabilirsin)
the walking dead in tüm sezonlarının türkçe yamasını yükleyip öyle oynadım .
şu twd michonne nin diğer sezonlarla bağlantısı var mı peki ben deli oldum okadar oyna gel şu michone yi açama
çok sinir bozucu bi durum
eskmurat91
kullanıcısına yanıt
Yok. Daha aksiyonu bol ama kafa yanmış bi Michonne seni bekliyor