Şimdi Ara

The Walking Dead Michonne

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

ben bir kaç haftadır bu twd serilerine sardım . 1,2,3 oynadım bi The Walking Dead Michonne kaldı.. oyunu steamden yükledim ama oyun açıldıgında siyah bi ekran çıkıyo.müzik var ama görüntü siyah . bu konuda bana yardımcı olabilecek bi baba yiğit yokmu

• Türkçe yamaları yüklediysen hepsini sil tekrar dene. Steam diyorsun o vakit bi önbelleği doğrulat tekrar dene.
    TR yama ile 2 ve 3 bölüm sonunda takılıyordu bende de.. TR yamayı silince düzeldi.
    TR yamalar yüklü değil diyorsan oyunun save dosyası belgelerimde. Onu silip oyuna tekrar gir (çözünürlük hatası yüzünden siyah ekran problemi yemiş olabilirsin)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ustanak

Türkçe yamaları yüklediysen hepsini sil tekrar dene. Steam diyorsun o vakit bi önbelleği doğrulat tekrar dene.
    TR yama ile 2 ve 3 bölüm sonunda takılıyordu bende de.. TR yamayı silince düzeldi.
    TR yamalar yüklü değil diyorsan oyunun save dosyası belgelerimde. Onu silip oyuna tekrar gir (çözünürlük hatası yüzünden siyah ekran problemi yemiş olabilirsin)

the walking dead in tüm sezonlarının türkçe yamasını yükleyip öyle oynadım .

şu twd michonne nin diğer sezonlarla bağlantısı var mı peki ben deli oldum okadar oyna gel şu michone yi açama

çok sinir bozucu bi durum

• eskmurat91 kullanıcısına yanıt
    Yok. Daha aksiyonu bol ama kafa yanmış bi Michonne seni bekliyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Prison Break - Lost - Walking Dead
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.