Şimdi Ara

The Walking Dead A New Frontier - TÜRKÇE DİL PAKETİ ÇIKMIŞTIR! (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
318
Cevap
12
Favori
46.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
47 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Eline koluna emeğine sağlık
  • çok teşekkürler.
  • Teşekkürler. Yama gelmesini beklemiştim bitirmek için şimdi bitti. [spoiler=3919390380]keşke Aj bulmak diğer oyuna kalmasaydı [/spoiler]
  • hadi herkes oun hakkında duygularını paylaşsın
    ben finalde resmen ağladım clem in ayrılışı kardeşlik duygusu o seçimler felan bittim ya duygularım alt üst oldu
  • Türkçe Yama Kurulumunda Sorun Yaşayan Varsa Videoyu İzleyebilir. Arkadaşlar Konuşurken sürcü lisan ettiysem kusura bakmayın. Elimden geldiğince anlatmaya çalıştım. Umarım sorun yaşayan arkadaşlara yardımcı olur. Video Yüklenmesi uzun sürebilir. Tahminim. Saat 19:00'den önce Hazır olmuş olur. İzleyen herkese teşekkür ederim şimdiden.








  • Ellerinize sağlık teşekkürler.
  • Yayında ve yapımda emeği geçen herkese teşekkürlerimi ve saygılarımı sunarım. Elleriniz dert görmesin arkadaşlar hep iyi hatırlanacaksınız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mert9617 M kullanıcısına yanıt
    hiç beklediğim gibi değildi son bölüm çok basit geldi yani genelleme yapacak olursak 3. sezon o kadar da başarılı değildi 1. ve 2. sezon daha başarılıydı 2. sezon çok daha iyiydi 3'e göre hele 1. sezonun sonunda Lee öldükten sonra jenerik müziği geldi oyunda emeği geçenlerin ismi falan orda yaktım sigarayı böyle bi duygulandım, gözüme hafiften bir toz kaçar gibi oldu bir kaç damla yaş fenaydı ya
  • aynen efsaneydi 1 ve 2. sezon

    bu arada emeği geçen herkesten ALLAH binlerce kez razı olsun çok tesekkürler
  • evet oyunun sonunda gördük ki 4.sezona clementine ile devam edeceğiz,seçimler zordu ve duygusaldı..

    [spoiler=7278200656]clementine sonda saçını kestirdiğinde aklıma lee'nin sahnesi geldi yaktım orda [/spoiler]
  • çok temiz iş çıkarmışsınız emeğinize sağlık.
  • 2245metin kullanıcısına yanıt
    aynen benim de aklıma lee nin sahnesi geldi trende ki o saç mevzusu sezon 4 ü güzel bişe bekliyorum
  • Epeydir bölümlerin çevirilmesini bekliyordum elinize sağlık.
  • Elinize sağlık
  • Birinci Sezonda Lee Karakterine Aceyip Alışmıştım. Cleem de Hikaye Renk Katan Ufaklık Oldu. Carley'i Şeçmeme Rağmen Ölmesi üzmüştü Beni. 2. Sezon Lee Olmaması Beni Hepten Yıkmıştı. Ancak Kenny Görmek Biraz Maziyi Hatırlattı. Ancak Lee Karakterinin Yerini Asla Tutamazdı. 2. Sezon Bitiminde Kenny Şeçtim ve Yola Onunla Devam Ettim. Ancak Onunda Carley Gibi Hemen Ölmesi de Seçimlerin Oyunu Etkileyip Etkilemediği ve Ne Kadar Etkilediği Konusunda Düşündürüyor. 3 Sezon Supriz Bir İsimle ve Supriz Karakterimiz Javier Garcia Bambaşka Bir Yönden Hikayemiz Yön Değiştiriyor. Aylakların adı bir anda Muerto gibi Tam Hatırlayamadım Şaçma Sapan Bir İsim Takıyorlar. Bir de Yeniciler Belası Çıkıyor Karşımıza. Hop Karakterlerimizi Birer Birer Öldürüyorlar. Aylaklar Yetmiyormuş Gibi Bu da Çıktı. Mandırayı Hatırlattı Bana Ama Mandıra da Daha Acımasız Sahneler Vardı. Değerlendirecek olursak. Grafik Bakımından Harika Hikaye Bakımında Orta. Hikaye Süresi Bakımından İdare Eder. Toplasan Grafik Haricinde Birşey Yok Oyunda. Kısacası 1 ve 2 Oyuna Anca DLC özelliğinde Bir Oyun Olur. Bir Oyun Bu Kadar Kısa Sürebilirdi. İndirmesi Bile Daha Uzun Sürdü.




  • Spoiler: Oyun boyunca abimin karısından uzak durdum ama oyunun sonunda yine de dayak yedim arkadaş. Nasıl iş bu?
  • 5. episode'un yaması çıkmadan önce yalnızca 4 episode'un birden yaması vardı. Ben 4 episode'un yamasını da kurmuştum, yalnızca 5. episode'un ki kalmıştı. 5. episode'u da türkçeye çevirince 5 bölümün de yaması şeklinde tam bir paket yapmışsınız. Ben zaten 4 bölümü içeren tam paket yamasını kurmuştum, az önce de 5 bölümü içeren yapmış olduğunuz paketi kurmuş oldum. Sorun olur mu sizce? Bu arada kurarken çalan müzik çok güzeldi, adı nedir müziğin?
  • lee'yi bir şekilde oyuna döndürebilirler mi acaba ?
  • Teşekkürler :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 2245metin

    lee'yi bir şekilde oyuna döndürebilirler mi acaba ?

    Aslında hikayede lee yi geri getirmek zor değil Kennyi ortan çıkaran senaryo. Lee de geri getirir.Ben bir hikaye senaryo yazayım.

    Lee öldü diyemeyiz. Vurulduğunu görmedik. Ya da Tam Öldüğünü. Leeyi orda kalmış ilacı bulmus bir profesör lee ilacı verir. ve Lee vucuttaki virüsü yok olur. Lee bu işlemi denenen ilk insandır ve başarılı sonuçlanmıştır. Ancak Profesörümüz onu karantinada tutar ve 3 yıl boyunca karantina altında kalır. Ve bu sürecte Başarının sonucu kesinleşir. Lee Oradan Ayrılır ve Kendi Teşkilatını kurar ve Büyük bir ekip olmuştur. Uzun zamandır aklında takılan sorular vardır. Clem nerede ve Hala Yaşıyor mu. Acaba onlara neler oldu. Nerdeyse Görüşmeyeli 5 Sene olmuştur. Clem Aj yi Aramak için yola çıkmıştır. ve Kasabanın Sonunda Bir Çiftlik Görür. Çiftlikte Ajnin olduğunu Biliyordur. İçeride onu iyi karşılıyan insanlar olacak mı. Daha önce güvendikleri yolda bırakmışlardı. Ancak lee hariç. Evet Çiftlik MUhazam bir şekilde kuranaklıydı. Clem Seslendi. ve Sordular ne istiyorsun. Dışarı Liderleri Çıktı ve O da ne... Clem Şaşkın Sekilde Kalakaldı. Karşısında öldü bildiği en iyi dostu lee duruyordu. Göz Yaşlarını Tutamadı ve Lee yi Sarıldı. ve Nerdeyse Sahiden Öldürecekti. Clem hala Şaşkındı Lee gerçek olduğuna inanmıyordu. Bu da Rüyadır diyordu içinden. Ancak Lee yi gördüğüne o kadar sevinmişti ki Aj yi unutuvermişti birden. İçeri girdi ve Ajnin Yaramazlıklarını gördü. Koşup Duruyordu çiftlikte. O da AJ Clemî görünce Anne dedi. Clem yine gözyaşlarını tutamadı.......

    Devam Edecek.......
    Şaka Şaka Örnek yazdım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mehmetin Dunyasi -- 5 Haziran 2017; 13:55:8 >




  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.