Şimdi Ara

The Walking Dead (2010 - 2022) (321. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
42.930
Cevap
281
Favori
1.506.755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
76 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 319320321322323
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 7 ay ara mı olur höhhh millet diziyi unutur len
  • quote:

Orijinalden alıntı: simsek1907

1.sezonu beğenmeyen arkadaşların yazdıkları şaka gibi...ne olması gerek daha. 1.sezon gayet başarılıydı. Eksikler olabilir ,bir sürü var hatta ama kötü demek çok anlamsız kalıyor.

2.sezon cok durgun geçiyor.son bölümlerde tempo biraz arttı ama çok kötü demek de yanlıs olur.

1.sezon 10/9 puan alır
    2.sezon 10/6 puan alır ki son 2 bölümde bu puan artabilir.

Dizinin en kötü yanı bölüm sayısının az olması ve verilen araların çok uzun olması. Bunun dışında bazı sahnelerin hatta bölümlerin gereksiz yere uzatılması. TWD dizisi gelmiş geçmiş en iyi dizilerden olabilecekken bu şartlar onu engelliyor.

Ama kötü bir dizi asla değil.

TWD dizisi gelmiş geçmiş en iyi dizilerden olabilecekken bu şartlar onu engelliyor.

Bu sözüne %100 katılıyorum Biraz bütçe ayrılsa ne güzel bir dizi çıkar ortaya ama yapmıyorlar nedense. Neden bu kadar korkuyorlar anlamış değilim en fazla reyting alan dizilerden biri ve kâr olarakta iyi kâr ettiler. Bence artık biraz ellerini taşın altına koyma zamanı geldi. Üçüncü sezon için iyi bir bütçe ayrılmalı.

• quote:

Orijinalden alıntı: starboyjr

Orijinal çizgi romana göre, Shane ve Rick kamp yeri için kavga ederlerken, Carl bir anda ortaya çıkıyor ve Shane’i silahı ile öldürüyordu. Oysaki televizyon uyarlamasında Shane bize 2. sezona kadar eşlik etti. ‘18 Miles Out’ adlı 10. Bölümde, Rick ve Shane iki zombinin ısırılmadığını, aldığı çizikler sonucunda zombi olduklarını fark etmişlerdi. Shane o bölümde zombiler tarafından kovalanınca, kendisini korumak için, bir okul otobüsüne sığınmıştı. O sırada zombiler onu çizmiş olabilir mi? Spoilertv’ nin paylaştığı resimler insanın aklına bunu getirecek cinseten.

ALINTIDIR

bu spoileri verdiğin için çokmu mutlu oldun merak ettim.ne olurdu vermesende bizde görmesek :@

• quote:

Orijinalden alıntı: iamburak

quote:

Orijinalden alıntı: simsek1907

1.sezonu beğenmeyen arkadaşların yazdıkları şaka gibi...ne olması gerek daha. 1.sezon gayet başarılıydı. Eksikler olabilir ,bir sürü var hatta ama kötü demek çok anlamsız kalıyor.

2.sezon cok durgun geçiyor.son bölümlerde tempo biraz arttı ama çok kötü demek de yanlıs olur.

1.sezon 10/9 puan alır
    2.sezon 10/6 puan alır ki son 2 bölümde bu puan artabilir.

Dizinin en kötü yanı bölüm sayısının az olması ve verilen araların çok uzun olması. Bunun dışında bazı sahnelerin hatta bölümlerin gereksiz yere uzatılması. TWD dizisi gelmiş geçmiş en iyi dizilerden olabilecekken bu şartlar onu engelliyor.

Ama kötü bir dizi asla değil.

TWD dizisi gelmiş geçmiş en iyi dizilerden olabilecekken bu şartlar onu engelliyor.

Bu sözüne %100 katılıyorum Biraz bütçe ayrılsa ne güzel bir dizi çıkar ortaya ama yapmıyorlar nedense. Neden bu kadar korkuyorlar anlamış değilim en fazla reyting alan dizilerden biri ve kâr olarakta iyi kâr ettiler. Bence artık biraz ellerini taşın altına koyma zamanı geldi. Üçüncü sezon için iyi bir bütçe ayrılmalı.

Bütçelikte birşey yok aslında. tamam 1.sezon gibi olacaksa baya bütçe lazım. ama 2. sezon için bizim türk dizilerinden daha fazla maliyet ne olabilir ki? Bu yetmez gibi uzun süreli dialoglarla zaten 40dk olan dızının yarısı gidiyor ve zaten 13-14 bölümlük bir sezonunda yarısı gidiyor. şimdi 7 ay bekle işin yoksa. Bir dizi yönetlirde bu kadar mı kötü yönetilir.

Bölüm çok olsa anlarım 2.sezonu. Dersin bütçe yetmedi zaman kısıtlı vs vs.. ama zaten çok az bölüm var ve 40 dklık dizi. anlamak zor.

1 ay sonra buralarda yorum yapacak birilerini bulamayacagız malesef.

Peki var mı bildiğiniz benzer bir dizi? Böyle insanların hayatta kalma mücadelesi oldugu, insanların cogunun öldüğü kalanların şehirlerde dolaştıgı bir başka dizi ?

• beyler ekim mekim demişsiniz de ne alaka bugün yeni bölüm yok mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: PearBear

beyler ekim mekim demişsiniz de ne alaka bugün yeni bölüm yok mu

Bu gece 12. Bölüm yayınlancak haftayada 13. Bölüm yani sezon finali.
    Üçüncü bölüm ekimde başlayacak
  • 4.sezon a gideri var mı?
  • izleyenler hemen yorum yazsin PARAYA KIYIP ADAM GIBI bolum cekmisler mi ?
    2 bolum kaldi zaten

Gereksiz sacma sapan konusmalar var mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 12 Mart 2012; 4:40:40 >
  • Ne yaptin :@ E yuh Hayatimda yedigim en buyuk spoiler ;@
  • Kendi kendini yok eden diziler statüsüne daha 2. sezonundan girmiş bir dizi oldu. İbretlik olarak tüm TV Sinema bölümlerinde okutulması gerekir şu dizinin, bir yapımcının diziden ayrılınca ne denli zarara uğrattığının göstergesi olarak.
    Eğer ki Darabont olsaydı (öyle bir yazının linkini paylaşmıştım) şu an dizi tarihindeki en iyi dizilerden birisini konuşuyor olabilirdik.
    Aynı Game of Thrones bölümündeki gibi 3-5 tane troll ergenin spoilerlarını yiyip küfredebilirdik. Ama şu an spoilerın kralını yesek bile kesmiyor.
    2. sezon finalinde güzel bir kapanış yaparlar, koskoca sezonda billur geçtikleri seyirciden 3. sezonu izlemelerini söylerler.
    Darabont'suz bu iş olmaz ne yazık ki, diziyi izledikten sonra hiçbir sahne akılda kalmıyor.
  • s02e12

Bölüm idare ederdi.Dale öldükten sonra herkes daha bi ciddileşti.Shane'dende kurtulduk
    Son bölümde de zombiler baskın yapar orda finali yaparlar herhalde.Koca sezonu bir çiftlikte geçirdiler ya harbiden yazıklar olsun ulan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oroborus -- 12 Mart 2012; 11:29:43 >
  • Yeni bölüm ile ilgili agır spoiler icerir

Shane yalan oldu
  • Yaptıkları diziyi milyon tane insan izliyo herkese beğendirmek zorunda değiller beğenmeyen izlemesin çıksın kardeşim ben çok beğendim bu bölümü:)
  • bana göre çok tepki alınca ilgi çekmeye çalışmışlar bölüm sonundaki sahne ve bu son 2 bölümde olanlarla..

bence hiç beceremediler ve diziyi iyice batırdılar..
  • Niye bukadar çok ara veriyorlar anlaması güç 12 bölüm boyunca dizinin 40 dakkası konuşma 3 ile 5 dakkası arasında atraksiyon oluyor bitek. Çok saçma
  • 1. sezon bittiğinde üzülmüştüm bukadar çok beklettiklerinden.Ama bu 2. sezon biterse bitsin diyorum gerçekten izlemek için izliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sbnake3 -- 12 Mart 2012; 12:33:46 >
  • Bu bölüm fena değildi, asıl merak ettiğimse...

Shane'in öldürdüğü çocuk ısırılmadan nasıl zombi oldu? Daha da önemlisi,

Shane nasıl zombi oldu yahu, şaştım kaldım..

• shane e üzüldüm :( bari o ölmeseydi ....
  • quote:

Orijinalden alıntı: PersPrensi23

Bu bölüm fena değildi, asıl merak ettiğimse...

Shane'in öldürdüğü çocuk ısırılmadan nasıl zombi oldu? Daha da önemlisi,

Shane nasıl zombi oldu yahu, şaştım kaldım..

Hocam virüsü her insan biraz kaptığı için normal yollardan ölseler bile aylak oluyorlar.Shane ve Randall buna iyi örnek.

Ayrıca bence bu sezonda gayet güzeldi.Herkes beğenmeyebilir ama ben beğendim böyle bir salgın gerçekte olsa neler olur 2 sezonda bu gösterildi.

Ayrıca Shane ve Dale niye öldü diyenlere söylemek lazım çizgi roman uyarlaması.Orada ne yazıyorsa o.

• 12. bölüm hakkında:

bölüm gene durgun gitsede finali mükemmeldi.shane artık yok.o kadar zombi çiftliği basıyorlar.beklenen oldu.finalin full aksiyon olmasını bekliyorum.

3. sezonada o kadar yok.zaten 1. sezon ile 2. sezon arasındada bu kadar süre vardı.
  • 
Sayfa: önceki 319320321322323
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.