Şimdi Ara

The Walking Dead (2010 - 2022) (322. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
42.930
Cevap
281
Favori
1.507.719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
76 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 320321322323324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Isırılma yok, çizik yok. Şöyle düşündüm diziyi izlerken Shane ve Randall yürürlerken bi yerde Shane çocuğu yere fırlattı sonrada kafasını ağaca vurup kendinide orada bi yere bıraktı. Yerde mikrop kalıntıları varsa kan yolu ile geçmiş olabilir mi? Çünkü çocukta kelepçeden kurtulmak için elini resmen değişti. Shanede ağız ve burun gitti.

Çok güzel bir bölümdü, çizgi romanda ki olaya bağladılar. Rick - Shane kavgası ardından beliren Carl Rick'i kurtarıyor. Sezon finali çok daha güzel olacaktır. Ancak Shane olmadan bi boşluk olacak dizide gelecek bölüm.

• Beyler daha izlemedim(gerçi biliyorum nolcağını ama) sadece bana güzelmi olduğunu yoksa yine sırf diyalogmu olduğunu söyleyin
  • s2e12

oh be nihayet harika bir bölümdü gelecek bölümde aksiyon tavan yapacak.Shane ve randall'ın nasıl zombi olduğunu ise hatırlayın ilk sezon bir yere gidiyorlardı araştırma merkezi gibi bir yere orda doktor rick'in kulağına birşey söyledi orda rick'in kulağına artık yaşayan herkes virüsten etkilendi ölünce zombi olarak tekrar doğduklarını söylediğini iddia edenler vardı bu doğrulandı.

• beyler bişey sorucam , ben diziyi sardırarak izledigim için kaçırmış olabilirim , bu adamlar zombi baskın olacagını nerden anladılar ?
  • Beyler spoiler yazmayı bırakında bölüm iyimi değilmi onu söyleyin yoksa aksiyon ve gerilim final bölümünemi kaldı
  • quote:

Orijinalden alıntı: iamburak

Beyler spoiler yazmayı bırakında bölüm iyimi değilmi onu söyleyin yoksa aksiyon ve gerilim final bölümünemi kaldı

durgun gidiyor ilerde patlama yapıyor :)

quote:

Orijinalden alıntı: serkan1984

beyler bişey sorucam , ben diziyi sardırarak izledigim için kaçırmış olabilirim , bu adamlar zombi baskın olacagını nerden anladılar ?

bu adamlar dediğin biz üyelersek tahmin ettik :)

• quote:

beyler bişey sorucam , ben diziyi sardırarak izledigim için kaçırmış olabilirim , bu adamlar zombi baskın olacagını nerden anladılar ?

Bizleri kast ediyorsan, Shane öldükten sonra bir zombi topluluğu görüldü çiftliğin yakınlarında. Sadece tahmin ettik, ancak muhteşem bir sezon finali olacağı kesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noix~ -- 12 Mart 2012; 13:49:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: _LegendmJ_

s2e12

oh be nihayet harika bir bölümdü gelecek bölümde aksiyon tavan yapacak.Shane ve randall'ın nasıl zombi olduğunu ise hatırlayın ilk sezon bir yere gidiyorlardı araştırma merkezi gibi bir yere orda doktor rick'in kulağına birşey söyledi orda rick'in kulağına artık yaşayan herkes virüsten etkilendi ölünce zombi olarak tekrar doğduklarını söylediğini iddia edenler vardı bu doğrulandı.

Tamda bunun cevabını aramak için yazıcaktım

shane öldü böyle zombie sahenleri falan var dedim noluyor dizilermi karıştı sonra zombi olarak kalktı adam

• quote:

Orijinalden alıntı: myres

quote:

Beyler spoiler yazmayı bırakında bölüm iyimi değilmi onu söyleyin yoksa aksiyon ve gerilim final bölümünemi kaldı

quote:

yok dostum bu adamlar dedigim çiflik ahalisi , bu çiftlik ahalisi neden hazırlık yapıyodu ? çiftlikten ayrılmak içinmi hazırlık yapıyolardı ? anlamadım tam orayı sardırarak izledigim için

• quote:

Orijinalden alıntı: Noix~

quote:

...

Spoiler denen birşey var kardeşim. Lütfen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: simsek1907

abicim bu nasıl bir dizidir ya ekim'e 7 ay var ! şaka gibi 7 ay ne halt ediyorlar anlamıyorum ki... 7 ay sonra unuturum ben diziyi. Türkiye'de ki dizilere laf ediyoruz ama haksızlık mı ediyoruz acaba?

2.sezon içinde 7 ay bekledik ama çok çabuk geçti zaman
  • Öyle bir bölümdü ki acaba bu sezon son mu olacak diye düşüncelere kapıldım.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: myres

quote:

quote:

yok dostum bu adamlar dedigim çiflik ahalisi , bu çiftlik ahalisi neden hazırlık yapıyodu ? çiftlikten ayrılmak içinmi hazırlık yapıyolardı ? anlamadım tam orayı sardırarak izledigim için

okey buldum beyler bizim hershell rick ve arkadaşlarının eve yerleşmesine izin vermiş , hazırlık dedigim oydu :) sardırarak izleyince böyle oluyor kusura bakmayın

• 13. bölüm trailer

• Alın size aksiyonlu bölüm
  • 12.bölüm

Shane öldü. Bugünkü bölüme kadar grupla kalmasını istiyordum ama kafayı iyice sıyırdı artık. Isırılmadan zombi olma olayının mantığını bulamıyorum. Heralde bu virüs havayada yayıldı ve solumayla alınan miktar düşük olduğu için vücut bağışıklık yapmış olabilir. Ama öldükten sonra bağışıklık sistemi diye birşey kalmadığı için direk zombiye dönüşüyor olabilirler. Güzel bi sezon finali bizleri bekliyor gibi bakalım.
  • game of thrones için 10 ay dexter için 9 ay bekleniyor TWD için mi 6-7 ay beklenmeyecek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tornado42

game of thrones için 10 ay dexter için 9 ay bekleniyor TWD için mi 6-7 ay beklenmeyecek

Aslında haklısın Game of Thrones'un başlaması yakın. TWD bittiğinde GoT'a başlarız o bizi birkaç ay idare eder. Başka izlencek diziler olmadığı zaman ,zaman çok zor geçiyor.
  • Son Bölüm ile ilgili:

2. sezonun en iyi bölümüydü diyebiliriz. Ölüm vardı,zombiler vardı,spoiler yememiş için şaşırtıcı gelişmeler vardı...
    ilk kez çiftlik yaz tatilinde gidilen bi yer olmaktan cıkıp sıgınak anlamı kazandı. Artık bir süre çiftlikte sıgınacaklar gibi ama son sahnede cıkan zombiler bize oranın uzun süre kullanılabileceğini düşündürmüyor. Son bölümde çok büyük ihtimalle 3.sezona kalmayacak olanları öldürecekler. Hersel'in karısı ve kızı ölebilir bu noktada.
    Carl'da düzelme olacak gibi. Shane gittikten sonra grupta bir bütünlükte olacaktır. Grup aile havasına bürünmeye başladı.
    Sezon finali sağlam olacak gibi. Aksiyon tavan yapacaktır.

Ayrıca diziye verilen ara normal diyenler var. Kesinlikle normal değil. Sezon 1'den 2'ye de bu kadar verilmiş olabilir ama ne olursa olsun 7 ay çok uzun bir ara hem de bu kadar az bölümlü, az dakikalı ve uzun dialoglu dizi için çok çok fazla.

Son bölümü izlememiş olanlar için : Bölüm durgun başlıyor ve giderek hızlanıyor. İzlenmeye değer bir bölüm. 2.sezonun en iyi 3 bölümünden biri diyebiliriz.

virüs bulaşması

Ayrıca bu bölümle beraber artık virüsün bulaşma şeklinin ısırılma,tırmalanma değil çok daha farklı oldugunu gördük. Asıl soru zombi olmayanlar neden zombi olmadılarda diğer insanlar bir anda zombi oldu. Herkes ısırılmış olamaz. Tüm dünyaya yayılmıs bir olaydan bahsediyoruz. Bir kişi zombi olsa öldürürsün,2 kişi olsa öldürürsün 10,100... farketmez. Bir anda herkes zombi oluyorsa bunun ısırılmaktan farklı bir sebebi olmalı. İlerleyen bölümlerde bunuda öğreniriz inş.

Bölüm Kişisel Puanım: 10/8,5

• 2x12

O nasıl finaldir ya. Shane öldü sonunda iyi oldu. Ama Shane nasıl zombi oldu, bir de Daryl ile Glenn'in öldürdüğü zombi Randall mıydı anlamadım. Sezon finalindede çiftliğe baskın olacak gibi gözüküyor.
  • 
Sayfa: önceki 320321322323324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.