Şimdi Ara

The Walking Dead (2010 - 2022) (1959. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42.930
Cevap
281
Favori
1.507.712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
76 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 19571958195919601961
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: eyoruk

Final iyi oldu da zaten hep böyle yapıyorlar anasını satayım.İşte bu yüzden daha çok sövüp duruyorum şu diziye. İyisini yapabiliyor iken yapmıyorlar.
    7.sezon aradan sonrası bu kadar vasat olduğunu bilsem izlemez 8.sezonun başlamasını bekler öyle izlerdim.Yapacak şey yok artık.

hurda halkı "adları ne ise artık " ne ara Negan ile anlaştı kim haber uçurdu falan merak ettim.Aynı zamanda Negan bizimkilerin amacını nasıl öğrendi o da soru işareti ? Sanırım Gregory ile öğrendiler başka bir şey olamaz çünkü . Gerçi bir mokluk çıkacağı belliydi de bu kadar erken beklemiyordum hani zaten çatışmanın çıkması süpriz oldu.Çok çabuk oldu bitti olaylar.Ama böylesi daha iyi tabi.

Bizimkiler dolayısı ile Rick çok acele etti.Dwight geldi gelir gelmez tamam başlıyoruz falan filan.Hata yaptılar.Darly'nin bulduğu küçük biblo üstündeki not sanırım Dwight yazdı ?

Kaplan'ın atılması Ezekiel tayfasının ortaya çıkması falan biraz saçma geldi Ya da şöyle diyelim basit kaçmış.Belliydi zaten.

Hurdacıların daha önceden müttefikliği vardı üstad negan gil ile ama çok gereksiz sahneler verileceğine en azından o kısımları atıştırıp geçmeleri gerçekten saçmalığın daniskası bende en çok bu konudan dolayı eleştiriyorum cok üstü geçiliyo bazı konuların ve grupların. Wolwes'de öyle kaynadı arada mesala. Evet o mesajı dwight verdi bizimkilerde dwight'e kağıtlar ile mesaj bırakıyor 8 sezonun trailerinde gördüm. Shiva sahnesi tam aksine benim için en güzel sahneydi , saçma olan şu ezeikel ile carol'un 10 tane saviorsun arasına girip döne döne adamları vurması beni benden aldı

• 3 sezon tr dublaj vardı ama 4 sezon tr dublaj bulamadım
  • 7. sezonu biraz önce bitirdim bende

Önceki sezonlara göre mantık hatası çok fazla geldi bana, ama izlettiriyor kendisini

7. sezonu yabancı torrent sitelerinden bulabilirsiniz arkadaşlar, ( kick ass torrent'den temin ettim ben ) alt yazı işini ise BS Player otomatik olarak hallediyor.

Türkiye'deki yayın haklarını alan şirket neden yayınlamıyor acaba bir kanalda ?

• quote:

Orijinalden alıntı: xSwindLer

7. sezonu biraz önce bitirdim bende

Önceki sezonlara göre mantık hatası çok fazla geldi bana, ama izlettiriyor kendisini

7. sezonu yabancı torrent sitelerinden bulabilirsiniz arkadaşlar, ( kick ass torrent'den temin ettim ben ) alt yazı işini ise BS Player otomatik olarak hallediyor.

Türkiye'deki yayın haklarını alan şirket neden yayınlamıyor acaba bir kanalda ?

Kickass kapanmamış mıydı?

Pm alabilir miyim?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• arkadaşlar bende bir pm rica edebilirmiyim
  • Bu diziye ayıp etmeden bitirseler bari, ne olursa olsun ben iyi hatırlayacağım TWD dizisini

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok uzun ara veriyor yahu daha Ekim ayına da çok var. Başlasada izlesek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dizi ara vermesinde sıkıntı yok ama bazen o kadar boş sahneler veriyorlar ki sıkılıyorum.Bu dizi insanların psikolojisini gayet iyi yansıtıyor.Zombi temalı film ve dizileri sevdiğim için izliyorum.Tabiki ricki oynayan adamın oyunculuğuda işin içinde.Insallah yeni sezon özenli çalışırlar.Bu sezondaki inek olayı cidden yakışmadı.

• Sly_Owl kullanıcısına yanıt

İnek olayı
  • Bu dizi yıllarca ne kadar kötü olsa da devasm eder emin olun. O kadar kötü bolumler olmasına rağmen milyonlarca tv de izlenyor reytinglere bakarsanız.Zaten dizinin konusu yokher 2-3 sezonda 1 mekan değişiyor ve vali gibi bir kötğ karakter eklerler. İşte bu kadar dizinin senaryodu.bende menun değilim ama gerçek bu.
  • Çizgi Roman bitene kadar dizi de bitmez , sevmiyorsanız izlemeyin bu kadar basit.
  • AnlamakYetmez kullanıcısına yanıt
    Gerçekçi zombi konularının çok ciddi bir izleyici kitlesi olduğunu düşünüyorum, bunun son zamanlarda en büyük ve tek temsilcisi olmadı twd önemini arttırıyor bence

• quote:

Orijinalden alıntı: xSwindLer

İnek olayı

Inek sanmıştım da inek değilmiş hocam, geyikmis 😁

The Walking Dead (2010 - 2022)

• 8.sezon iyi geçicek merak etmeyin.Cizgi roman aydan aya cikmasa suan 8.sezonu 7 ile birlestirmislerdi eminim.

9.sezon ve sonrasi çöp olacaktir, cizgi roman da pek iyi ilerlemiyor.

• Fear walking ile birleşirmi acaba dizi ilerleyen zamanda odada bazı sağlam karakterler var rick'in gruba dahil olsalar fena olmaz hani
  • Sly_Owl kullanıcısına yanıt
    İnek diyince bütün sezon gözümün önünden geçti ama inekli bir olay hatırlayamamıştım Biraz saçmaydı bu geyik olayı evet.
  • 7. sezonu izledim nihayet,burada yazılanlar kadar varmış rezalet
    hala izlemeyen varsa tüm bölümleri kasmasın, ilk ve son bölümü izleyip 8 i beklesin gerçi 5dk lık tanıtım videosuna göre bu sezonda çöp
    https://www.sinemaniz.net/the-walking-dead-7-sezon.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WINTER IS COMING -- 7 Ağustos 2017; 9:48:25 >
  • 7. sezon icin link banada atarsaniz cok sevinirim
  • 8x1'den görseller

• 7. sezon alt yazısı nerede bulabilirim beyler?
  • 
Sayfa: önceki 19571958195919601961
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.