Şimdi Ara

The Walking Dead (2010 - 2022) (1511. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
42.928
Cevap
281
Favori
1.505.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
76 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 15091510151115121513
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • rickin ileride olmasini umdugum sevgilisi kizin biriiyle mutfakta dovustukten sonra kizin kalbina 500 tane bicak sapladi. Sapladiktan sonra ogluyla genis acidan cekilince yerde yatan kizin nabzi atiyordu. Boynuna bakanlar anlamistir .d

Morgan reyiz oglundan ders cikarmamis anlasilan. Her dizide illa olacak boyle tipler.d

Carol reyiz kendini yemege ve firina verdi ama hic paslanmamis valla .d

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizi bugün onurlandıran ve gururlanıran Carol'a ithafen yaptım.
    The Walking Dead (2010 - 2022)
  • Son derece hareketli bir bölüm oldu.

Bu bölümün kahramanı şüphesiz carol oldu. Morgan'ın sevgi kelebeği tavırlarını abartmışlar, sonuçta insanlar canlı canlı doğranırken Morgan'ın silah kullanmıyorum, adam öldürmüyorum tripleri baydı. Aynı şekilde eski bölümlerde leblebi gibi zombi, insan öldüren carl'ın adamı öldürsem mi diye ikilemde kalması gereksizdi.
    Birde bu bölümde kaplumbağa yiyen kızın üstünde çok durdular. Saldırıdan sonra Alexandria'dan kaçtı, Wolves grubuyla bir bağlantısı olabilir diye düşünüyorum.
    Rickleri Alexandria'ya getiren adam birinin çantasında Alexandria'nın resimlerini buldu , eğer o adam wolves grubundansa kesin birileri içerden dışarı bilgi sızdırıyor demektir.

• Puzzles kullanıcısına yanıt

O çanta zaten o adamındı okçu ile birken kaçarken çantayı düşürmüştü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forever Support kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle düşünüyorum bende. Hatta daha da ileri giderek :
    hocam bence Enid,Judith'İ kaçırdı son sahnelerde carl fırından yemeği çıkarırken hep bebek kamerasına bakacak diye bekledim sırf bu yüzden. Alıntılarım seni böyle çıkarsa ;)
  • Efso bölümle devam ediyor dizi

Beyler Enid(kaplumbağa yiyen kız) W grubuyla mutlaka bir ilgisi olduğunu düşünüyorum. Muhbir midir nedir bilinmez ama arada mutlaka bağlantı var. Kız kaç bölümdür dizide, ve W grubunun saldırdığı gün, mekanı terkediyor. Tesadüf müdür acaba bilinmez.

Bir kez daha Carol'un nelere gebe olduğunu gördük, bölümün başında saldırılar aniden başlayınca biraz korkutucu bulmuştum W grubunu ama foyası çabuk düştü Ayrıca Morgan'ın Rick ile takıla takıla akıllanacağını düşünüyorum

• Kaplumbağa sahnesinde midem bulandı kız kumpir yiyor sanki anasını satim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Prestige

quote:

Orijinalden alıntı: Legolas.

quote:

Enid i bir tek ben mi buluyorum

reyiz ygs'ye çalış boşver diziyi

Arada lazım da bırakıcam inş

yok la takıldım arada bak bişey olmaz zaten haftada 1 yayınlanıyor kafanı dağıtırsın.

ben the phoenix bu arada 3 hesabımda süresiz yedi sms onayı yapamadığım için ygs bölümüne yazamıyorum. İyi ki banlanmışım çok daha iyi çalışıyorum şuan. Seninde formu bırakmanı öneririm. yalnız sakın küfür ederek banlanma başına bela alırsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

Yeter artık daha fazla dayanamıyorum ve diziyi bırakıyorum belki atmosferi toparlanır umutuyla bir şans daha veryim dedim ama yok 6. Sezondan da bir halt olmuz aşırı sıkıcı beş para etmez, gereğinden fazla sezonu uzaltılan vasat bir dizi benden bu kadar.

Daha ne bekliyorsun dostum diziden? Hayır dram oluyo laf söz, aksiyon oluyo laf söz. Adamlar daha ne yapsın size?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

Yeter artık daha fazla dayanamıyorum ve diziyi bırakıyorum belki atmosferi toparlanır umutuyla bir şans daha veryim dedim ama yok 6. Sezondan da bir halt olmuz aşırı sıkıcı beş para etmez, gereğinden fazla sezonu uzaltılan vasat bir dizi benden bu kadar.

yuh be kardeşim.
    şu 2. bölümden sonra yazılacak mesaj mı bu
    Daha ne ister bir insan şu diziden, 6.sezon efsane başladı öyle de gidiyor 2 bölümdür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burak-09k

Merhaba arkadaslar. Ucuncu sezon sonu sikildigim icin biraktim. Bu aralar zombi acligim depresti ve sezon 4 ile devam ediyorum. Fena degildi. Bolum 15 ve 16 kaldi sadece (bolum 14 un sonu cok beni parca pincik etti)

Iki sorum olacak, ikinci soruma sadece ''evet'' yada ''hayir'' diye cevap verirseniz cok sevinirim, zira 4. bolum spoiler icerir.

1- 5. sezon aksiyon yukseliyor mu?
    2-
    Insanlarin neden zombi oldugunu iddia eden bilim adami, bunu aciklayacak mi ilerleyen bolumlerde?

1. hayır (birkaç bölüm hariç)
    2. hayır

edit: pardon bilim adamı deyince benim kafa başka sezona gitti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kvothe6 -- 19 Ekim 2015; 21:38:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Burak-09k

Merhaba arkadaslar. Ucuncu sezon sonu sikildigim icin biraktim. Bu aralar zombi acligim depresti ve sezon 4 ile devam ediyorum. Fena degildi. Bolum 15 ve 16 kaldi sadece (bolum 14 un sonu cok beni parca pincik etti)

Iki sorum olacak, ikinci soruma sadece ''evet'' yada ''hayir'' diye cevap verirseniz cok sevinirim, zira 4. bolum spoiler icerir.

1- 5. sezon aksiyon yukseliyor mu?
    2-
    Insanlarin neden zombi oldugunu iddia eden bilim adami, bunu aciklayacak mi ilerleyen bolumlerde?

1-Hayır
    2-Hayır

• quote:

Orijinalden alıntı: Thomassee

Bu dizinin kitlesi de aksiyon istiyor.

TWD hep ayni.

Bi yere giriyorlar tum sezon orda kaliyorlar.

Yahu ortaligi zombi goturuyor insan hareket halinde olur.

İyice sacmalamaya basliyorlar.

Zaten reytingleri de biraz asagi gelmis.

Peak TWD geldi

Mantığa bakar mısın, ortalığı zombi götürüyor insan hareket halinde olurmuş
    Gece kapı sesi duysan, korkundan diğer odaya gidemiyorsun.
    Etraf zombi dolu, korunacakları bir yer arayıp orada saklanmalarından daha mantıklı ne var.
    Asıl dışarda gezici halde dolaşmaları saçma olurdu.
    Diğeri de gelip Z Nation öneriyor burda.
    Hey allahım
    Hiçbir halttan anlamaz mı bir millet, bu kadar cahillik nereye kadar

• quote:

Orijinalden alıntı: Witsel

Kaplumbağa sahnesinde midem bulandı kız kumpir yiyor sanki anasını satim.

Aynen ya baya iğrençti

• Fx tv nasıl izleriz acil cevap lütfen

• malkockose kullanıcısına yanıt
    Digitürk haric türksat uydu haric diğerlerinde var diye biliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: VDSL

Digitürk haric türksat uydu haric diğerlerinde var diye biliyorum.

Türksat var bende ama yine internetten de izleyebilirim lakin bulamadım

• quote:

quote:

quote:

quote:

Enid i bir tek ben mi buluyorum

reyiz ygs'ye çalış boşver diziyi

Arada lazım da bırakıcam inş

yok la takıldım arada bak bişey olmaz zaten haftada 1 yayınlanıyor kafanı dağıtırsın.

ben the phoenix bu arada 3 hesabımda süresiz yedi sms onayı yapamadığım için ygs bölümüne yazamıyorum. İyi ki banlanmışım çok daha iyi çalışıyorum şuan. Seninde formu bırakmanı öneririm. yalnız sakın küfür ederek banlanma başına bela alırsın.

dediğin gibi forum vakit çalıyor ama nikotin gibi mübarek bağımlı yapıyor
    bu arada neden bela alırım küfür edersem

• malkockose kullanıcısına yanıt
    Şifreli olduğu için izlenmez.

• Bölüm çok güzeldi ona lafım yok ama Carl'ın oyunculuğu olduğu yerde sayıyor. Carol, Rick ve Darly başta olmak üzere çoğu oyuncu karakterine iyice büründü ve baya geliştirdiler kendilerini, Carl'da pek bir hareket yok nedense hem okul hem iş beraber gitmiyor galiba
  • 
Sayfa: önceki 15091510151115121513
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.