Şimdi Ara

The Walking Dead (2010 - 2022) (1513. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
42.928
Cevap
281
Favori
1.505.235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
76 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 15111512151315141515
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu Morgan nedir öyle ya! Silahla aram yok diyen adamın belinde silah var. Herkesin beynini deştiler, seninkini de kaç kere deşmeye çalıştılar, "aman gidin bizimkilerin silahı var" diyor, böyle salak bir karakter olamaz.
  • Eugnie kullanıcısına yanıt

Muhtemelen daha fazla kişiyle gelicekler silahla gelebilirler bu sefer aslında rickler filan gelseydi hepsi ölürdü morgan ölseydi iyiydi hümanist kesildi gruba.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • melkor23 kullanıcısına yanıt

Onun ölmesi yakındır bu kafayla umarım bunun yüzünden gruptan biri ölmez rickin bunun kulağını çekmesi lazım.

• ''yeryüzünde yalnız bir devlet olsaydı, başşehri istanbul olurdu,lideri de şüphesiz carol olurdu.'' napolyon

''insani değerler içerisinde en çok saygı gösterilmesi gereken değer carol cesaretidir." winston churchill

''acıların gün ışığına çıkarıldığı yerde eninde sonunda carol hüküm sürecektir.'' george washington

''carol'u hayatta başarı olarak tanımlayalım, o zaman carol = x + y + z' dir; x çalışmaktır, y zekadır z ise cesarettir. albert einstein

''carol imkansızı başarabilir sözü yetersizdir çünkü carol imkansızın da ötesine ulaşabilir.'' nikola tesla

''ben inandığım yolda carol'un sakınmazlığı ve inadıyla yürürüm.'' adolf hitler

• 45 dk nin 15 dakikası kaliteliydi.

Morgan in girdiği evin cephanelik olmasini ve carol un bıraktığı nöbetçi kadinin heyecanlanip Morgan i vurmasıni istiyordum ama olmadı.

• We have Carol they don't

• quote:

Orijinalden alıntı: weirdo

45 dk nin 15 dakikası kaliteliydi.

Morgan in girdiği evin cephanelik olmasini ve carol un bıraktığı nöbetçi kadinin heyecanlanip Morgan i vurmasıni istiyordum ama olmadı.

Aynı senaryoyu bende kurdum amma ve lakin öyle olmadı :/ hümanist abi yine kurtuldu bakalım kaç bölüm hayatta kalacak (hümanist olmasa çok güzel karakter)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tunahan95 kullanıcısına yanıt

Ben diyecektimki sen demişsin donatello gibi aynen morgan şansa birisi sıksa kesin kurşün seker o derce bir tipi var adamda bence rayından çıkıcak ama ne zaman. O akıl verme olayı çok saçma olmuş zaten bunlarda herhalde yamyam gibi olmuşlar baştaki o kız ile enid aynı kişimi orayı anlamadım ben?
  • möhendis kafası kullanıcısına yanıt
    Senaristlerin farklı düşünceleri olabilir onun için veya o serbest bıraktığı kişiler daha sonrasında morganı öldürebilirler ama bu zamana kadar vardıysa morgan bundan sonrada olur diye düşünüyorum.
  • Eugnie kullanıcısına yanıt
    Arkadaş bu Morgan ın olayı nedir. valla bu bölüm gıcık kaptım.

1.sezonda 3-5 kere göründü gitti arada çıktı tamam eyvallah.

aradan 5 YIL geçti nereden bakarsak niye ölmedi,neden hayatta tutuluyor bakalım

• Jesus un olayı kim?

bu arkadaş benziyor harbiden adı ne?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leonardo DiCaprio. -- 19 Ekim 2015; 23:46:01 >
  • Alastair JR A kullanıcısına yanıt

benimde aklımdan bu geçti kesinlikle ama sanmıyorum
  • Tom Waits kullanıcısına yanıt
    Önceden 20 milyona vuruyordu, düşüyor işte.

Z nation da yükseliyor.

2.sezon çıta yükseldi.

TWD teknik açıdan tam hayal kırıklığı oldu.

Bu bölümde o kadar aksiyon oldu bir aksiyon takip kamerası bile çalıştıramadılar.

Ve milyonluk yapım sözde.

Altyapısı yerlerde.

Senaryo iki dizi için de umrumda değil, gerek de yok altı üstü zombi

Bir de ciddi ciddi senaryo takip edenler var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thomassee

Z nation da yükseliyor.

2.sezon çıta yükseldi.

Bu bölümde o kadar aksiyon oldu bir aksiyon takip kamerası bile çalıştıramadılar.

Altyapısı yerlerde.

Kardeş burdan gider misin? Konuyu neden kirletiyorsun? Beğenmiyorsanız izlemeyin de yorum da yapmayın abi şuraya

• Leonardo DiCaprio. kullanıcısına yanıt

Jesus, gerçek ismiyle Paul Monroe. Çizgi romanda önemli bir yere sahip. Ana karakterlerden yani. Tam anlamıyla bir Survivor, rasyonel ve zeki bir karakter. Bir de yakın dövüş ustası mı neymiş. Katana falan da kullanıyor. Tabii olduğu gibi aktarılır mı diziye bilemem. Çizgi romanda daha sert yüz hatlarına sahip, dizi için Tom Payne adlı bebeyi uygun görmüşler.
    http://www.imdb.com/name/nm2092835

Oyunculuğu konusunda bir bilgim yok izleyip göreceğiz. Onuncu bölümde diziye dahil olacak sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Thomassee

Z nation da yükseliyor.

2.sezon çıta yükseldi.

Altyapısı yerlerde.

• carol bu dizinin yıldızı

• Birine benzettim ama çıkaramıyorum şuan.

32 yaşında.

bence güzel seçim.
  • Thomassee kullanıcısına yanıt
    Sakin ol Fanboy
  • Bizim beklediğimiz Morgan bu değildi,olmamış bu,değiştirsek olmaz mı ?

Bize Donatello değilde lider vasıflı Leonardo lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tunahan95 -- 20 Ekim 2015; 0:18:42 >
  • 
Sayfa: önceki 15111512151315141515
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.