Şimdi Ara

The Walking Dead (2010 - 2022) (1168. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
42.928
Cevap
281
Favori
1.504.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
76 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11661167116811691170
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ronaldınhogaucho

Dizi bölümleri yetmiyor bide sezon içinde ara oluyor beklemek sıkıyor

Aynen. Yabancı dizilerde bu sorun var. Dizi süreleri kısa. Üstüne ara veriyorlar kötü oluyor.
  • lTUBORGl kullanıcısına yanıt
    Bende oyle yapmayı dusunuyorum gunde 1 bolum izlemeyede 1 bolum izliyom sonunun goruyom bi meraklanıyom diger bolum nasıl olcak tutamıyom kendimi onu acıyom sonra ardı arkası geliyo 2-3 bolum izlemeden duramıyorum :D
  • Arkadaşlar aylakların kısa hikayeleri diye bir şey var biliyormusunuz isteyene link atabilirim.
  • quote:

Öyle tabi ama şöyle düşün bizim diziler 2 saat civarı elde ne var hiç birşey ne güzel bir konu ne güzel ortamlar hiç birşey yok istisnalar dışında ama yabancı diziler güzel bizimkiler gibi değil böyle olduğu için normal karşılıyorum ben kolay değil o kadar makyaj çekilen ortamların yapılması filan yok sa bana da yetmiyor dediğin gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: zicoss

Bende oyle yapmayı dusunuyorum gunde 1 bolum izlemeyede 1 bolum izliyom sonunun goruyom bi meraklanıyom diger bolum nasıl olcak tutamıyom kendimi onu acıyom sonra ardı arkası geliyo 2-3 bolum izlemeden duramıyorum :D

ben 2. 3. ve 4. sezonu 3 gündemi 4 gündemi ne bitirdim sen iyi 2 3 bölüm izliyosun ben dayanamıyorum :D sonra baştan izledim aradan bir ay felan geçince :D şimdide 5. sezonu bekliyorum :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: tayfn1907

quote:

Öyle tabi ama şöyle düşün bizim diziler 2 saat civarı elde ne var hiç birşey ne güzel bir konu ne güzel ortamlar hiç birşey yok istisnalar dışında ama yabancı diziler güzel bizimkiler gibi değil böyle olduğu için normal karşılıyorum ben kolay değil o kadar makyaj çekilen ortamların yapılması filan yok sa bana da yetmiyor dediğin gibi

Orası öyle hocam bu dizinin çekim zorluğuna hak veriyorum zaten diziyi çok sevdiğimden az geliyor bölümler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    ben bastan baslamam niye dersen her hafta cuma gunu saat gece 23. 30 da cıkıyor şimdi 1.sezonu bitirdiler kanalturkte cıkıyor temmuzda 2.sezon baslıcak ordan tekrar izlicem en azından cumadan cumaya izleyimde zaman gecsin :D hem hafızamda kalır eski bolumler :D
  • quote:

ben bastan baslamam niye dersen her hafta cuma gunu saat gece 23. 30 da cıkıyor şimdi 1.sezonu bitirdiler kanalturkte cıkıyor temmuzda 2.sezon baslıcak ordan tekrar izlicem en azından cumadan cumaya izleyimde zaman gecsin :D hem hafızamda kalır eski bolumler :D

haha sen nasıl istersen
    kanal türkte bende izleyem ya ama beyaz vardı ama oda sezon finali yaptı sanırım iyi iyi bu cuma varmı ? ? :D
    hocam kanal turke baktımda cuma gunu gozukmuyor Temmuz veya agustosta baslıcak demişlerdi galiba emin degilim ama normalde cuma gunleri 23. 30 de cıkıyordu hep onu izliyordum orda sezon finali verince bende internetten izlemeye basladım :D
  • quote:

hocam kanal turke baktımda cuma gunu gozukmuyor Temmuz veya agustosta baslıcak demişlerdi galiba emin degilim ama normalde cuma gunleri 23. 30 de cıkıyordu hep onu izliyordum orda sezon finali verince bende internetten izlemeye basladım :D

haha tamamdır hocam ben bi araştırayım ha birde izlersen kanaltürkte cumartesi geceleri boks macları öıkıyor haberin ola :D
  • Sezon 5'ten ilk fotoğraf yayınlandı.

The Walking Dead (2010 - 2022)
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Spoiler içine neden almiyorsun resmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lila Pause

Spoiler içine neden almiyorsun resmi?

Spoiler içine alınacak ne var resmi sitelerde falan da yayıladılar yanlış hatırlamıyorsam.
    Boks Gecesi Biliyorum onu arada bi İzliyorum

THE WALKING DEAD
    2.Sezon Ağustos'ta...

Tüm dünyada izlenme rekorları kıran "The Walking Dead" Kanaltürk ekranında izleyicisi ile buluşuyor.

Boyle yazıyor kanalturk sitesinde :D
  • Dizi 2. Sezondan sonra beni biraz sıktı aynı durum sizde de oldu mu?
  • cok kötü yerde bitmişti başlasada izlesek artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: SkyDE

cok kötü yerde bitmişti başlasada izlesek artık

5. Sezon ne zaman baslayacak?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eazy-E -- 15 Temmuz 2014; 12:52:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Boks Gecesi Biliyorum onu arada bi İzliyorum

THE WALKING DEAD
    2.Sezon Ağustos'ta...

Tüm dünyada izlenme rekorları kıran "The Walking Dead" Kanaltürk ekranında izleyicisi ile buluşuyor.

Boyle yazıyor kanalturk sitesinde :D

agustosun kaçındaki acep :D sırf bu the walking için gidip televizyon alasım var ya güzel bi tane :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: MarcusAntonius

quote:

Orijinalden alıntı: SkyDE

cok kötü yerde bitmişti başlasada izlesek artık

5. Sezon ne zaman baslayacak?

12 ekimde bro
  • The Walking Dead (2010 - 2022) The Walking Dead (2010 - 2022) The Walking Dead (2010 - 2022) The Walking Dead (2010 - 2022) The Walking Dead (2010 - 2022)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MARVEL -- 15 Temmuz 2014; 14:09:40 >

• 
Sayfa: önceki 11661167116811691170
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.