Şimdi Ara

The Vampire Diaries (2009- ) | 6.Sezon (80. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5.534
Cevap
23
Favori
170.897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar diziyi başından beri severek takip etsemde bu konuya fazla teori ve yorum yazmıyorum ama daha önceden yazdığım teoriler tutmuştu. Birkaç noktaya değinmek istedim;

Önce kurtadam ısırıklarıyla ilgili birşey:

Rose'u kurtadam ısırdığında bildiğiniz gibi Rose ölmedi. Sadece delirmeye başladı. Rose'u öldürenin Damon olduğunu unutmayın.

Isırığı bir çeşit enfeksiyon gibi düşünün. Omzundan ısırılmıştı fakat enfeksiyon sırtına kadar yayıldı ve daha sonrasında enfeksiyon beynine kadar ulaşınca Rose gitgeller yaşayıp delirmeye başladı. Eğer Damon Rose'u öldürmeseydi bence Rose'un nasıl dahada deliye dönüp çığrından çıktığını görecektik, ölümünü değil. Tabii ki bu sadece benim düşüncem doğruluğu yanlışlığı bir iki bölüme ortaya çıkar. Neden böyle düşünüyorsun derseniz vampir konulu öğelerle içli dışlı olan arkadaşlar bilir vampirlerde Malkavian diye bir klan vardır. Bu klan bünyesinde deli vampirleri bulundurur, bu deli vampirler diğer vampirlere bile korku salacak kadar tehlikeli ve vahşilerdir.

Benim teorim ise, Rose ısırıldığında eğer öldürülmeseydi onun nasıl Malkavian'a dönüştüğünü ve delirme evrelerini görecektik.

Damon konusuna gelince;

Damon'ın ölmeyeceğinde sanırım hepimiz hemfikiriz. Damon birşekilde kurtulacak ki bu büyük ihtimal iksir sayesinde olacak gibi gözüküyor. Tabii ki senaristler yine bizi ters köşe yapması ihtimalini göz önünde bulundurmak gerekiyor.

Damon'ın durumu ile ilgili internette ilginç spoilerlar dolaşıyor, bunlardan en şaşırtıcı ve ilgi çekici olanı ise:

Damon'ın bir insana dönüşeceği yönünde. Bunu okuduğumda ben bir hayli şok oldum açıkçası. Muhtemelen böyle birşey olursa, olay döngüsü şu şekilde gelişecek:
    Damon iksiri içecek,
    Öldürülecek,
    Yeniden dirildiğinde bir insan olarak dirilecek.

Tabii ki ben bu olayın olmasını destekleyen tarafta değilim. Çünkü olay çok saçma bir hal alır gibi gözüküyor.

Ayrıca bu olay olmaz demeyin çünkü kitapta Damon insana dönüşüyormuş.

Damon & Elena ilişkisi hakkında:

Damon fanları olarak hepimiz Damon'ın Elena ile ilişkisinde 2 sezondur ilerleme bekliyoruz, internette son bölüm ile ilgili okuduğum bir spoiler'da:
    Damon'ın kurt adam tarafından ısırılacağı ve sezon finalinde ise Elena ile öpüşeceği yazıyordu. Bildiğiniz gibi kurtadam tarafından ısırıldı yani Elena ile öpüşeceğide kesin gibi. Bu zoraki bir öpüşme olmayacakmış. Elena'da ona karşılık verecekmiş.

Son iki yazdığım olayın gerçekleşmesi durumunda muhtemelen 3. sezonda işlenecek ana konu az çok belli gibi:

En son bölümde Elena'nın Stefan'a vampire dönüşmekten korktuğunu, hayalleri olduğunu, bebeğinin olması istediğini söylemişti hatırlarsanız. Aslında bu sözden senaristlerin ileriki bölümlere ve sezona az çok altyapı hazırladığını anlayabiliyoruz. Damon insana dönüştüğünde muhtemelen Elena'nın Damon'a karşı olan hisleri dahada hiddetlenecektir ve bu ikili arasındaki beklenen aşk başlayacaktır.
    2012'nin ilk konusunu görmek için tıkla! :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Yılmaz

Arkadaşlar diziyi başından beri severek takip etsemde bu konuya fazla teori ve yorum yazmıyorum ama daha önceden yazdığım teoriler tutmuştu. Birkaç noktaya değinmek istedim;

Önce kurtadam ısırıklarıyla ilgili birşey:

Rose'u kurtadam ısırdığında bildiğiniz gibi Rose ölmedi. Sadece delirmeye başladı. Rose'u öldürenin Damon olduğunu unutmayın.

Isırığı bir çeşit enfeksiyon gibi düşünün. Omzundan ısırılmıştı fakat enfeksiyon sırtına kadar yayıldı ve daha sonrasında enfeksiyon beynine kadar ulaşınca Rose gitgeller yaşayıp delirmeye başladı. Eğer Damon Rose'u öldürmeseydi bence Rose'un nasıl dahada deliye dönüp çığrından çıktığını görecektik, ölümünü değil. Tabii ki bu sadece benim düşüncem doğruluğu yanlışlığı bir iki bölüme ortaya çıkar. Neden böyle düşünüyorsun derseniz vampir konulu öğelerle içli dışlı olan arkadaşlar bilir vampirlerde Malkavian diye bir klan vardır. Bu klan bünyesinde deli vampirleri bulundurur, bu deli vampirler diğer vampirlere bile korku salacak kadar tehlikeli ve vahşilerdir.

Benim teorim ise, Rose ısırıldığında eğer öldürülmeseydi onun nasıl Malkavian'a dönüştüğünü ve delirme evrelerini görecektik.

Damon konusuna gelince;

Damon'ın ölmeyeceğinde sanırım hepimiz hemfikiriz. Damon birşekilde kurtulacak ki bu büyük ihtimal iksir sayesinde olacak gibi gözüküyor. Tabii ki senaristler yine bizi ters köşe yapması ihtimalini göz önünde bulundurmak gerekiyor.

Damon'ın durumu ile ilgili internette ilginç spoilerlar dolaşıyor, bunlardan en şaşırtıcı ve ilgi çekici olanı ise:

Damon'ın bir insana dönüşeceği yönünde. Bunu okuduğumda ben bir hayli şok oldum açıkçası. Muhtemelen böyle birşey olursa, olay döngüsü şu şekilde gelişecek:
    Damon iksiri içecek,
    Öldürülecek,
    Yeniden dirildiğinde bir insan olarak dirilecek.

Tabii ki ben bu olayın olmasını destekleyen tarafta değilim. Çünkü olay çok saçma bir hal alır gibi gözüküyor.

Ayrıca bu olay olmaz demeyin çünkü kitapta Damon insana dönüşüyormuş.

Damon & Elena ilişkisi hakkında:

Damon fanları olarak hepimiz Damon'ın Elena ile ilişkisinde 2 sezondur ilerleme bekliyoruz, internette son bölüm ile ilgili okuduğum bir spoiler'da:
    Damon'ın kurt adam tarafından ısırılacağı ve sezon finalinde ise Elena ile öpüşeceği yazıyordu. Bildiğiniz gibi kurtadam tarafından ısırıldı yani Elena ile öpüşeceğide kesin gibi. Bu zoraki bir öpüşme olmayacakmış. Elena'da ona karşılık verecekmiş.

Son iki yazdığım olayın gerçekleşmesi durumunda muhtemelen 3. sezonda işlenecek ana konu az çok belli gibi:

En son bölümde Elena'nın Stefan'a vampire dönüşmekten korktuğunu, hayalleri olduğunu, bebeğinin olması istediğini söylemişti hatırlarsanız. Aslında bu sözden senaristlerin ileriki bölümlere ve sezona az çok altyapı hazırladığını anlayabiliyoruz. Damon insana dönüştüğünde muhtemelen Elena'nın Damon'a karşı olan hisleri dahada hiddetlenecektir ve bu ikili arasındaki beklenen aşk başlayacaktır.

bu teoriler gerçekleşirse kitaba yaklaşılıyor hatta birçok olay kitapta da var belki kitabı okuyarak söyledin.eğer böyle olursa elena kitaptada elena damon a karşılık veriyor.Zaten damon insan olup elena karşılık vermezse damon insan olmaktan nefret eder.
    The Event - Lost Girl - The Lost Room - V - How I Met Your Mother

"I will not die at the hand of a fucking slave."
    "I am a free man!"

Je suis etudiant a Hacettepe University
  • Bölümü yeni izledim.Neler oldu ya öyle.
    Teoriler üretilmeye başlamış.

Damon iyi cesaretli çıktı Stefhan'a göre.Umarım ölme durumu falan olmaz.Yazık olur.

Orijinalden alıntı: dodgé

Bölümü yeni izledim.Neler oldu ya öyle.
    Teoriler üretilmeye başlamış.

Damon iyi cesaretli çıktı Stefhan'a göre.Umarım ölme durumu falan olmaz.Yazık olur.

ölmesi imkansız ölürse dizi izlenmez bence

-iksir yada başka bir yol ile kurtulacak ama insan olursa nasıl bir hal alır dizi merak konusu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi |DL| -- 5 Mayıs 2011; 14:02:35 >

• Damon insan olacağını hiç sanmıyorum. Tersine Elena vampir olacak bence.
    Enteresan bir teori daha atayım. Elena vampir olduktan sonra gelip kendi mezarına da çiçek bırakabilir.

olaylar iyice karisti

DAMON
    (olmeyecek cunku Tylor tam olarak kurt'a donusmeden isirdi Damon'u )

Orijinalden alıntı: [DMC]

herkesin dikkatinden kacti sanirim

DAMON

Hocam iyi yakalamışsın.Kesin oraya bağlarlar.

DAMON

bu teori tutar

HERKES RÜTBESİNİ BİLECEK!

• Damon umarım insan falan olmaz. Yoksa kim aşk acısı yüzünden çıtır kızları çıtır çıtır yiyecek.

Orijinalden alıntı: Infection

Damon umarım insan falan olmaz. Yoksa kim aşk acısı yüzünden çıtır kızları çıtır çıtır yiyecek.

damon için fark etmez her türlü diziyi tek başına götürür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi justreal -- 5 Mayıs 2011; 20:32:06 >

• quote:

DAMON

cidden iyi dikkat etmişsin bu tutabilir.

Çeviri tamamlanmıştır. İyi seyirler. HD Senkron da gelir yarım saate.
  • http://divxplanet.com/sub/s/203595/The-Vampire-Diaries.html

Elijah şerefsizlik yaptın düştüm gözümden be

John'da öldü iyi oldu sevmiyordum zaten onu

Damon ölmez büyük ihtimalle.

Elena yine vampir olamadı

Tyler ve Caroline sevgili olabilirler.Onların çocuklarıda Klaus'u öldürür sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Narwhal -- 6 Mayıs 2011; 11:58:14 >

indirme bitti altyazıda hazır izleyip yorumumu eklerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi justreal -- 6 Mayıs 2011; 12:42:12 >

• 
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.