Şimdi Ara

The Vampire Diaries (2009- ) | 6.Sezon (161. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.534
Cevap
23
Favori
170.704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 159160161162163
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Diziyi arkadasım tavsiye etti ve zorla ilk bölümü izledim. İlk tepkim "bu ne yea twilight çakması ergen dizisi" oldu. Sonuc olarak 2 hafta icinde 3 sezonu da bitirdim :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben şu 3.sezonun son bölümünü tekrar izleyim

hangi ara Elena , vampir kanı aldı görememiştim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hirotaro

ben şu 3.sezonun son bölümünü tekrar izleyim

hangi ara Elena , vampir kanı aldı görememiştim

Göstermiyor ki zaten. Klaus ile boğuşurken kafasını çarpıyor, beyin kanaması geçiriyor ama doktor yalan söylüyor bizimkilere, vampir kanı veriyor o ara.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Feel The Difference

quote:

Orijinalden alıntı: 3ternity

quote:

Orijinalden alıntı: Loveliest

quote:

Orijinalden alıntı: _Marvel_

Boonie elenayi vampir yapmadan hayata dondururse yazik olur o kadar bekleyise. yine de cok guzel bir promo

O olmaz heralde ya öyle birşey olursada
    Annesine neden yardım etmedi yada Caroline'ın babasına filan.. Ayrıca Klaus'ta Tyler'ın bedeninde Caroline ile sanırım :D

Dediğin gibi öyle bir şey yaparlarsa acayip saçma olur be ellemesin bonie dayayın kanı vampir olsun işte ölmez hem sonsuza kadar gerizekalı Stefan'la aşk böcükleri olurlar

Elena zaten vampir olarak uyandı nasıl olacak o iş

Fragmanında Boonie hala dönüşüm geçiriyor onu geri getirebilirim filan diyo, hatta jeremy ölü birini nasıl geri getirebilirsin ki filan diyo ama büyü filan yapıyorlar. Eğer geri döndürürse çok saçma olur.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Feel The Difference

quote:

Orijinalden alıntı: 3ternity

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: _Marvel_

Boonie elenayi vampir yapmadan hayata dondururse yazik olur o kadar bekleyise. yine de cok guzel bir promo

O olmaz heralde ya öyle birşey olursada
    Annesine neden yardım etmedi yada Caroline'ın babasına filan.. Ayrıca Klaus'ta Tyler'ın bedeninde Caroline ile sanırım :D

Dediğin gibi öyle bir şey yaparlarsa acayip saçma olur be ellemesin bonie dayayın kanı vampir olsun işte ölmez hem sonsuza kadar gerizekalı Stefan'la aşk böcükleri olurlar

Elena zaten vampir olarak uyandı nasıl olacak o iş

Fragmanında Boonie hala dönüşüm geçiriyor onu geri getirebilirim filan diyo, hatta jeremy ölü birini nasıl geri getirebilirsin ki filan diyo ama büyü filan yapıyorlar. Eğer geri döndürürse çok saçma olur.

Bonnie uğraşacak ama bir şey yapamayacak. Elena vampire dönüşecek kesinleşti Julie Plec yapımcılar falan onayladı. Hatta Matt'ten beslenecek bü yük ihtimalle ama o da olmayabilir
  • Az kaldi.,4 Sezonun Posteri cikmadi mi
  • Ne tatil yaptılar be başlasın artık
  • ulan ne yattılar böyle . utanmasalar daha da yatacaklar . birde sezonlar dalga geçer gibi 22-23 bölüm . bu ne lan
  • Arkadaslar hatirlarsaniz onceki yillarda dizi eylul basinda cikiyordu ama neredeyse her 2 bolumde bi ara veriyordu. Kis tatili vs. Bu sene gec baslatarak aralari azaltacaklar ve daha guzel bir sezon olacak.

• Hiç kimse paylaşmamış bari ben paylaşayım yeni bölümlerden resimleri.

Önce promo fotoları

The Vampire Diaries (2009-    ) | 6.Sezon

Hepsinin bir arada olduğu

Ian Somerhalder

Nina Dobrev

Paul Wesley

1.bölümden resimler

• quote:

Orijinalden alıntı: PetrovaFire

Hiç kimse paylaşmamış bari ben paylaşayım yeni bölümlerden resimleri.

Eline sağlık güzel resimler
    Canlansın artık konu
  • şimdi 2.sezonun son bölümünü izledim de

Elijah 2.sezonun sonunda Klaus'u öldürmüş olsaydı Elena Vampir olmayacaktı ama Stefan ile Damon ölmüş olacaktı

Caroline'ı Katerina dönüştürdü , Katerinayı Rose dönüştürdü, peki Rose'yü kim dönüştürdü Elijah mı Klaus mu ? işler karışık ama sanırım Klaus dönüştürdü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hirotaro -- 5 Ekim 2012; 13:40:40 >
  • quote:

şimdi 2.sezonun son bölümünü izledim de

Hocam ne yaptın sen bu konuda spoiler vermek yasak msj spoiler içine alırsan iyi olur.Son bölümde Rose'yi, Rebekah Klaus'un dönüştürdüğüne deyiniyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yalçınyaşar -- 5 Ekim 2012; 21:17:29 >
  • Dizi güzel ama bir gariplik var çok parti oluyor her bölümde bilmem ne günü var sanki

• Yeni team foto

• quote:

Orijinalden alıntı: yalçınyaşar

quote:

şimdi 2.sezonun son bölümünü izledim de

Elijah 2.sezonun sonunda Klaus'u öldürmüş olsaydı Elena Vampir olmayacaktı ama Stefan ile Damon ölmüş olacaktı

Caroline'ı Katerina dönüştürdü , Katerinayı Rose dönüştürdü, peki Rose'yü kim dönüştürdü Elijah mı Klaus mu ? işler karışık ama sanırım Klaus dönüştürdü

Hocam ne yaptın sen bu konuda spoiler vermek yasak msj spoiler içine alırsan iyi olur.Son bölümde Rose'yi, Rebekah Klaus'un dönüştürdüğüne deyiniyordu.

hakikaten ben ne yapmışım öyle , hocam editleyiver sende mesajını
  • Bu diziyi okuldaki kızlardan çok duyuyorum. Yorumlarınızın hepsini okudum(spoilerler hariç)bana biraz kız dizisi gibi geldi kusura bakmayın. Sizce başlasammı? Herkes twiligt gibi kızların sevdiği vampir saçmalığı diyor. Ne diyorsunuz başlasammı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Destdestron

Bu diziyi okuldaki kızlardan çok duyuyorum. Yorumlarınızın hepsini okudum(spoilerler hariç)bana biraz kız dizisi gibi geldi kusura bakmayın. Sizce başlasammı? Herkes twiligt gibi kızların sevdiği vampir saçmalığı diyor. Ne diyorsunuz başlasammı?

Twilightla alakası yok. Twilight'dan kat kat iyi. Zaten dizide aşk ön planda değil. Sadece yeni başlayacklar için şunu söyleyebilirim ilk birkaç bölüm sabredin. İlk birkaç bölüm hazırlık gibi düşünün sonradan senaryo çok daha derinleşiyor hele 2.sezon mükemmel

Bu arada 4.sezon konuk olacaklar karakterlerin resimleri

Üst soldan başlayarak

Phoebe Tonkin,Todd Williams,Alyssa Diaz,Blake Hood,Grace Phipps,David Alpay

Bunların dışında Gabby Douglas,Micah Joe Parker da var
  • quote:

Orijinalden alıntı: PetrovaFire

quote:

Orijinalden alıntı: Destdestron

Bu diziyi okuldaki kızlardan çok duyuyorum. Yorumlarınızın hepsini okudum(spoilerler hariç)bana biraz kız dizisi gibi geldi kusura bakmayın. Sizce başlasammı? Herkes twiligt gibi kızların sevdiği vampir saçmalığı diyor. Ne diyorsunuz başlasammı?

Twilightla alakası yok. Twilight'dan kat kat iyi. Zaten dizide aşk ön planda değil. Sadece yeni başlayacklar için şunu söyleyebilirim ilk birkaç bölüm sabredin. İlk birkaç bölüm hazırlık gibi düşünün sonradan senaryo çok daha derinleşiyor hele 2.sezon mükemmel

Bu arada 4.sezon konuk olacaklar karakterlerin resimleri

Üst soldan başlayarak

Phoebe Tonkin,Todd Williams,Alyssa Diaz,Blake Hood,Grace Phipps,David Alpay

Bunların dışında Gabby Douglas,Micah Joe Parker da var

Sağol başlıcam.

•  The Vampire Diaries (2009-    ) | 6.Sezon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi starkbsb -- 10 Ekim 2012; 21:28:02 >
  • 
Sayfa: önceki 159160161162163
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.