Şimdi Ara

The Twilight Saga: Eclipse (2010) (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
234
Cevap
0
Favori
7.736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1 vererek %48 oylayan gibi filme olan tek katkımızı da yaptık, bazen popüler kültür çekilmez oluyor, bu film ve serisi de zirvesi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xsea

3 film içinde en iyi film olmuş ... Yorumlara bakıyorumda herkes bişe sallamış tamam hosunuza gitmeyebilir saygı duyarım da bu kadar da ayaklar altına almayın ...

@wariior sen ne bekliyodun ki .. burda adım gibi eminim kotu yorum yapan bi cok kişide gidip izliycek o filmi yada izlemiştir bile bosuna bole saçma sapan cumleler kurmayalım bence.

ben çarşamba günü fritolayın gösteriminde ücretsiz olarak izledim izleyen herkes çok sıkıldı vasat bile değil ayrıca cümlemde ne saçmalık var anlayamadım

hala kararlıyım böyle bir film rekor kırıyorsa bu genç kızlarımın abazanlığındandır
  • 3. film oldu, hala filmi sevmeyenler gidip izliyor, üstüne yorum yapıyor. tamam belki film eleştirmeni falansınızdır da her filme gidip yorum yapıyorsunuzdur da sanmıyorum ki herkesin öyle olduğunu. erkekler kompleks yapıyor herhalde filmde kaslı ve yakışıklı tipler var diye. ilk iki filmin puanını bilmiyorum ama 10 üzerinden en azından 6yı hakeden filmlerdi. özellikle filmlerin müzikleri 10 üzerinden 9, 10 alır. bu filme de gideceğim. kötü değildir. zaten kötü diyenleri görüyoruz daha çıktığı gün imdb'de 1 puanı yapıştıran tipler.
  • CamRip çıkmış ses kötü görüntü iyi eder.

Edit:Dilde Rusça

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dodge -- 2 Temmuz 2010; 19:30:51 >
  • 10 üzerinden en az 6 mı? ahaha, ben buna gülüyorum. ilk filmde 2 2.de 1dk ilerletmeye bile dayanamadım

1 puanların görevinden haberiniz yok, diğer filmlere hakaret sayılacak şekilde verilen 10 puanları dengeliyor, tabi siz fanlar ne bileceksiniz, edwarddd!
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnuR

10 üzerinden en az 6 mı? ahaha, ben buna gülüyorum. ilk filmde 2 2.de 1dk ilerletmeye bile dayanamadım

1 puanların görevinden haberiniz yok, diğer filmlere hakaret sayılacak şekilde verilen 10 puanları dengeliyor, tabi siz fanlar ne bileceksiniz, edwarddd!

fan mı? bu filmin fanı olmam için hiç bir sebep yok. ayrıca siz kendinizi nasıl bir otorite olarak görüyorsunuz da 6 puanımı beğenmiyorsunuz? fanlar 10 verir, siz 1 verirsiniz, aferin. çok iyi iş yapıyorsunuz. kendi düşünceniz yok ki fanların puanının tam tersini vermeye çalışıyorsunuz. büyük bir kıskançlık seziyorum. fanlar ve sizin gibi tipler bu filmleri birer filn olarak görmekten öte aşırı sevgi ve nefret besliyorsunuz. kıskançlığınızdan büyük ihtimalle. ayrıca ilk filmi 2, ikinci filmi 1 dk izleyerek ne kadar bilgili olduğunuzu da gösterdiniz film hakkında. sizin beğendiğiniz ya da taptığınız mı diyeyim, dark knight filmi de bana göre 7'lik bir film. ama siz 10!!! 100!! dersiniz, saygım var. umrumda da değil. ayrıca yazış tarzınız da çocukça. ya çocuksunuz ya da çocuk gibi davranıyorsunuz. çocuk olduğunuzu düşünüyorum zaten, karakterleri kıskanmanızı da buna veriyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: brky

quote:

10 üzerinden en az 6 mı? ahaha, ben buna gülüyorum. ilk filmde 2 2.de 1dk ilerletmeye bile dayanamadım

fan mı? bu filmin fanı olmam için hiç bir sebep yok. ayrıca siz kendinizi nasıl bir otorite olarak görüyorsunuz da 6 puanımı beğenmiyorsunuz? fanlar 10 verir, siz 1 verirsiniz, aferin. çok iyi iş yapıyorsunuz. kendi düşünceniz yok ki fanların puanının tam tersini vermeye çalışıyorsunuz. büyük bir kıskançlık seziyorum. fanlar ve sizin gibi tipler bu filmleri birer filn olarak görmekten öte aşırı sevgi ve nefret besliyorsunuz. kıskançlığınızdan büyük ihtimalle. ayrıca ilk filmi 2, ikinci filmi 1 dk izleyerek ne kadar bilgili olduğunuzu da gösterdiniz film hakkında. sizin beğendiğiniz ya da taptığınız mı diyeyim, dark knight filmi de bana göre 7'lik bir film. ama siz 10!!! 100!! dersiniz, saygım var. umrumda da değil. ayrıca yazış tarzınız da çocukça. ya çocuksunuz ya da çocuk gibi davranıyorsunuz. çocuk olduğunuzu düşünüyorum zaten, karakterleri kıskanmanızı da buna veriyorum.

Dikkat:Yukarıda yazılanların tümü hayal ürünüdür.

İmzanla uyumlusun baya.
  • IMDB'de genelde TOP 1000 VOTERS kısmına bakarım.
    Genelde objektif oluyor.

33 kişi oylamış 2.2
  • quote:

Orijinalden alıntı: gyükseltürk

quote:

quote:

İmzanla uyumlusun baya.

İmzaları kapatmıştım forumu daha hızlı görüntülemek için, bu kısmı kaçırmışım sağol iyi ki yazdın, bir de ciddiye alıp cevap yazıyordum.

Ayrıca çocukça ve sorunlusunuz diye saldırıp, hakarette ettikten sonra seviyeyi yerle bir etti, garip bir kişilik, imzada ne yazıyor kendi ne söylüyor belli değil,uzak durmalı...
  • İlk filmi en az 6 alır benim gözümde vasatı geçer, 2. film berbattı gerçekten vasattı izlediğim zamana yazık oldu..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gyükseltürk

quote:

quote:

İmzanla uyumlusun baya.

İmzaları kapatmıştım forumu daha hızlı görüntülemek için, bu kısmı kaçırmışım sağol iyi ki yazdın, bir de ciddiye alıp cevap yazıyordum.

Ayrıca çocukça ve sorunlusunuz diye saldırıp, hakarette ettikten sonra seviyeyi yerle bir etti, garip bir kişilik, imzada ne yazıyor kendi ne söylüyor belli değil,uzak durmalı...

sizin yazdığınız ilk mesaj çok mantıklı, hiç saldırgan olmayan bir mesaj sanki. twilight gibi bir filmi savunacağım aklıma gelmezdi ama sizin gibi yorum yapanlar yüzünden bunun ihtiyacını duydum. mümkünse uzak durun evet.
  • İzleyen arkadaşlara basit bir sorum olacak.

İkinci filmi sevmeyip bu üçüncüyü seven yada gidilebilir diyen var mı?
  • İmdb Puanı 3.9
  • İlk bir ay imdb'yi fazla takmıyorum. Filmi sevmeyen herkes(izlemeden) iki eli kanda da olsa gelip oy veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Duncan Idaho -- 2 Temmuz 2010; 21:19:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Duncan Idaho

İzleyen arkadaşlara basit bir sorum olacak.

serinin en izlenesi filmi birinci çıkan sinemada izlemeye değecek bir film değil çok ama çok sıkıcı sürekli bellanın abazanlıkları üzerine kurulmuş ayrıca salondaki herkes edwırdla gay diye dalga geçiyodu gerisini sen düşün
  • quote:

Orijinalden alıntı: waRRioR

quote:

serinin en izlenesi filmi birinci çıkan sinemada izlemeye değecek bir film değil çok ama çok sıkıcı sürekli bellanın abazanlıkları üzerine kurulmuş ayrıca salondaki herkes edwırdla gay diye dalga geçiyodu gerisini sen düşün

Kusura bakmazsanız siz filmi mi izlediniz? salondaki seyircileri mi? "salondaki herkes" ifadenizden sanki siz seyircilere odaklanmış ve onları gözlemlemişsiniz gibi bir anlam çıkıyor. Merakımı mazur görün lütfen...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kyran -- 3 Temmuz 2010; 10:27:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kyran

quote:

Orijinalden alıntı: waRRioR

quote:

Kusura bakmazsanız siz filmi mi izlediniz? salondaki seyircileri mi? "salondaki herkes" ifadenizden sanki siz seyircilere odaklanmış ve onları gözlemlemişsiniz gibi bir anlam çıkıyor. Merakımı mazur görün lütfen...

filme odaklanmaya çalıştım ama herkes gibi ben de sıkıldım izlerken bi' salonda herkes filmi izlerken gülüyor ya da film hakkında yüksek sesli yorumlar yapıyosa bunu duymamam imkansız hem karanlıkta seyircileri izlesemde görebileceğim pek fazla bişey yok bu durumu en son book of eli de yaşamıştım onu da salondaki çoğu kişi beğenmemişti
  • Arkadaşlar boşuna bu kadar bu filmin üzerinde duruyorsunuz ve kendi aranızda sürtüşüyorsunuz. Ben bu filmin kitabına da biraz göz attım ve söyleyebileceğim tek şey bu filmin belirli bir hedef kitleye hitabetmesi(Ergenliğe giren ve girmekte olan kız çocukları). Fakat bu hedef kitlenin çok önemli bir özelliği var. Bu özellik ise, bu grubun nazının geçeceği çok kişi olması ve istedikleri kadar da para harcayabilmeleri, ayrıca popülasyon olarak da hayli fazlalar. Ben filmi ve kitap serisini ticari bir başarı olarak görüyorum. İstediğimiz kadar puan verelim ve eleştirelim biz, bu film izleniyor mu izleniyor, kitapları ve çeşitli envanterleri yok satıyor mu, yok satıyor. Gerisini zaten konuşmaya gerek yok. Çünkü hedef kitlesine, istedikleri neredeyse herşeyi veriyor; doğal olarak da hedef kitle de bu işten maddi kazanç sağlayacaklara her şeyi veriyor.
    Ne filmler sadece festivallerde(maddi kazanç sağlayamayacakları düşünüldüğü için gösterime girmeden) geliiip geçiyor. O yüzden bırakın, kavgasız gürültüsüz iyi ya da kötü eleştirinizi yazıp çıkın, izlemek isteyen kişiler için...
  • quote:

Orijinalden alıntı: weneorn

Arkadaşlar boşuna bu kadar bu filmin üzerinde duruyorsunuz ve kendi aranızda sürtüşüyorsunuz. Ben bu filmin kitabına da biraz göz attım ve söyleyebileceğim tek şey bu filmin belirli bir hedef kitleye hitabetmesi(Ergenliğe giren ve girmekte olan kız çocukları). Fakat bu hedef kitlenin çok önemli bir özelliği var. Bu özellik ise, bu grubun nazının geçeceği çok kişi olması ve istedikleri kadar da para harcayabilmeleri, ayrıca popülasyon olarak da hayli fazlalar. Ben filmi ve kitap serisini ticari bir başarı olarak görüyorum. İstediğimiz kadar puan verelim ve eleştirelim biz, bu film izleniyor mu izleniyor, kitapları ve çeşitli envanterleri yok satıyor mu, yok satıyor. Gerisini zaten konuşmaya gerek yok. Çünkü hedef kitlesine, istedikleri neredeyse herşeyi veriyor; doğal olarak da hedef kitle de bu işten maddi kazanç sağlayacaklara her şeyi veriyor.
    Ne filmler sadece festivallerde(maddi kazanç sağlayamayacakları düşünüldüğü için gösterime girmeden) geliiip geçiyor. O yüzden bırakın, kavgasız gürültüsüz iyi ya da kötü eleştirinizi yazıp çıkın, izlemek isteyen kişiler için...

Bu başlıkta en iyi yorum bu olmuş. Tamamen katılıyorum Çok doğru...
  • Fragmanı beğendim...
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.