Şimdi Ara

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
1
Favori
1.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged. It was popularised in the 1960s with the release of Letraset sheets containing Lorem Ipsum passages, and more recently with desktop publishing software like Aldus PageMaker including versions of Lorem Ipsum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 21 Temmuz 2025; 18:50:57 >

• Nereye coming?

Video güzel olmuş şarkı falan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ercangvn -- 6 Ağustos 2014; 17:19:33 >
  • videoya bakmadımda eve geçince bi The Turks campaign yapayım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mükemmel.
  • Hürkuş'u göremedim?
  • Hacı telefona aç sunu Bea izleyemiyoz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Live Free or Die

videoya bakmadımda eve geçince bi The Turks campaign yapayım

Mediveal 2'ci was here. Kanka bizansı yıktıktan sonra mısırıda yıkınca ortalık karışıyor oyun sarmıyor oyunun zevkli yanları sadece başlarda bizans ve mısırla savaştıığn zamanlar onlar gidince ortalık karışıyor moğollar gelince dahada karışık oluyor Timiru söylemiyorum bile.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • DAHA ÖNCE PAYLAŞMIŞTIN GALİBA
  • Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the
  • video şahane de neden türkün övüldüğü bir videoda yabancı şarkı kullanırlar anlamam
  • geliyoruz uleynn
  • @.AKILLI ADAM @AltairIbnLaAhad
    Evet daha öncede paylaşmıştı. Hatta yahudinin tekiyle bir omegle anımı anlatmıştım. Mesajım bir hayli ilgi çekmişti.
  • Gururlanmamak elde değil, video güzel olmuş eline sağlık, büyük facebook sayfalarıyla anlaşıp videonu yayabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: .AKILLI ADAM

Büyük ihtimalle videoyu izleyenlerden birisi paylaşmıştır :)

Hadi ya, ne güzel artılara boğulmuştum. Boşa gitti.
  • quote:

Hocam bende xperia s var youtube mobil uygulaması var bende ordan açabiliyorum sen tarayıcıdan mı giriyorsun ?

Beni niye haberdar ediyon?
  • quote:

Açılıyor tekrar denermisiniz ?

Yok gene acilmio

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • güzel olmuş yine eline sağlık (:
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.