Şimdi Ara

The Triangle [ Mini Dizi ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
4.489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

The Triangle “üçgen” adlı 2005 yapımı toplamı 6 saat olan üç bölümlük mini dizi.
    Filmin konusu bildik bir konu, Bermuda Şeytan Üçgeni’ndeki olayları esas alıyor.
    Dizi başlarken en başta dizinin kahramanlarının kimler olduğu ve yaptıkları işlere dair bir takım görüntülerle başlıyor devamında ise Eric Benerall adlı bir armatörün bu kişileri bulup onlara yeni bir iş teklif etmesiyle devam ediyor.
    Herbiri farklı alanlarda uzman dört kişi Eric Benerall’ın kendilerine teklif ettiği 5 milyon dolarlık iş karşısında biraz tereddüt etselerde sonunda işi kabul ediyorlar. Yapacakları iş bermuda şeytan üçgenindeki olayları mantıklı bir şekilde açıklayacak bir araştırma, başlangıçta herşey normal gitsede zamanla yaptıkları iş kazanacakları 5 milyon dolardan ziyade kendi geçmişleri ve geleceklerini etkileyen olaylar silsilesine döner ve tabi garip açıklanamayan bir takım olaylarla karşı karşıya kalırlar ve bu olayların nedenleri anlamaya ve çözmeye uğraşırlar...

Konusu itibari ile gayet güzel bir diziye benziyor.
    İlzleyen var mıdır?

http://www.imdb.com/title/tt0452573/

Mini diziler her zaman ilgimi çekmiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gny* -- 10 Mayıs 2008; 15:23:14 >

• İzlemedim ama indiricem

Mini Dizilerin hepsi çok güzel oluyor , konu itibariylede fena deil hani.
  • Mizi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: PHI

Mizi?

Mizi = Mini Dizi

Mantıklı değil mi söyle hadi?
  • benim de arsivde duruyor, sira gelmedi hala.
    varsa izleyen alalim yorumlari, belki one gecer sirada.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gny*

quote:

Mizi?

Mizi = Mini Dizi

Mantıklı mantıklı

The lost room ile bunu izleyeyim diyorum kaç zamandır. Bi türlü başlayamadım

• http://www.divxplanet.com/sub/m/8269/The-Triangle.html

alt yazı mecvut

istikamet torrent!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Gny*

quote:

Mizi?

Mizi = Mini Dizi

Mantıklı mantıklı

The lost room ile bunu izleyeyim diyorum kaç zamandır. Bi türlü başlayamadım

Başlasan 1 gününü alır dostum. :))

Diziyi izlemedim ancak bu tarz mini diziler tam çerezlik oluyor. Başka izlediğiniz güzel mini diziler varsa paylaşırsanız sevinirim

• severim mini dizileri,en yakın zamanda izliycem,tanıtım için teşekkürler

bu arada konu da baya iyiymiş bu akşam kesin indirdim ben bunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ©em -- 12 Mayıs 2008; 19:36:01 >
  • Mini diziler çok iyi oluyor. Bir ara bunu izleyecektim ama alt yazısı çıkmamıştı şimdi çıkmışsa indiririm.
  • Arkadaşlar ne yapın edin izleyin bu diziyi,az önce 1,5 saatlik ilk bölümünü izlemeyi bitirdim acayip sarıyor,görüntüler cok sağlam senaryo ve konu zaten süper,tamamını bitirince yazarım yine bişeyler.

bu gece sabaha kadar bitiririm ben bunu
  • Güzelmiş.
  • çok uzun zaman önce tavsiye etmiştim bu mini diziyi
    konu ve sürükleyiciliği itibariyle kaçırılmaması gereken bir dizidir kendileri.
    sonlara doğru tam tabiriyle dumur olmakda cabasi :)
  • Hemen indireyim bakalım..neymiş nedeğilmiş..beni bilirsiniz boşta dizi gördümmü indirmeden duramam...
  • arşivde ama izleyemedik hala
  • Dizinin 1. bölümünü indirdim, divplanet ten altyazıyı da indirdim, ama altyazı filmle uyumlu değil.

Sitedekilerin üçünü de denedim olmadı. Uyumlu altyazı verebilir misiniz?....

Detroit Pistons - Boston Celtics maçına kadar 1. bölümü izlemek isitiyorum. ( 25 mayıs 2008 pazar ntv saat 3.30)
    Teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EneSerhat -- 25 Mayıs 2008; 2:12:21 >
  • Garip ama Bs player ve mp Classic te uyumsuz olan altyazı
    Divx playerdea uyumluydu .

Bu arada dizide Lost kokusu var gibi...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ©em

Arkadaşlar ne yapın edin izleyin bu diziyi,az önce 1,5 saatlik ilk bölümünü izlemeyi bitirdim acayip sarıyor,görüntüler cok sağlam senaryo ve konu zaten süper,tamamını bitirince yazarım yine bişeyler.

bu gece sabaha kadar bitiririm ben bunu

bitirince yazarım bişeyler demiştim yazmayı unutmuşum şimdi yazıyım bari:)

aslında spoiler olmaması için fazla bişey yazmıyım ama paralel dünyalar,solucan delikleri,Philadelphia Deneyi gibi konuları sevenler bu diziyi sevecektir,sıkılmadan izleyeceğiniz 4.5 saatlik güzel bir bilim kurgu,hatta zorlansa bir 4,5 saatlik daha malzeme çıkartılabilirmiş.

• ya bana bunun rapid linkini pm den gönderebilecek biri var mı
  • Kaçırmayın bu diziyi.
    Hele ki fiziğe falan ilginiz varsa, kesinlikle izleyin.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.