Şimdi Ara

The Theory of Everything (2014) Eddie Redmayne(Stephen Hawking) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
2.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Cidden muhteşem filmdi. Adamın hayatı kelimelerle anlatılmaz, ancak böyle yakışan bir film gerekirdi. Bir filmin sonunda bu kadar ağladığımı hatırlamıyorum.

'' i have loved you ''
    R7 265 GDDR5 2GB 256Bit AMD Radeon EKRAN KARTI | Amd Fx X6 6300 3.50 gHz İşlemci | 4GB Ripjaws DDR3 1600MHz RAM | ASGARD 382 500W MidT ATX SİYAH KASA | 970A-G46 AMD 2133 MHz(oc) ANAKART | 3.5" 1TB Barracuda 7200Rpm HARDDISK
  • Müthiş bir film müthiş bir oyunculuk 10/10

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Feel True Power

The most powerful console ever!
  • Yıl içerisinde daha çok filmler gelir geçer ama Unbroken, Imitation Game ve Theory of Everything bende yer edindi bile...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    I'm a cowboy, on a steel horse I ride
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thomas Anderson

Eddie Redmayne, En İyi Erkek Oyuncu Oscar'ını aldı.

filmi izlemicem dedim ama dayanamadim izledim adam oscari haketmis cidden.
  • Çok başarılı bir film. Filmde olaylar gayet güzel yansıtılmış. Duygusal sahneler de hakkını veriyor. Uzun zamandır izlediğim kaliteli ve iz bırakan filmlerden biri. Hawking'e hayran olmamak elde değil. Çoğu yerde de gözlerimin dolduğunu söyleyebilirim. Duygusal anlamda da oldukça başarılıydı. Oyunculara diyecek yok.

• Eddie Redmayne muhteşemdi, Hawking in fizikçi kimliği biraz daha işlense daha iyi olurmuş.

• Soundtrack'leri çok başarılı... Sonda çalan müzik harika.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Intruder -- 25 Temmuz 2015; 17:53:09 >
    ASUS ROG Strix x570 E Gaming | AMD Ryzen 7 2700x 4.0Ghz OC | 2x8 GB G.SKill Trident Z RGB 3.0Ghz OC | Samsung 960 Pro NVMe SSD 512 GB | Western Digital SN530 SSD 256 GB | Seagate Barracuda 5 TB | Seagate Desktop HDD 6 TB | Western Digital White 10 TB | MSI GTX 1060 Gaming X 6 GB | Corsair Carbide 678c | MSI MasterLiquid 240ML RGB V2 | Thermaltake Toughpower GF 850W 80+ Plus Gold PSU | LG 34WK650-W 34inç 2K Ultra-Wide Monitor | Epson EH-TW5300 3LCD 1080p 3D Projector | Creative SoundBlaster ZX | Creative X-Fi Extreme Gamer | Asus Xonar DSX | Sony STR-DH520 AV Receiver | Creative G500 THX 5.1 | Pioneer BDR-209EBK Bluray | Technisat Skystar HD2 | 4xSeagate Expansion 3 TB | 4xSeagate Backup Hub 8 TB | Canon Ixus 185 20.5MP Compact | Canon SX230 HS Compact 12.1MP | Xiaomi Mi 11T | Samsung Galaxy Note 5
  • quote:

Orijinalden alıntı: S. Hawking

Biyografi diye girdim aşk filmi çıktı. Ilk yarım saatten sonra sıkıntıdan izleyemedim bile. Belki ileride izleyebilirim.

İlk yarım saatten sonra başlıyor her şey zaten
    BREAKING BADGAME OF THRONESFRINGELOSTPRISON BREAKARROWHANNIBALSUPERNATURALFARGOTRUE DETECTIVESHERLOCKSPARTACUS
    DA VINCI'S DEMONSDAREDEVILFLASHWAYWARD PINESORPHAN BLACKBANSHEEMR. ROBOTTHE LOST ROOMBETTER CALL SAUL
    R7 265 GDDR5 2GB 256Bit AMD Radeon EKRAN KARTI | Amd Fx X6 6300 3.50 gHz İşlemci | 4GB Ripjaws DDR3 1600MHz RAM | ASGARD 382 500W MidT ATX SİYAH KASA | 970A-G46 AMD 2133 MHz(oc) ANAKART | 3.5" 1TB Barracuda 7200Rpm HARDDISK
  • Bir kez daha izledim. Çok güzel ve etkileyici bir film. Tavsiye edilir. Aile ile rahatça izlenebilir. Bu arada müzikleri de muazzam. 2014'te müzik oscarını ya bu ya da Interstellar almalıydı.

Şu iki şarkı sana gelsin ben her dinledigimde derinden etkileniyorum.Ahh be ne hüzünlü çalıyor sanki büyük bir kaybı yaşamış gibi oluyor insan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Cheritto -- 23 Mart 2016; 21:31:38 >
    Unutmayın ! Demokratik bir hukuk ülkesinde yaşıyorsunuz. Dini inancınıza "arabesk" yaşantınıza göre kurallar belirleyemezsiniz. Eğer ki hakiki bir inanca ve sadakate ihtiyacınız var ise onları ancak hak hukuk ve adalette bulabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: kdr-2015

Hatta ikisi de almalıydı ama bunca haksızlıktan sonra oscar olayının pek bir önemi kalmadı zaten

Şu iki şarkı sana gelsin ben her dinledigimde derinden etkileniyorum.Ahh be ne hüzünlü çalıyor sanki büyük bir kaybı yaşamış gibi oluyor insan

Aynen ben de etkileniyorum :( Sondaki arrival of the birds parcası da çok güzel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ratch -- 23 Mart 2016; 21:55:07 >

• İzleme vakti geldi o halde.

• Stephen Hawking bugün hayata gözlerini yumdu : (

Filmdeki efsane konuşmasını hatırlayalım

– Tanrıya inanmadığınızı söylediniz. Size yardım eden bir hayat felsefeniz var mı ?

+ Yüz milyon galaksinin arasındaki bir dış mahallede daha küçük bir gezegende ortalama bir yıldızın etrafında dolanan gelişmiş primatlar olduğumuz gayet açık. Ama medeniyet doğduğundan beri insanlar dünya düzeninin altında yatan bir anlayış için yalvarıp durdular. Evrenin sınır koşulları hakkında çok özel bir şey olmalı. Sınır olmamasından daha özel ne olabilir ? İnsan çabasının da bir sınırı olmamalı. Hepimiz farklıyız. Hayat ne kadar kötü görünse de her zaman yapabileceğin ve başarılı olabileceğin bir şey vardır. Nefes aldıkça umut vardır. 

R.I.P Stephen seni asla unutmayacagız

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Unutmayın ! Demokratik bir hukuk ülkesinde yaşıyorsunuz. Dini inancınıza "arabesk" yaşantınıza göre kurallar belirleyemezsiniz. Eğer ki hakiki bir inanca ve sadakate ihtiyacınız var ise onları ancak hak hukuk ve adalette bulabilirsiniz.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.