R5, dvdrip ve bluray çıktı ama forumda pek izleyen yok sanırım?
ben izledim fakat kadronun hakkını verememişler.filmin ilk yarısı güzel ikinci yarı biraz düşüşe geçiyor ve pek tatmin etmeyen bir sonla bitiyor.danzel washington ile john travolta arasında birkaç güzel diyalog var.bunun dışında bir iki güzel sahne geçisi var onun dışında izlenebilir bir film.zaten süre olarak uzun değil zamanınız varsa izleyin. 10/6.5
İndirmiştim ben sanırım r5 altyazısı kötü diye izlememiştim yarın izlerim
Bencede kadroya hafif kalan bir senaryo.Kadro için izlenir.
Şimdi izledim filmi kötü bir film değil ancak çok süperde değil 6/10 verdim ben Travolta'nın oyunculuğuna hasta oldum resmen
Az önce izledim. film güzeldi asla birşey kaybetmezsiniz senaryo basit deseler de sıkılmadan izleyebilirsiniz. Eğer Hoolywood senaryo sıkıntısı çekiyorsa bu filmden şikayetci olmamak gerek.
Yarın izlerim bende.Bu gece insin,yarın sabah kalktığımda izlerim.
Orta şeker bir film. Aslında senaryo daha güzel geliştirilebilirmiş. Alıştık artık tüm bir şehiri veya dünyayı yok edecek heyecanı yaşamaya. Bir kişinin çıkarını ilgilendiren soyguncu-spekülatör olayından çok daha büyük bir seyre girmesini beklerdim olayın.
bence vasatın altında bir film, özellikle bu kadro ile. Yalnız dikkatimi birşey çekti hiç etkileyici bir bayan yoktu
Filmde hata var.Çocuk yerde laptopta kıza konuşuyor.Monitör yerde çocuğa dönük adamlar laptopn ışığını nasıl görmezler.