Şimdi Ara

The Taking of Pelham 123 (2009) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
2.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • The.Taking.of.Pelham.1.2.3.2009.720p.BluRay.DTS.x264

bluray çıkmış... iyi rip çıkınca indirmeyi düşünüyorum
  • Daha gerçekçi bir son yapılabilirdi.Film belli bir noktaya geldikten sonra illa iyi son seneryosu yakışmamış saçmaydı'da. Denzel abimizin travolta'yı taksiye binerken görmesi nasıl bir şans ise artık filmin nasıl biteceği anlaşılmıştı...
  • cidden güzel filmmiş. ben beğendim.
  • Yazın sinemada izlemiştim, aman aman bir film olarak gelmedi bana ancak kötü de değil. 5 üzerinden 3.5 felan verilir...

Vasat bir film... Bana öyle geldi ki Tony Scott ve Denzel kanka modunda oldukları için şu sıralar (arka arkaya 3 yada 4 film çevirdiler yanlış hatırlamıyorsam) hadi bir film daha çekelim demişler... Bana en garip gelen sahne belki de son sahne oldu... Öyle ki bu adam yıllarca namuslu işlerde çalışmış evli barklı çoluk çocuk sahibi birisi ama Brooklyn köprüsünden adamın birini göğsünden vurup öldürüyor daha sonra 1 saat sonra evine süt alıp dönüyor hemde gülücükler saçarak... Suçlu olsa, polis olsa falan anlarımda evli barklı ailes babasının bir insanı öldürdükten sonra hiçbirşey olmamış gibi gülümseyerek evine süt alması bana çok saçma geldi... Ayrıca senaryoda çok dandirikti... Deja Vu dan sonra daha hoş bir film beklerdim bu ekipten..

Notum 10/4
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.