Bildirim
THE STANLEY PARABLE
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Parasını hakkeden bir oyun. -
-
Uppp bu oyunun oynanması gerekkk!! -
Stanley ve Gone Home,
Yaklaşık ortalama 2 saatlik "farklı" tecrübeler sunuyorlar. Gone home u özellikle biraz daha beğendim iki oyun için . Gone Home u full fiyatla stanley i 5 dolara aldım. Yaşattıkları tecrübeyi beğendim ama full fiyatlarına bakınca bu ücrete değermiydi diye iki defa düşünmüşümdür. -
bsc serisine başladı izlemenizi tavsiye ederim -
Oyunun ömrü kısa sürdü.Başarımları yaptık bu kadar. -
Oyunun ömrü kısa felan sürmedi sevgili dostum senin düşünme kapasiten kısa,başarımlarla sınırlı bir oyun olsaydı bu kadar oyunu aptal yerine koymazdı.Oyunun seslendirmeni bile bu yeni neslin "küp" oyunlarıyla büyütülmesini komik buluyor.Konunun neden tutmadığı belli oluyor donanımhaber gibi troll ve mizah seviyesi aşırı derece yüksek olan bir forumda..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deutschland332 -- 24 Mart 2016; 22:20:26 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X