Şimdi Ara

The Spirit (2008)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
46
Cevap
0
Favori
2.280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Tür : Aksiyon / Dram / Çizgi Roman
    Yönetmen : Frank Miller
    Senaryo : Frank Miller , Will Eisner (Kitap)
    Görüntü Yönetmeni : Bill Pope
    Müzik : David Newman
    Yapım : 2008, ABD
    Gösterim Tarihi: 20 Şubat 2009

Oyuncular

Gabriel Macht (The Spirit/Denny Colt) , Scarlett Johansson (Silken Floss) , Samuel L. Jackson (The Octopus) , Eva Mendes (Sand Saref) , Sarah Paulson (Ellen Dolan) , Jaime King (Lorelei Rox) , Paz Vega (Plaster of Paris)
    Will Eisner'ın 1940 yılında yayınladığı çizgi romanın sinemaya uyarlamasında, yönetmen koltuğunda Frank Miller var.

The Spirit Will Eisner’in yarattığı bir çizgi roman karakteri. Bu çizgi romanı beyazperdeye uyarlayan ve yöneten Sincity, 300, Electra gibi fantastik filmleri sinemalara taşıyan Frank Miller. Ekstra olarak The Spirit Frank Miller’ın tek başına olan ilk yönetmenlik denemesi. Daha önce Robert Rodriguez ile Sincity’de çalışmışlardı. The Spirit çizgi romanı daha önce de 1987 yılında tv filmi olarak uyarlanmıştı.

Amerika’da 2008′in son haftası gösterime girecek filmin başrollerinde de herkesin beğendiği oyuncular var. Spirit rolünde Gabriel Macht, Octobus rolünde Samuel Jackson, Silken Floss rolünde Scarlett Johansson, Sand Saref rolünde Eva Mendes, Lorelei Rox rolünde Jaime King, Plaster of Paris rolünde Paz Vega oynuyor.

Ana karakter The spirit suça karşı savaşan maskeli bir kahramandır. Film Danny Colt adlı çaylak polisin “the spirit” olarak şehre dönüşü ve suçla savaşını konu ediniyor. Hikayeden ziyade izleyecilerin bu frank miller filminden beklentisi “atmosfer” , “görsellik” ve “oyunculuk” olacaktır.

Alıntı: Sinetr

The Spirit (2008)

The Spirit (2008)
     The Spirit (2008)
     The Spirit (2008)
     The Spirit (2008)
     The Spirit (2008)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnuR -- 12 Şubat 2009; 17:11:16 >

• Kadro çok iyi bence, özellikle Samule L. Jackson oyunculuğunu çok severim. Bakalım nasıl bir film olacak.
  • Süper gücü var mı normal kahraman mı acaba?
  • Biraz sincity'e benzediğini söylemeliyim.Bu adam aslında diğer bir çizgi romanını adını hatırlayamadım çok iyi olabileceğini düşündüğüm bir projeydi keşke başlansaydı.
  • My City. She is my mother. She is my lover
    diyor trailer'da. İlginö bir film gibi görünüyor izlediğim kadarı ile.
  • Ronin hatırladım şimdi cidden çok ilginç bir yapım olcağını düşünmüştüm.Ama tutulmadı heralde.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tàlhà

Ronin hatırladım şimdi cidden çok ilginç bir yapım olcağını düşünmüştüm.Ama tutulmadı heralde.

şu aksiyon filmi mi de niro sean bean falan vardı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    StarCraft II [ANA KONU]
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Frank Miller
  • buna harcayacakları paraya sin city 4'ü çeksinler

•  The Spirit (2008)
     The Spirit (2008)

The Spirit (2008)
     The Spirit (2008)
     The Spirit (2008)
     The Spirit (2008)
     The Spirit (2008)

The Spirit (2008)
     The Spirit (2008)
     The Spirit (2008)
     The Spirit (2008)

• Yeni poster ve video yayınlandı.

The Spirit (2008)

Video
  • bu yapımdan beklentim çok yüksek İnşallah yanıltmaz.
  • Gerçekten merak ettiğim bir yapımdı ama hayal kırıklığı olucak sanırım, ilk günki imdb puanı 5.9
  • 700 kişi oy vermiş 300 ü 10 107 tanesi 1 vermiş sırf oyu düşürmek için
  • yada 300 ü oyu yükseltmek için vermiştir :D
  • şu Samuel L. Jacksonu denen adama uyuz oluyorum.onun dışında film ilgimi çekmedi de değil.
  • Off duvarkağıtları felan çok hoş ya. Tasarımı kim yaptıysa helal olsun doğrusu ve ayrıca güzel bir filme benziyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OziiX -- 27 Aralık 2008; 3:42:33 >
  • Gösterim Tarihi: 20 Şubat 2009

The Spirit (2008)
  • Güzel filme benziyor.
  • keyıfle ızleyecegız
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.