Şimdi Ara

The Sixth Sense vs The Others

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

The Sixth Sense vs The Others

(En Son Oy Tarihi: 5.12.2020)
Giriş
  • Öncelikle şunu belirteyim ki konu iki film hakkında spoiler içerir.

İki filminde benzer yönleri var. Sizce hangisi daha iyi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi David Attenborough -- 11 Eylül 2018; 23:29:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 6. his kat kat daha iyi bir film. The others'a kötü dmiyorum yanlış anlaşılmasın
  • 6. His'te
    Yemek sahnesinde kadının hesabı kendine çektiğinde olayı anlamıştım. Dedim bi kadın kolay kolay hesap ödemez kesin adam ölü.

Ama The Others'da
    sonuna kadar bir şey anlamadım. Çok büyük sürpriz olmuştu benim için.
  • Daha henüz the others filmini izlemedim ama sixth sense mükemmel bir son hazırlamış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kckfrk -- 29 Kasım 2013; 8:50:13 >
  • İkiside güzel film. IMDB puanlarının farkı kadar fark var aralarında bence.
  • Sixth Sense daha çok gerilim dram gibi The Others korku-gizem ağırlıklı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X kare -- 2 Aralık 2013; 15:26:04 >
  • The Others dıyorum bende
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    highest in the room kim
    4 yıl önce açıldı
    StarCraft II [ANA KONU]
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeolog.

6. His'te
    Yemek sahnesinde kadının hesabı kendine çektiğinde olayı anlamıştım. Dedim bi kadın kolay kolay hesap ödemez kesin adam ölü.

Ama The Others'da
    sonuna kadar bir şey anlamadım. Çok büyük sürpriz olmuştu benim için.

aslında ı see that people repliğini bize kazandırdıgı için teşekkür etmeliyiz 6.his filmine emegi geçenleri bide filmi ikinci defa izlediğimde fark etmiştim çocuk burce ilk gördüğünde irkiliyo orda ufak bi tüyo var ayrıca kapıyı filan açamayınca anlamıştım bende koskoca bruce reyiz bi kapıyımı açamıcak

• The others az önce bitirdim. The Sixth Sense kesinlikle daha iyi kurgulanmış. Ayrıca hikayesi daha iyi.
  • altıncı his kesinlikle efsane benim için
  • Karar veremedim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence de Sixth Sense bir adım daha önde. Akıcılığı ve senaryosu daha iyi. Tabii Bruce Willis gibi bir etken de var.

Aklıma takılan şu ki adam bir senedir ölü geziyor. Peki diğer insanlarla nasıl etkileşimde bulunuyor?

• the sixth sense korkuyo the others geriyo
  • the sixth sense
  • "The Others" benim için efsane bir filmdir. Sinema'da izlemiştim ve acayip etkilenmiştim. Ayrıca çok duygusal ve güzel bir hikayesi vardır.
    "The Sixth Sense" ise benim için tamamen abartılmış bir filmdir. Çocuk oyuncu harikadır o filmde sadece, genel olarak sıkıcı bulurum ben filmi.

Kısacası benim için "The Others" , "The Sixth Sense" i döver....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jaddeth -- 30 Kasım 2013; 14:32:12 >
  • BEnde daha the orthers'ı izlemedim. En kısa zamanda izleyeceğim. Fakat bu tarz filmleri sevmiyim ben napacaksam artık :D
  • the others efektsiz yapılmış bir gerilim filmi..bu yüzden şüphesiz ki en iyi gerilim filmi denilebilir..

sonunu ben de tahmin edememiştim..oysa ki ben identity,the usual suspect filmlerini tahmin edebilmiş adamım..gerçi olağan şüphelileri tahmin etmek çok zor değildi
  • İkiside iyidir ama The Others i daha çok beğenirim.
  • The Others sonu tam anlamıyla süpriz biten mükemmel bir filmdir 6. Hissin sonunu anlamıştım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: S. Hawking

Bence de Sixth Sense bir adım daha önde. Akıcılığı ve senaryosu daha iyi. Tabii Bruce Willis gibi bir etken de var.

Aklıma takılan şu ki adam bir senedir ölü geziyor. Peki diğer insanlarla nasıl etkileşimde bulunuyor?

Etkileşimde bulunmuyor ki
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.