Şimdi Ara

The Sims 4 oynarken ağladım :'|

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
2
Favori
427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sims serisini daha ufakken oynardım. Yeni oyunu çıkmış bir deneyeyim dedim.Bir sim oluşturdum zeki.pcden anlayan benim gibi. Sonrasında oyuna başladım adamın sosyal ihtiyacı vardı kendim de asosyal olduğum için pek önemsemedim fakat en dibe vurunca seviye adam şikayet etmeye başladı. Ben de başta internette falan chat yaparak gidersin dedim fakat çok yavaş artıyordu. Sonra dışarı çıkardım kütüphaneye gitsin dedim. Bir de ne göreyim insanlar konuşuyor şakalaşıyor kütüphanede. Burada olsa kvarpar biriyle tanışmak istesek de ya dayak yeriz ya sapık derler. Neyse orada kızlarla tanıştım çok ilginçtir hepsi konuştu benim yönlendirdiğim adamla. Saatlerce muhabbet ettiler. Ben hayatımda karşı cinsle bu kadar konuşabilmiş değilim. O adam gittiği kütüphanede insanlarla tanıştı arkadaş edindi. Gözlerim yaşararak bunu seyrettikten snra ertesi gün ne göreyim. Arkadaş olduğum kız evimin kapısını çalıyor. İçeri alıyorum neyse beraber yemek yiyorlar şakalaşıyorlar. Gözlerim iyice doldu.
    Değil arkadaş olmak benimle tanışmayan kızlar bu adamın evine gidiyor. GECE Gece depresyona girdim ve oyunu kapattım 😢😢😢

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burdaki adamlar simste bile sorun yaşıyor

En iyisi sims 1 oyna orda böyle işler yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sims 1 i aç klapaucius yaz ve kendine bir saray inşa et eskiden ablamla ne oynardık yav unleashed mod çıkmıştıda köpek falan besliyoduk

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReaCMaND

Sims 1 i aç klapaucius yaz ve kendine bir saray inşa et eskiden ablamla ne oynardık yav unleashed mod çıkmıştıda köpek falan besliyoduk

Klapaucius ve !;!;!;!;!;!;......

Ayrıca konuyu açan arkadaş, derdini anlıyorum acın acımızdır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Half Life 2 Çıldıracam
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Şu oyunu oynamayı bir türlü beceremiyorum. Oyuna başladıktan 1 saat sonra kızın tekiyle evlenip çocuk sahibi oldum, tüm heyecanı bitti. Abazalığım oyuna bile yansıdı
  • 4. oyunu çok güzel
  • sims oynar iken oynamadim normalde de sims oynayan biri degilim fakat Katy Perry nin oldugu version guzeldi eglenmedim degil

The Sims 4 oynarken ağladım :'|

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fokof -- 14 Aralık 2015; 19:42:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bLackMumbLe

Şu oyunu oynamayı bir türlü beceremiyorum. Oyuna başladıktan 1 saat sonra kızın tekiyle evlenip çocuk sahibi oldum, tüm heyecanı bitti. Abazalığım oyuna bile yansıdı

Gülmekten nefesim kesilecekti laa

• Ben karakterlerimi 4 duvar arasına sıkıştırıp öldürüyorum. Niye böyle bir şey yapıyorum,bende bilmiyorum.

• İbretlik konu

• Ağlattın birader :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: bLackMumbLe

Şu oyunu oynamayı bir türlü beceremiyorum. Oyuna başladıktan 1 saat sonra kızın tekiyle evlenip çocuk sahibi oldum, tüm heyecanı bitti. Abazalığım oyuna bile yansıdı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.