Şimdi Ara

The Sims 4 Açılmama sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
19.363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Geçen işte sims 4'ün videosunu izledim ve zevkli olabilir dedim. İndirdim. Fakat açılmıyor. Adamın dediği herşeyi yaptım adam açıyor ben bir türlü açamadım. Galiba sistemden kaynaklı bir yardım olursanız.

NOT: The Sims 4 oyunu bozuk değildir. Düzgün yüklenmiştir. Sadece tıklıyorum açılmıyor fakat görev yöneticisinde TS4 yazıyor.

Yardımcı olursanız sevinirim. Kafayı yiyeceğim 8 gb boşuna mı indirdim.

The Sims 4 Açılmama Sorunu: Nedenleri ve Çözümleri

The Sims 4'ün açılmama sorunu, oyuncular arasında yaygın bir sıkıntısıdır. Bu sorunla karşılaşıyorsanız, aşağıdaki nedenleri ve çözümlerini inceleyin.

Nedenler:

• Mod Çatışmaları: Oyununuza yüklediğiniz modlar güncel olmayabilir veya birbirleriyle uyumsuz olabilir.
    • Bozuk Oyun Dosyaları: Oyun dosyalarınız bozulmuş olabilir ve oyunun açılmasını engelleyebilir.
    • Antivirüs Yazılımı: Antivirüs yazılımınız The Sims 4'ün çalışmasını engelleyebilir.
    • Yetersiz Sistem Gereksinimleri: Bilgisayarınız The Sims 4'ün sistem gereksinimlerini karşılamıyor olabilir.
    • Güncel Olmayan Grafik Sürücüleri: Grafik sürücüleriniz güncel olmayabilir ve oyunun açılmasını engelleyebilir.

1. Modları Kaldırın: Oyununuzu açmadan önce tüm modları kaldırın. Modlarınızı "Sims 4\Mods" klasöründen silebilirsiniz.
    2. Oyunu Onarın: Origin istemcisini açın, "Oyunlarım" sekmesine gidin, The Sims 4'ü sağ tıklayın ve "Onar" seçeneğini belirleyin.
    3. Antivirüs Yazılımını Geçici Olarak Devre Dışı Bırakın: The Sims 4'ü açmayı deneyeceğiniz süre boyunca antivirüs yazılımınızı geçici olarak devre dışı bırakın.
    4. Sistem Gereksinimlerini Kontrol Edin: Bilgisayarınızın The Sims 4'ün sistem gereksinimlerini karşıladığından emin olun. Gereksinimleri oyunun resmi web sitesinde bulabilirsiniz.
    5. Grafik Sürücülerini Güncelleyin: Grafik kartınızın üreticisinin web sitesine gidin ve en son grafik sürücülerini indirin ve yükleyin.

İpuçları:

• Oyunu her zaman yönetici olarak çalıştırmayı deneyin.
    • Oyunun yerel dosyalarına gidin ("C:\Program Files (x86)\Origin Games\The Sims 4") ve "The Sims 4.exe" dosyasına sağ tıklayarak "Özellikler" seçeneğine gidin. "Uyumluluk" sekmesinde, "Yönetici olarak çalıştır" seçeneğini işaretleyin.
    • Oyununuzun en son yamaya güncellendiğinden emin olun.

Yukarıdaki adımları izleyerek The Sims 4 açılmama sorununu çözebilmeniz gerekir. Sorun devam ederse, EA Destek ile iletişime geçmeniz gerekebilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Yok mu ya yardım? :D

“Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü, ne kupa büyüklüğüdür. O'nun büyüklüğü başka bir büyüklüktür işte, adı konamaz” - İslam Çupi
  • Oyunun yüklendiği klasöre giriyorsun game bin orda default adlı bi şey var onu siliyorsun bilgisayarı kapatıp açıyorsun ve oyna giriyorsun ^^ eğer doğru yüklediysen böyle oluyor ama yüklemediysen olmaz işey yaramaz
    Xbox One X Açılmama Problemi
    4 yıl önce açıldı
    Resident Evil 4 Açılış Sorunu
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.