Şimdi Ara

GTA V açılmama sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
17.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben bugün GTA V aldım.Oyunu taktım kurdu falan biraz görev yaptım.Ondan sonra gözlerim ağrıyınca kapattım.Tekrar açtığımda ise Franklin'in evinde başladım.Evden çıktığımda haritayı açmak istedim baya bekledim açılmadı.Radar'da da hiç birşey gözükmüyordu.Oyundan çıkıp tekrar girdiğimde ise ''Loading Story Mode'' yazısında takılıp kaldı.Oyun açılmıyor.Sizce ne yapmalıyım ? Oyunun kurduğu 8 Gb'lık kurulum dosyasını ve saveleri silmeli miyim ? Bilgisi olan varsa yardım edebilir mi ? Oyunda ilerlemem %4.0.
    Özetle : Oyun loading story mode yazısında kaldı açılmıyor.

Orijinalden alıntı: RomulusTR

Arkadaşlar ben bugün GTA V aldım.Oyunu taktım kurdu falan biraz görev yaptım.Ondan sonra gözlerim ağrıyınca kapattım.Tekrar açtığımda ise Franklin'in evinde başladım.Evden çıktığımda haritayı açmak istedim baya bekledim açılmadı.Radar'da da hiç birşey gözükmüyordu.Oyundan çıkıp tekrar girdiğimde ise ''Loading Story Mode'' yazısında takılıp kaldı.Oyun açılmıyor.Sizce ne yapmalıyım ? Oyunun kurduğu 8 Gb'lık kurulum dosyasını ve saveleri silmeli miyim ? Bilgisi olan varsa yardım edebilir mi ? Oyunda ilerlemem %4.0.
    Özetle : Oyun loading story mode yazısında kaldı açılmıyor.

Save kalsında datayı sil dostum 8 gb'lık. Tekrar girerken kur öyle dene. Eğer save sorun olmaz diyorsan her ikisinide silip tekrardan oyuna başla daha garanti olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deebrown -- 14 Ekim 2013; 21:23:53 >

• Hepsini silip tekrar kurmaya çalışıyorum 8405 mb'da kaldı acaba lensle alakalı bişey mi var ?
    Gta 4 Optimizasyon sorunu
    geçen yıl açıldı
    GTA V Ön Yükleme Sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • _____________________________
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.