Merhaba bende The Sims 2 Double Deluxe var. Yarattığım insanın parasıyla(20,000) 20,000 den pahalı olan evleri alamıyorum. Örneğin 55.000 lik evi nasıl alabilirim?
Bildiğim kadarıyla Sims para hileleri var bulup istediğin evi alabilirsin tabiki hile ile oynamak istiyorsan.Yoksa para kazanıcaksın.
"motherlode" hilesini yazarsan 50.000 Simelons para eklersin bütçene.
quote:
Orjinalden alıntı: Furkan Yağız
"motherlode" hilesini yazarsan 50.000 Simelons para eklersin bütçene.
hileyi nereye yazacağını söylememişin googlede bir ara bence
quote:
Orjinalden alıntı: Furkan Yağız
"motherlode" hilesini yazarsan 50.000 Simelons para eklersin bütçene.
Aileni bir eve sokup ctrl + shift + c yapıyorsun öyle hile yazabilirsin. Ayrıca Kaching yazarsan da 10.000 para veriyor.
Ama sana hilesiz hurdasız bir taktik(en az 2 kişilik aile kuracaksan): erkeği ayrı kadını ayrı yap sonra birini ucuz bir eve koy öbürünü de koy böylece 40.000 paran olsun.(Bir sim senin yanına taşınınca mal varlığı birleşir)
Olmadı arkadaşların dediği gibi evi alacağın kadar para yapıp al evi. Ama bence işin zevki ucuz evlerde başlayıp simleri mesleklerde çalıştırarak filan para kazanıp öyle büyük evlere geçmek.