Şimdi Ara

The Simpsons

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • The Simpsons uzun süredir yayınlanıyor ben ilk olarak geçen sene rastlamıştım ve bir bakayım dedim şimdi ise başından ayrılamıyorum Bart'ın haylazlıkları Homer'ın komikliği ve daha bir sürü şey... sizce nasıl bir dizi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .yGmr -- 26 Ağustos 2008; 23:31:46 >

• Sürekli olarak göndermeler yapan çizgi dizidir. ''Kara mizah'' anlayışı yer yer tavan yapar. Epeydir izlerim.

Edit
    Ayrıca, 'Family Guy' da izlenebiliritesi yüksek çizgicikler arasındadır. Buna da göz atmanı öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brutalite -- 27 Ağustos 2008; 0:50:32 >
  • ben bu simpsona bir türlü ısınamadım south park bence daha güzel
  • quote:

Orjinalden alıntı: Brutalite

Sürekli olarak göndermeler yapan çizgi dizidir. ''Kara mizah'' anlayışı yer yer tavan yapar. Epeydir izlerim.

Edit
    Ayrıca, 'Family Guy' da izlenebiliritesi yüksek çizgicikler arasındadır. Buna da göz atmanı öneririm.

evet family guy da çok güzel ama the simpsons dan daha farklı
  • Simpsons güzeldir ama şahsen ben Family Guy'ı daha çok severim :)
    Ayrıca South Park'ta çok güzel.Tavsiye ederim.
  • Simpsons tam bir klasik oldu artık. Family Guy'ı da rastgeldim mi izliyorum ama Stewie dışında pek begendiğim karakter yok, esprileri çok cıvık geliyor bana.

South Park'ı da bilmeyen yoktur sanırım.
  • Simpsons ın bilmem hatırlarmısınız bi bölümünde Türk gemiciler vardı

Bu arada dizinin sadece 4 sezonun altyazısı cevrilmiş Dh nin ceviri ekibi vardı bi el atsalar
  • quote:

Orjinalden alıntı: Şekeyleyim vay

ben bu simpsona bir türlü ısınamadım south park bence daha güzel

bende south park a ısınamadım karakterler tatlı ama ne biliyim sevemedim...
  • The Simpsons özellikle ABD'de çok saygı gören bir dizidir. Diğer dizilerde dahi Simpsons dan bahsedip, çizgi dizilerde yapılabilecek herşeyi yaptıklarını, birçoğunun bazı şeyleri tekrar etmek zorunda kaldıklarını kabul ettiğini görüyoruz. Bakınız. South Park
    Diğer yandan ben South Park ı da beğenirim.
  • The Simpson izlerken eğlendirir ever yeryerde kara mizah yapar ama Family Guy ve South Park karamizahın kralını yapar. Yani biraz amerikan medyasından haberdarsanız o ince esprileride kaçırmazsınız.
  • Bence simpsonslar birer kral.Açıkcası ben oları izlemeye 10 yaşında başladım.Cnbce de süngerbob dan sonra görmüştüm.Çizgi diye izledim ve o gün bugündür izliyorum kesinlikle tavsiye ederim.Arada bir espiriyi kaçırıyorlar fakat çok da güzel yanları var.Ben bu espirileri arkadaşlarıma yapınca biraz garip buluyorlar fakat genede gülüyorlar.Bu güne kadar simpsonları izleyipte güzel bir yanını bulmayanları görmedim.Family guyıda izlerim fakat artık gece vaktinde olduğu için vaktinde izleyemiyorum.Biraz daha erken alınırsa sevinirim eskiden the simpsons sonra family guy vardı şimdide öyle olsun.Hem şimdi yeni sezon başlıyacak ve süper bi komedi olucak.Yapımıcısı açıkladı.Bakmayanların bakmasınıı izleyenlerin kaçırmamasını isterim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi I m Gone -- 31 Ağustos 2008; 16:36:08 >

• the simpsonsu pek sevmiyorum.Tek Homeri seviyorum.Benim favorim Family Guy
  • quote:

Orjinalden alıntı: gyükseltürk

the simpsonsu pek sevmiyorum.Tek Homeri seviyorum.Benim favorim Family Guy

Bence Homer bu dizinin can damarı.Bu diziyi bu güne kadar ayakta tutanın Homer olduğunu düşünüyorum.Zaten simpsonları kime sorsan Homer der çünkü en ünlüsü o.Bu arada simpsonlarla family guyın tek farkı var (Bence tek farkı bu başkalarına göre baya fark vardır lütfen buna kötü mesajlar yazmayın)famiy guyda birisi bi şey dior ardından o söylediği şeyin videosu çıkıyor the simpsonslarda böyle deil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi I m Gone -- 31 Ağustos 2008; 16:54:42 >

• Arkadaşlar bütün sezonların altyazıları mevcut mu acaba?

bitmek üzere dizi ama altyazı bulamadım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.