Şimdi Ara

The Shawshank Redemption (1994) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
0
Favori
2.636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: hdg52

BİR ÇOK ARKADAŞIN FİLMİ İZLEMEMİŞ YADA YENİ İZLEMİŞ OLDUĞUNU GÖRÜNCE FORUMUN YAŞ SEVİYESİ DE ORTAYA ÇIKIYOR . YILLARIN ESKİTEMEYECEĞİ BİR FİLM. İZLEMEYENLER İÇİN DİZİ VERSİYONU PRİSON BREAK E BAKABİLİRSİNİZ . FİLMDEN AŞAĞI DEĞİL KESİNLİKLE...

The Shawshank Redemption (1994)

laf söyledi balkabağı, koy tabağa, ye sabaha...

23 yaşındayım yeni izledim kesker alaka...

• quote:

Orjinalden alıntı: hdg52

BİR ÇOK ARKADAŞIN FİLMİ İZLEMEMİŞ YADA YENİ İZLEMİŞ OLDUĞUNU GÖRÜNCE FORUMUN YAŞ SEVİYESİ DE ORTAYA ÇIKIYOR . YILLARIN ESKİTEMEYECEĞİ BİR FİLM. İZLEMEYENLER İÇİN DİZİ VERSİYONU PRİSON BREAK E BAKABİLİRSİNİZ . FİLMDEN AŞAĞI DEĞİL KESİNLİKLE...

The Shawshank Redemption (1994)

18 yaşındayım ve anca zaman bulabildim yeni izledim ne olacak?

"Zekanın gerçek göstergesi bilgi değil hayal gücüdür. İnsanlık umudunu yitirmedikçe ve hayal ettikçe başaramayacağı hiçbir şey yoktur."
    System.out.print("Beşiktaş JK");
  • Benim arşivde var ama hala izlemedim uygun bir zamanda artık izliycem

Düşünmekten Utanmıyorsan , Söylemektende Utanma ...
  • film oldukça güzel. en sevdiğim filmlerden birisi kesinlikle, mutlaka izleyin derim.

dışarının bu kadar hızlı büyüdüğüne inanamadım. çocukken bir keresinde araba görmüştüm. fakat şimdi her yerdeler. dünya büyük lanet bir acele içinde. şartlı tahliye komisyonu, beni bu yarım eve soktu. adı "biracı". ve bir iş, alışveriş mağazasında yiyecekleri poşetliyorum. zor bir iş ve ben dayanmaya çalışıyorum. fakat çoğu kez ellerim acıyor.mağaza müdürünün beni pek fazla sevdiğini sanmıyorum. bazen işten sonra, parka gidip kuşları besliyorum. ve jake'in birden çıkıp bana 'merhaba' diyeceğini düşünmeye başlıyorum. fakat bu hiç olmuyor. umarım, her neredeyse, iyidir ve yeni arkadaşları vardır. geceleri uyumakta zorlanıyorum. kötü rüyalar görüyorum yere düşüyormuşum gibi. korkarak uyanıyorum. bazen nerede olduğumu hatırlamak biraz zamanımı alıyor. belki bir silah alıp mağazayı soymalıyım ki beni evime geri yollasınlar. oradayken müdürü vurmalıydım. bir çeşit ikramiye gibi. sanırım artık bu tür saçmalıklar için çok yaşlıyım.

burayı sevmiyorum. her zaman korkmaktan yoruldum. kalmamaya karar verdim. sanırım benim gibi yaşlı bir hırsız için
    fazla üzülmezler.

not: heywood'a söyle, boğazına bıçak dayadığım için üzgünüm.

hiç kuvvetim kalmadı...

brooks.

• quote:

Orjinalden alıntı: SaGaPo

evgili dostlarım:

dışarının bu kadar hızlı büyüdüğüne inanamadım. çocukken bir keresinde araba görmüştüm. fakat şimdi her yerdeler. dünya büyük lanet bir acele içinde. şartlı tahliye komisyonu, beni bu yarım eve soktu. adı "biracı". ve bir iş, alışveriş mağazasında yiyecekleri poşetliyorum. zor bir iş ve ben dayanmaya çalışıyorum. fakat çoğu kez ellerim acıyor.mağaza müdürünün beni pek fazla sevdiğini sanmıyorum. bazen işten sonra, parka gidip kuşları besliyorum. ve jake'in birden çıkıp bana 'merhaba' diyeceğini düşünmeye başlıyorum. fakat bu hiç olmuyor. umarım, her neredeyse, iyidir ve yeni arkadaşları vardır. geceleri uyumakta zorlanıyorum. kötü rüyalar görüyorum yere düşüyormuşum gibi. korkarak uyanıyorum. bazen nerede olduğumu hatırlamak biraz zamanımı alıyor. belki bir silah alıp mağazayı soymalıyım ki beni evime geri yollasınlar. oradayken müdürü vurmalıydım. bir çeşit ikramiye gibi. sanırım artık bu tür saçmalıklar için çok yaşlıyım.

burayı sevmiyorum. her zaman korkmaktan yoruldum. kalmamaya karar verdim. sanırım benim gibi yaşlı bir hırsız için
    fazla üzülmezler.

not: heywood'a söyle, boğazına bıçak dayadığım için üzgünüm.

hiç kuvvetim kalmadı...

brooks.

Evet filmin bu bölümü gerçektenden güzeldi

"Zekanın gerçek göstergesi bilgi değil hayal gücüdür. İnsanlık umudunu yitirmedikçe ve hayal ettikçe başaramayacağı hiçbir şey yoktur."
    System.out.print("Beşiktaş JK");

• Yüzüklerin Efendisi ile bana göre dünyanın en iyi filmidir

İzlemeden ölmeyin!!!

Bu arada bu filmden esinlenmiş, yine duygusal öğeler barındıran ama daha çok aksiyon temalı bir dizi olan Prison Break de kesinlikle izlenmeli. Hele bu filmden hemen sonra izlenmeye başlanınca çok daha bir anlam kazanıyor...
    LG 47" LM660s CINEMA 3D SMART TV SAMSUNG LE-46"C530 LCD TV Samsung i9100 Galaxy S II Cowon X9 Intel Core i7 3770K @4,3Ghz - ASUS P8Z77-V DELUXE - 16GB RAM GSKILL(2*8GB) RIPJAWSX-1600MHZ CL9 - OCZ 256GB VERTEX 4 SSD - 2TB WD Caviar Black HDD - 2GB MSI GTX680 LIGHTNING GDDR5 - CORSAIR AX850 850W GOLD PSU - RAZER GOLIATHUS SPEED MousePad - Cooler Master HAF-X Full Tower Kasa - Logitech X-530 5.1 Speaker - RAZER DEATHADDER 3500 v2 - LOGITECH G510 GAMING KEYBOARD - LOGITECH G35 Gaming Headset 7.1 - NOCTUA NH-D14 Cpu Cooler - 22" ACER H223HQ LCD Wide Screen FULLHD Monitör 2 MS, DVI, HDMI, Full HD - 4TB 2x2TB=8TB WD My Book Essential External HDD
  • Bulduğum an orjinaline yumulacağım şahaser bir filmdir kendisi şiddetle ve hiddetle tavsiye
    Gigabyte B450M S2H | AMD Ryzen 5 5600G | XPG 8GB*2 3000MHZ DDR4 GAMMIX D10 | Sapphire Radeon RX5500 XT PULSE OC 4GB | SanDisk 500GB Ultra 3D SSD | Western Digital 1TB Blue 7200RPM | SilverStone Strider Essential 600W | Zalman N3 Mid Tower | Samsung Odssey G3 24" | Microsoft Wired Desktop 600 | Gigabyte Aorus M2
  • quote:

Orjinalden alıntı: smd

Bulduğum an orjinaline yumulacağım şahaser bir filmdir kendisi şiddetle ve hiddetle tavsiye

Teknosa'nın birinde 2 Dvd'lik versiyonunu buldum ama jelatini açılmış olduğu için almadım...
    TUPAC
  • eh işte balon olsada idare eder 10/7

Unutulmaz senaryosunu izlemeyen arkadaşlara şiddetle tavsiye ederim.
    ASUS ROG PG278Q 1Ms GSYNC 2K 144HZ | ASUS TUF Z490 PLUS-WIFI | ASUS TUF RTX 3080 OC | İ7 10700K 5.1GHZ | 16 GB DDR4 | COOLER MASTER MASTERLIQUID ML240L V2 | CORSAIR AX1200İ | CREATIVE SOUNDBLASTER X-FI 7.1 | RAZER TIAMAT 7.1 ANALOG | RAZER OUROBOROS | COOLAR MASTER X HAF 942
  • en sevdiklerim arasında başta gelir bu film gerçekten çok etkileyicidir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeathFor81 -- 17 Kasım 2014; 14:10:49 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: DeathFor81

forumda lafa gelince herkes imdb de 1 numara hak ettiği yerde diyor ama 2 sayfa bile yorum yok. Sürü pskolojisi deyincede kızıyorlar. transformers bile 50 60 sayfa

transformers hak ediyor 50 sayfayı.
    gözlerim macera gördü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: TEKIN corp.

quote:

Orijinalden alıntı: DeathFor81

forumda lafa gelince herkes imdb de 1 numara hak ettiği yerde diyor ama 2 sayfa bile yorum yok. Sürü pskolojisi deyincede kızıyorlar. transformers bile 50 60 sayfa

transformers hak ediyor 50 sayfayı.
    gözlerim macera gördü.

çizgi filmi bile daha iyiydi

• DeathFor81 kullanıcısına yanıt
    Sayfalarca yorum atılmasına gerek yok, 1 numara olduğunu bütün dünya biliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .:: Death ::. -- 17 Kasım 2014; 22:17:46 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.