Bildirim
'The Setup files are corrupted. Please obtain a new copy of the program' hatası????
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Konu başlığını Türkçe yazsana. -
Eger bu durum tüm exe dosyalarinda oluyorsa bir de sunu deneyin, sonucu yazarsaniz..
Kullandiginiz yazilimin (internet explorer, firefox) browser cache'ini temizleyin.
Sonra netten dosyayi tekrar indirip, kurmayi deneyin..! -
quote:
Orjinalden alıntı: clique
Eger bu durum tüm exe dosyalarinda oluyorsa bir de sunu deneyin, sonucu yazarsaniz..
Kullandiginiz yazilimin (internet explorer, firefox) browser cache'ini temizleyin.
Sonra netten dosyayi tekrar indirip, kurmayi deneyin..!
yok hocam olmadıformat atamıyorum çünkü xp cdsi yok..var mı başka bi çözüm..bazı exe lerde de "Bu bir win32 uygulaması değildir" uyarısı çkıyor
-
ben setupu açamıyorum sebebi nedir the setup files are corrupted.please obtain a new copy of the program yazıyo yaw knightı 4 kez indirdim -
The Setup files are corrupted. Please obtain a new copy of the program" hatası???? nedir kankalar sabahtan beri deniyom olmuy o
-
Hiç sabit diskin C: bölümünü sıkıştırdınızmı? yada şöyle söyleyeyim windows un kurulu olduğu bölümü sıkıştırdınızmı? bendede öyle hata olmustu sıkıştırmayı açınca düzeldi tüm exe lerde bu hata basıma gelmedi ise bile bazı programlarda gelmisti basıma.
Bu bir win32 uygulaması değildir" Hatasına gelince program veya oyun eskidir böyle hata verir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oft111 -- 18 Eylül 2009; 15:39:25 > -
Aynı sorun bende de var. Nasıl düzeltilir? -
aynı sorun suan ıtıbarı ıle bendede basladı
format care deıl gıtmıyor -
Hacı Suan oyunda bakım yapılıo bdw ye yenı seyler eklıolarmıs o yuzden oyuna gırmıo Uzulmeyın 2 gune gırersınız -
cvp yok mu -
Sorunun çözümü: link
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X