Şimdi Ara

The Returned (2015–) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
2
Favori
1.813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu ana kadar 3 bölüm çıktı sanırım. Hepsini izledim. Fena gitmiyor dizi. İkiz olan sarışınlardan büyük olanını hiç sevmedim o kıskançlıklar falan. Onun annesinin sevgilisine ise çok kanım ısındı. Takım elbiseyle gezen elemanla küçük çocuk da dizide kilit noktalar olacak gibi.

NOT : Karakterlerin isimlerini hatırlamıyorum
    NOT 2 : Bunların hiçbiri spoiler değil henüz ilk bölümden bilinen şeyler
  • Evet arkadaşlar 3.Bölüm çıktı ama pek ilgi görülmüyor forumda bu diziye
  • Supernaturalin luciferi,being humanın koca wampiri ne hallere düşmüş :) yinede onu görmek güzel tip zaten kötü tipi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3. bölümü de izledim. Güzel bi bölümdü, iyice sarmaya başladı beni

Kızın sırtındaki o kesik de ne acaba
  • 3.bölümü henüz izlemedim ama ilk 2 bölüm itibari ile sardı dizi. Şimdilik karakterler üzerinden gidiyor ama ilerde senaryo nereye bağlanacak ve nasıl kurgulanacak bu önemli.

Şimdilik işler yolunda izlettiriyor bakalım ilerleyen bölümlerde merakla beklenen diziler kategorisine geçecek mi? yoksa bu da hızlı başlayıp batıran diziler gibi çöpe mi gidecek göreceğiz.

Bu arada forumda pek ilgi görmemiş olması enteresan
  • quote:

Orijinalden alıntı: tabuktheking_

3.bölümü henüz izlemedim ama ilk 2 bölüm itibari ile sardı dizi. Şimdilik karakterler üzerinden gidiyor ama ilerde senaryo nereye bağlanacak ve nasıl kurgulanacak bu önemli.

Şimdilik işler yolunda izlettiriyor bakalım ilerleyen bölümlerde merakla beklenen diziler kategorisine geçecek mi? yoksa bu da hızlı başlayıp batıran diziler gibi çöpe mi gidecek göreceğiz.

Bu arada forumda pek ilgi görmemiş olması enteresan

Evet maalesef pek ilgi görmedi kaliteli güzel bir yapım Bu arada 4. Bölüm çıktı en kısa sürede alt yazısı çıktığı gibi izlicem hadi bakalım

• 4.bölümde harikaydı gitgide tırsıyorum ama her bölümü bekliyorum merak ettiriyorlar...korku,dram,gerilim müthiş tam benlik...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4. Bölüm de iyiydi.
    çoçukdan fena tırsmaya başladım [spoiler]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet bende dizinin 4. bölümünü izlemiş bulunmaktayım an itibariyle. Dizi baymıyor ve güzel gidiyor inşallah bozulmaz. Acaba bu adam evine giren katillerden biri olabilir mi ? Aynı tavsiyeyi verdi ve diğer bölüm victor'un tehdit ini görüceğiz. Diğer bölüm güzel olucak gibi
  • Sevdim ben de diziyi. Çok gizemli bi havası var, çocuk çok ilginç gerçekten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ATEŞ -- 6 Nisan 2015; 0:49:14 >
  • 4.Bölüm itibari ile genel karakterleri tanıtmayı bitirdiler. Artık olaya girip daha heyecan ve aksiyon olacağını düşünüyorum. Nitekim yeni bölüm fragmanında bunun sinyallerini verdiler.
  • 5.bölüm süperdi.Gittikçe heyecanlı olmaya başladı ;)

• Dizinin ana konusu olan ölenlerin geri dönüşü hala belirsizliğini koruyor.nasıl oluyorda bu insanlar geri dönüyor?geri dönenler seçilmiş belli kişiler mi?birde öldüğünü bildiği insanların geri döndüğünü görenlerin tepkileri çok ilginç.sanki gurbetten gelen bir yakınını görmüş gibileradam eskiden ölüydü yav.şimdi capcanlı karşında duruyor
  • Tırstığım tek dizi diyebilirim tövbe tövbe etkiliyor rüyalara giriyor :( Scream film serisinin diziside başlayacakmışşş...ne güzel daha önce jorku dizisi yoktu istiyorum korku dizileri moda olmalı artık,

• 6.Bölüm itibari ile benim için biten dizidir. Artık kabak tadı verdi. Olaya girmiyorlar, net açıklayıcı bilgiler yok.

Hele hele 5. bölüm neydi ya sürekli bir öpüşme , yiyişme sahneleri. Dikkat ettim neredeyse birbiriyle öpüşmeyen kalmadı.

Kısacası 6.bölüm itibari ile mortingen olan dizidir. 6 haftanın hatırına 1 hafta daha şans veririm belki. Ondan sonra bu dizide tarihin tozlu sayfalarındaki yerini alır.
  • Sanırım barajın sularıyla alakalı.
  • Listeme ekledim bir bakarim mutlaka.
  • Dizi güzel gidiyor, merak uyandırıcı, gizemli.. Daha ne olsun, hep aksiyon hep dram olmuyor, gerilim de izlemek lazım arada
  • ilk sezon bitti,gerçekten güzel dizi başlamayanlara tavsiye ederim
  • Gerçekten çok güzel bir diziydi 2. Sezonu bomba gibi olucak gibi baya şeyler kaldı çok değişik olucak merakla bekliyorum açıkcası..
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.