Onbaşı
30 Nisan 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 4 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Beyler forumda biraz araştırma yaptım ama net istediğim cevapları bulamadım.

Temmuzda evleniyorum ve bir dünya borcum var. Hafta içi mesai saatlerinde masa başı çalışıyorum. Hafta sonu izinliyim.

İnternetten ya da başka türlü nasıl ek gelir sağlayabilirim?

Eminim burada vardır öyle aktiviteler yapan? Yardımcı olun şu kardeşinize genç yaşta ciğerim soldu borçlardan
İşte yerli üretimimiz, milli köpeğimiz, gururumuz Sivas Kangalları gücünü yeniden gösterdi. Olay şöyle olmuş efendim;

Bitlis'in Adilcevaz ilçesine bağlı Süphan Dağı eteklerinde aç kalan kurtlar köylere kadar indi. Aç kurtlardan biri, Seyithan Baytar'ın bahçesinde bulunan iki kangal köpeği tarafından öldürülmüş halde bulundu.

Taziye nedeniyle başka köyde olduğunu, sadece çocuklarının evde olduğunu belirten Seyithan Baytar, "Çocuklarımın anlattıklarına göre, gece geç saatlerde dışarıda köpekler sürekli havlamışlar ancak çocuklarım korkudan dışarı çıkıp bakamamışlar. Telefonla beni arayıp 'Baba dışarıda köpekler sürekli havlıyor hırsız mı, kurt mu ne olduğunu bilmiyoruz' diye bana haber verdiler. Eve gelmem bir saati buldu. Eve geldiğim gibi ilk önce hayvanları kontrol ettim ve daha sonra dışarıyı kontrol ettiğimde bir kurdun cansız halde evimizin bahçesinde olduğunu gördüm" dedi.

DİKKAT: Fotoğraflar kimileri için rahatsız edici olabilir!!

NBC kanalında başlayacak yeni Amerikan dizisi. Pilot bölüm 6 Nisan 2015'te yayınlacak..

Konu: Amerikalı bir kadın askerimiz varmış, askerimizle beraber bir şirket avukatı ve politik işlerle uğraşan bir aktivist arkadaşımızın komploya kurban gitmesi sonucu hayatları mahvolan 3 aileyi işleyecek.

Dizinin oyuncu kadrosu aslına bakılırsa ilgi çekici;

-Adewale Akinnuoye-Agbaje
-Peter Facinelli
-Anna Friel
-Elena Kampouris
-Orla Brady

Dizi ile alakalı şimdilik geniş bilgi yok afişleri ve fragmanı paylaşayım dizi başlayınca zaten tutup tutmayacağına bakarız..

Pilot bölüm tanıtım videosu
..
Merhaba

Geçen sene müziğe olan ilgimi bilen arkadaşımın hediye olarak aldığı Yamaha PSR E 213 orgumu satıyorum. İş ve okul hayatımın yoğunluğu sebebiyle sadece 2 kere kutusundan çıkardım yani cihaz daha sıfır kutusunda.

Ayaklığı var adaptörü var kullanım klavuzu var notaları koymak için klavyeye sabitleyebileceğiniz notalığı var garanti belgesi var.Daha kutusunda cihaz

Fotoğraf makinem arızalı olduğu için resim koyamıyorum ama ilgilenen olursa webcam aracılığı ile ürünü ve aksesuarlarını gösterebilirim.Ayrıca ürün özelliklerine aşağıdaki linkten bakabilirsiniz

http://www.gittigidiyor.com/arama/?k=yamaha-psr-e213-org&rgc=20487

Yeni başlıyacaklar, kendini geliştirmek isteyenler kendi parçalarını kolaylıkla yapmak isteyenler için çok kullanışlı bir ürün.

450 TL ye alınmış bu cihazı 200 liraya satıyorum

İlgilenenler için Emre Tabuktekin 0544 321 20 23

--CİHAZ SATILMIŞTIR--
Hakkında
Forum İmzası:

we will meet in Valhalla. i hope
--All hail King Ragnar..
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 8 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 8 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 74
İkinci El Bölümü Mesajları: 3
Konularının görüntülenme sayısı: 1.752 (Bu ay: 12)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 94 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.