Şimdi Ara

The Prestige (2006) | Christopher Nolan (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
344
Cevap
2
Favori
17.628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler spoiler kullanın. Kimin ölüp kimin kaldığını yazmayın. Özellikle üstteki bir kaç mesaj.
  • Hayatımın filmidir. Christian Bale + Scarlett Johansson. Başka söze gerek var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quadhros

Hayatımın filmidir. Christian Bale + Scarlett Johansson. Başka söze gerek var mı?

+ Hugh Jackman onuda unutmamak lazım oda çok iyi oyuncu bence filmde onu tutuyordum.
  • Birkaç gün önce tekrar izledim tamamen unutmuşum filmi iyi oldu.

• şu klon mevzusu iyice kafama takıldı tekrar izledim.%99 olasılıkla o klon. hatta birbilerini ayırt edebilmek için parmağını kesiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi schwifty -- 7 Haziran 2012; 2:01:11 >
  • hayır o ikiz kardeşi birinin parmağı silah kazasında koptuğu için diğeri de kesiyor. Birbirlerine benzemek için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xyzt9

hayır o ikiz kardeşi birinin parmağı silah kazasında koptuğu için diğeri de kesiyor. Birbirlerine benzemek için.

quote:

Orijinalden alıntı: Bbai

şu klon mevzusu iyice kafama takıldı tekrar izledim.%99 olasılıkla o klon. hatta birbilerini ayırt edebilmek için parmağını kesiyor.

Hocam ben şimdi filmi izlememiş olsam ve bu yorumları okusam filmden ne anlardım Lütfen Spoiller Butonunu Kullanın..

Sekil a

[spoiler][/spoiler]

• Forumda böyle bir konu daha yok galiba.Filmi her izleyen muhteşem demiş neredeyse.Bencede muhteşem ki zaten 3 kere izlediğim tek film
  • Film muhtesemdi Bu Chris Nolan insan olamaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu filmi nasıl oldu da şimdiye kadar izlememişim. Tek kelimeyle mükemmeldi. Oyunculuk, kurgu hepsi çok iyiydi. Nolan klasiği.

• oha manyak filmmiş daha yeni izledim tesla falan çok iyi yapmışlar
  • Bu gece tekrar izleyeceğim 8. falan oluyo herhalde
  • bu adamın filmleri niye bu kadar anlamlı ve derin?
  • Aga bu nedir
  • bu tarz film daha gelmez arkadaş

• Efsane bu film... Yakın zamanda tekrar izlemeyi düşünüyorum .

• Borden'ın kopyası yok hala tartışılıyor üstte güzel bir yazı yazılmış kaçıranlar olabilir o ikiz kardeş ikisi de Fellon ikisi de Borden. Ayrıca eğer Tesla sayesinde Borden klonlanmış olsaydı Tesla kendisinin böyle bir makine yaptığını anlardı ancak Tesla Angier ile konuşurken önünde duran makinenin çalışmadığını söylüyor sonra kazayla Angier şapkaları buluyor, Tesla'da o an anlıyor makinesinin işe yaradığını.
  • hayatımda izlediğim en iyi filmlerden biriydi..şiddetle tavsiye ederim
  • abartılı yorumlara kanıp izledim tam bir fiyasko oldu film benim için hele sonuna şaşıranlara bende şaşırıyorum
    filmin başından anlaşılıyor sonu vaktinizmi çok işinizmi yok arkadaş futbolda baki mercimek neyse sinamadada bu film o
  • quote:

Orijinalden alıntı: t.t

abartılı yorumlara kanıp izledim tam bir fiyasko oldu film benim için hele sonuna şaşıranlara bende şaşırıyorum
    filmin başından anlaşılıyor sonu vaktinizmi çok işinizmi yok arkadaş futbolda baki mercimek neyse sinamadada bu film o

filmin büyüsüne kendini kaptırmamak için çalışmışsan biz ne yapalım. okumuşsun burdan mükemmel sonu harika falan diye yorumları, sürekli filmde ipuçları bi şeyler aramışsın. filme kendini bırakmak yerine bunu yaparsan tabi etkilenmezsin. sonra gelip burda eleştiriyorsun. film zaten kandırılmak istiyorsunuz diyor. böyle filmlerde kendini bırakacaksın. ha belkide tarzın değildir saf aksiyon falan seviyorsundur o zaman bilemem

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.