Şimdi Ara

THE ORDER 1886 | Only On PlayStation 4 (2015) (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.018
Cevap
30
Favori
152.745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • çıkış tarihi hala belirlenmedi değilmi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vio35

çıkış tarihi hala belirlenmedi değilmi...

E3'te büyük ihtimalle gameplay ile birlikte çıkış tarihide verilir artık oyunun.
  • THE ORDER 1886 | Only On PlayStation 4 (2015)

Basın bilgilendirmesindeki muhteşem yorumları unutun 27 Mayıs'ta kedi torbadan çıkacak, The Order 1886 kendisi anlatacak herşeyi...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lecturer

/>

/>

/>

/>

/>

/>

/>

bunlar küçük ara videolar mı ?
    oyun içi grafikler deme bana ağlarım yemin ederim?

• Oyunun Türkçe çıkması olasılığı var mı acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre00

Oyunun Türkçe çıkması olasılığı var mı acaba ?

Umarım Türkçe dil seçeneğiyle gelir, en azından altyazılı olarak gelsin
  • bigbooss kullanıcısına yanıt
    Oyun içi grafikler hocam hadi beraber ağlayalım şimdi
  • lecturer kullanıcısına yanıt

ps4 almadım. makine aldıracak oyun bekliyorum,

mgs yi çok severim ama mgs 5 neden bilmiyorum beni hiç heyecanlandırmadı , artık bu adamdan başka bir efsane bekliyorum yeter artık dediğim için belki bilmiyorum. ama oynayacağım orası ayrı tabi.

adını saymadığım bir kaç oyunla birlikte uc 4 ve the order için alırım makineyi umarım yakın zamanda çıkarlar.
  • quote:

Dublaj olmasa bile altyazı ve türkçe menü şeklinde gelecektir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark Saga

quote:

Dublaj olmasa bile altyazı ve türkçe menü şeklinde gelecektir

Dublaj yapmak zaten zor iş. Alt yazı ile gelmesi yeterli olacaktır. Umarım ki öyle olur.
  • alt yazı her zaman iyidir.
    dublaj olunca benim hoşuma gitmiyor
    alt yazı olsun her oyunda olsun
  • Türkçe dublaj olacağını düşünüyorum, Sony bundan sonra Exc. Oyunlarda dublajda yapacak , the last of us remake hariç omsadece altyazı olacak, drive club da bile türkçe dublaj olacak benim bildiğim kadarı ile.

• quote:

Orijinalden alıntı: ulwi

Türkçe dublaj olacağını düşünüyorum, Sony bundan sonra Exc. Oyunlarda dublajda yapacak , the last of us remake hariç omsadece altyazı olacak, drive club da bile türkçe dublaj olacak benim bildiğim kadarı ile.

Umarım dublajda gelir tabi ama altyazı daha önemli bence. Yukarıda arkadaşın dediği gibi her oyun alt yazı ile gelse kimse dublajı umursamaz bile.
  • Dublaj ile oyuna odaklanmak daha kolay oluyor , altta altyazı okurken görüntü kaçabiliyor.

• Altyazı olsunda bu güzelim oyun dublaj olmasada olur.En azından altyazının exc. oyunlarda standartlaşması gerekiyorki yavaş yavaş büyüsün pazarımız.
  • ulwi U kullanıcısına yanıt
    öyle bir sıkıntı oluyor evet ama bu seferde karakterdeki duyguyu iyi yansıtamıyorlar bu da hoş olmuyor.

uc yi ve killzone 3 çok iyiydi bana göre ama god of war da içine etmişler oyundan soğudum kratosun karizma yerle bir olmuş, ne berbat bir seslendirmeydi öyle aman Allah' ım. birde oyun iyi olmayınca oyunu yarıda bıraktım oynamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bigbooss

öyle bir sıkıntı oluyor evet ama bu seferde karakterdeki duyguyu iyi yansıtamıyorlar bu da hoş olmuyor.

uc yi ve killzone 3 çok iyiydi bana göre ama god of war da içine etmişler oyundan soğudum kratosun karizma yerle bir olmuş, ne berbat bir seslendirmeydi öyle aman Allah' ım. birde oyun iyi olmayınca oyunu yarıda bıraktım oynamadım.

Gow daki sıkıntı Kratos un sesi çok kısıktı o yüzden de ne dediği anlaşılmıyordu onun dışında Dublaj işini gayet iyi yapıyorlar

• E3'te çok bomba bir gameplay bekliyorum bu oyundan.
  • addidas_85 kullanıcısına yanıt
    DUBLAJ a bir diyecğim yok, iyi yapıldığı ortada ama oyunlarda gerekli tecrübemiz yok bu nedenle bir kaç oyunda sıkıntı olduğu ortadaydı.
    gow da kratosun sesi kısık olsa da , ses hiç uymamış ve berbat bir tonlama ile kulaklarımı tırlamıyordu şahsen ben hiç beğenmedim ne deyim .

Yalnız killzone ve uc , sly cooper seslendirmelerine bir şey diyemem .
  • quote:

Orijinalden alıntı: bigbooss

DUBLAJ a bir diyecğim yok, iyi yapıldığı ortada ama oyunlarda gerekli tecrübemiz yok bu nedenle bir kaç oyunda sıkıntı olduğu ortadaydı.
    gow da kratosun sesi kısık olsa da , ses hiç uymamış ve berbat bir tonlama ile kulaklarımı tırlamıyordu şahsen ben hiç beğenmedim ne deyim .

Yalnız killzone ve uc , sly cooper seslendirmelerine bir şey diyemem .

O kısmı zamana bırakmak lazım

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.