Şimdi Ara

The Oc Mi ? One Tree Hill Mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bence One Tree Hill. The Oc 1.sezondan dolayı bayabir sacmadı bence.

• sen izliceksen the Oc

kardeşe izleteceksen emanuella
  • katagorilerinde başı çeken diziler. oc yi izledim one tree hilli izlemeye devam ediyorum.ikisinide izleyin.
    ama the oc 3. sezonda one tree hill ise 4.sezonda bitmeleri gerekirdi diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Böğretmen -- 22 Nisan 2009; 19:31:38 >
  • O.C. 3.sezondan sonra (marissa dan sonra) bitmeliydi.
    One Tree Hill ise 5.sezondan sonra bitmeliydi..

İki dizide başarılı dizilerdir.. Her ne kadar ikiside gençlik dizisi olsada birbiriyle kıyaslamak yanlış olur... Tarzları çok farklı...

Ben olsam O.C yi gossip girl le
    One Tree Hill i ise dawson's dreek le kıyaslardım..
  • Ben oc'yi bitirdim. one tree hill izliyorum

oc denildiği gibi 3. sezonda bitmeliydi. 3-4. sezonlar ilk 2sine göre sönük.

one tree hill'e yeni başladım. o da denildiğine göre 4 sezon çok iyi sonra kötüymüş. ben 2'nin ortasındayım şuana kadar gayet güzel.
  • Normal de bu iki dizi kiyaslanmaz ikiside gayet guzel diziler ama The O.C bitti artik yayinlanmiyor. One Tree Hill ise suan 6. sezonda ve daha 7. sezon gelicek bu yuzden The O.C biraz avantajli. Yeni bolum beklemek zorunda kalmadan direk izleyebilirsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

Ben oc'yi bitirdim. one tree hill izliyorum

oc denildiği gibi 3. sezonda bitmeliydi. 3-4. sezonlar ilk 2sine göre sönük.

one tree hill'e yeni başladım. o da denildiğine göre 4 sezon çok iyi sonra kötüymüş. ben 2'nin ortasındayım şuana kadar gayet güzel.

OTH 5.sezonda iyidir... 6 şuan pertlemiş durumda... bitsede gitsek modundalar..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • The OC
  • The Oc daha zevk veriyor izlerken
  • The Oc
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.